983
-
#462 valaki segitseget kernem mert fogalmam sincs hogy itt merre kene feljutni!
-
GiGa master #461 hy fórumot tok csinálni!! -
#460 Készül az oldal:
http://bloodrayne2.atw.hu
Ha esetleg valiki tud phpbb-és fórumot csinálni az írjon már nekem egy levelet. -
GiGa master #459 nem tudod mit kell csinálnom??
Pls help -
GiGa master #458 játék közben code menü pont alatt oda először írd be ezt!!:want this dark reality taint qweef
Atánna uber taint joad durf kwis-god mode!!
így a kegkönnyebb!!:d -
#457 nagymester E. köszöni az infókat a kodekekkel kapcs. thx -
lovagregeny #456 Én még az első és egyetlen olyan vámpírcsajt se tudtam megölni.. Most próbáltam 4-szer, amiből egyszer egy pöcökkel élte csak túl.. Ideges vagyok a kurva életbe már..
Ti, hogy öltétek meg? 1 rage nem elég hozzá.. Vagy nem ctrl+mozgás ütéssel próbálkozzak? -
GiGa master #455 nem
1 szobába vok és az a fekete ruhás csaj beledobott 2 db kapcsolótáblába 2 kést és jönnek az emberek de nem tom mit kell csinálni!!3db olyan vámpír csaj volt mint a rayn csak több pengévvel!! -
Lyan Kyj #454 SPOILER!!!!
A csatornában vagy, ahol a vizömlést kell leállítani?Ha igen, akkor dobáld bele az embereket a 3 fel-le mozgó bigyóba jó soxor!
Szóljon vki, ha túljutott Slezz-en!! -
GiGa master #453 help!! -
GiGa master #452 Help pls!!ELAKADTAM amikor bekerülök 1 olyan szobába amikor az uccsó olyan fekete sok pengés nő maradta és lezárja a helységt 1 ráccsal!!és van 2 db ilyen kapcsoló tábla és azt rombolja szét de nekem is azzal kell valamit csinálnom és nem tom mit4!help pls4! -
#451 SPOILER!!!
Ha arról a kis macáról beszélsz, akinek olyan pengéi vannak mint neked, akkor azt Én úgy gyaktam le elsőre, hogy benyomtam az időlassítót (3), és megállatam vele szemben védekező állásban (CTRL), (amit el se engedtem míg meg nem halt), majd nyomtam 1 hátra(S) és utána rögtön 1 attackot (mouse1)! Mikor támadásba lendűlt,akkor csak simán elcigánykerektem hátra, majd vissza azt puncs!
Amit leírtam, arra a figurád nyom 1 szaltót hátrafele és rögtön ugrik is vissza úgy, hogy a két pengét előre csapja! Nem tudja kivédeni....ez a taktik eddig minden főmuftinál bejött... -
#450 Hanggyorsítás már az elejétől Basic
Előbb régi Catalyst volt fenn - aztán 5.6 és 5.7
Fast Write nekem alapból ki van kapcsolva - 2002 óta.
-
himpike #449 OFF Tudtommal a legújabb ffdshow mindig tartalmazza a legújabb divxet és xvidet, fölöslegesek a codec packok. Nem is foglalkozok vele mi van fent, egyszerűen le tudok játszani mindent, felirattal sincs bajom, bár kicsit macerás legelőször megtalálni mert mindig elfelejtem mit kell beállítani. FEARról nem tudok nyilatkozni, nem néztem, ha codecpack kell hozzá nem is fogom megnézni.
ON Ha a telepítés rendben zajlott, a cd-k nem voltak crchibásak próbáld meg letiltani a hangkártyát hogy elindul-e(most nincs időm megnézni működik-e úgy), esetleg próbálj régebbi catalystet, vagy tiltsd le pl a Fast Writeot BIOSban vagy driverben. -
lovagregeny #448 Nálam se indult el elsőre.
ELső videó után akkorát fagyott a játék, hogy a rendszert is magával vitte...
Aztán másnap, nemsokkal később a reggeli órákban, egy borús reggelen elindult.
Azt a vámpír csajt azóta se vágtam le. 2 próbálkozásom volt, igaz nem túl sok de akkor is. Az életének 30-40%-ra nem jut elég energia a rage használatához. Aztán meg a lövéseit se sűrűn sikerült blokkolni.
Sokan mondták nem túl jó játék, először magam is ezt gondoltam, de néhény eltöltött játékóra után megváltozik az ember véleménye.
A sárkánypisztoly meg mitől olyan legendás a játékban? Egy egyszerű embert se lehet vele megölni rendesen... -
#447 Köszi a supportot... igen, eddig semmi gondom nem volt a Radeon9500 Pro + K-Lite Mega Codec Pack + DivX 6-al...
F.E.A.R. is ment simán...
Szóval, vmi nagy gány van?
-
#446 Nem hiszem, hogy codec hiba lenne, ugyanis az intró csak a menü után, a New Game lenyomása után indul. És ugye addíg, mármint a menüig nem jut el Imyke.
Ja és nekem is K-Lite van fennt (a fear demó óta).
Tényleg valami régi catalistal kellene megpróbálni.
Akinek Radeon9xxx van, írjon, milyen driverrel megy a játék! Közös érdek, hogy Imykének elinduljon!!!!! -
#445 OFF legújabb ffdshow, és mpc? és divx6-os, xvid-es filmek+feliratok műxenek? thx előre is
ON még partyn vagyok elején, nem mondok elhamarkodott ítéletet, mert 1.rész eleje se volt izgi, csak aztán csapott bele a lecsóba ;) -
himpike #444 Nos, nálam hiba nélkül indul. Codecet használni egyébként is felesleges. Nálam pl a media player classic van meg az ffdshow és minden játék efféle gondok nélkül fut, természetesen a filmekkel sincs bajom. Az iso jó, Deviance-féle verzióm van, 4.12es!!! catalyst ami nem mai gyerek, mégsincs semmi probléma. A játék tetszik, az első főellenség kissé erősre sikeredett de 4. nekifutásra megcsináltam, azóta meg se haltam, most a lángoló bárnál vagyok. 1280*1024ben simán fut 9600proval. A codecek jó szokása elbaszni az eredeti wines cuccokat, hiába uninstallálod, nem lesz jó szerintem. Anno így jártam az ACE MCPel én is, pl a NOLF2vel meg a LOTR:Return of the kinggel, azóta semmiféle szart nem teszek fel az említetteken kívül. -
Lyan Kyj #443 SPOILER:
Az olyan részeknél, mikor végtelenségig jönnek, mindig bele kell őket dobni vhova.....a diszkós résznél a négy sarokban lévő 4 hangszóróra kell rádobnod őket. Lényeg, h mind a 4en legyen ember, egyszerre. -
#442 SPOILER!!!
Sikerűlt valakinek már túljutnia a Diszkós pályán??? Mi a megoldás?? Csak jönnek és jönnek és 20 perc után elfogyott a türelmem... -
#441 franc acr mega+divx6+ffdshow és kodek gond hihetetlen, fear is, aztán ez :( -
#440 Fogalmam sincs mivel akadhat össze.
Tegnap nem volt már türelmem vesződni vele, ma akkor lenyomom békába a K-Lite MC-t és a DivX 6-ost, aztán megnézem így, szűzen elindul-e egy újrainstall után...
Ha nem, akkor törlöm az ISO-t a geccbe...
-
#439 ez is kódek gond -
#438 pedig ez sztem tuti kodec probléma, vagy esetleg alaplapi driver...
nekem GTSA-nál alaplapi (chip, hangg, stb.) driver csere oldotta meg, de nálad sztem kódek a gond -
mike369 #437 Érdekes, első indításnál nekem csak hang jött, az intrók után pedig simán kilépett.
Másodszorra viszont elindult és azóta megy rendesen. Ráadásul 1024x768, minden maxon tényleg simán fut. -
#436 SPOILER!!!
Én még a kukás kocsi megtőltése hullákkal féle megoldáson is mosolyogtam ill. a kapcsolótábla hullákkal való kinyitása is nagyon tetszett... -
#435 A Deviance verziót szedted le? Mik fájlok pontos méretei?? Ha összehasonlítom hátha kiderűl a hiba, mert hallottam már olyanról, hogy a kitömörítésnél elvesztek adatok és ez nagy hiba...
Vagy esetleg, ha van rá lehetőséged, akkor még érdemes kipróbálni a verziódat másik gépen, így szűkíteni lehet a hibakőrt... -
#434 Töltsd le még1x. -
#433 Nekem az istenért sem akar menni...
Pedig eddig újnál újabb játékok is simán elindultak... faxom!
-
#432 nem olyan rossz játék ez sőt nekem nagyon tetszik!!!
az ellenfelek ventillátorba dobálása nagyon baró a második pályán... -
#431 mpg videók, amiket lejáccik szaggatnak, wtf? gém jáccható: 1.8+, 512sd, gef4 ti4200 64 mb, 1024 full minden ^_^ -
#430 ...de nem mind1. Hát ez van. Cserélni kell ennyi a lényeg. -
#429 hááát dx8 min már 1-2 éve :D lehet eldöcögött rajta a játékok nagyja de.de.de:D -
#428 Nemtom. Nekem mostanáig tökéletesen bevált. Csak manapság bejött a pixel shaderes szarságok, meg az ilyenek mint a bloodrayne 2nél, hogy szétesik a kép (mondjuk nekem még a status bart sikerült behoznom :P ) -
#427 mx... manapság az semmire nemvaló azelőtte se de most végképp... -
#426 Mxel nem? Fasza!
Kurvaéletbe, kibaszott MXes kártyámat elsőnek fogom cserélni a gépben folyton ez tesz nekem keresztbe! -
#425 Lehull a "lepel" inkább bőrszerkó...
Ha az a boríró akkor ez mi?
-
#424 Ne csigázz, pls... Nekem nem indul el a gecc!
-
#423 koszi, kozben rajottem, csak belemerultem a jatekba :D
nagyon durva gém!!!