983
  • IMYke2.0.0.0
    www.tutorial.hu

• mike369
    baj...
  • báttyó02
    mivan ha nemért hozzá.......
  • IMYke2.0.0.0
    Photoshoppal pillanatok alatt megszerkesztheted...
  • akyyy
    Te is olvas! Cd borító! Nem dvd! Nem cdtok! BORÍTÓ! Tudod mi az? Kocka alakú, amit a philips írható cd papírborító helyére bele tudok tenni!!!
  • wedge31
    A denevéreket kell lövöldözni.
  • Zacsy
    Hogy kell kicsírni a vámpír csávót az első pályan akár mit csinálok nem megy annak a b*z*-nak az élete
  • Wukifi

Nem ártana visszaolvasni....
  • akyyy
    valaki nemtud cd borítókat a játékhoz?
  • mike369
    ne add fel, mert 458%, hogy nem hardveres gond, a többi meg megold6ó...
  • IMYke2.0.0.0
    Ma teszek egy utsó próbát, nem műxik akkor megy a gányba...
  • EmThor
    vagy 4.5gb
  • mike369
    olyanok vannak neked fent, hogy Indeo codec meg InterActual Player?
    mert ezeket szokta még több játék hiányolni, ill. ezek szoktak bezavarni... bár itt mpg videók vannak, de hátha...
  • mike369
    aha
  • Gandibá
    Mennyit rak fel a gém?
  • Duddits
    IMYke! Még mindig nem megy?
  • gabimen
    Mit kell csinálni amikor becsukja a csaj a rácsajtót? Jönnek egy csomóan megverem őket de nem történik semmi!
  • Zacsy
    tiéd az oldal?
  • mike369
    Akkor már hadd promózzak én is:
    Bloodrayne Játékok Magyar Rajongói Weboldala
  • Zacsy
    Ez biztos fájt!
    azt a csávót hogy lehetkinyírni mert hiába lövöm ha meg megvágom akkor elszál
  • Sgtfathi
    HELP!! Az elején kilép valamilyen Active Movie -val akar vmit mi a tendö??
  • 3Error #481
    megvagyok, sikerült... :)
  • 3Error #480
    a diszkós részen a towerba (vagy órához) hogyan lehet eljutni?
    körbejártam az emeleteket, de semmi okosság...
    köszi előre is !
  • wedge31
    Írd be cheatbe:WHACKLICKEROTICCUNNINGLY. Utána az extrákban lehet választani a ruhák között.
  • TVelvet
    hol? hol?:DDDD
  • wedge31
    A scoolgirl uniform brutál jól néz ki.
  • EmThor
    jaja, thx, defeat kestral a nagy vonatmegállóban, hát combos, combos :)
  • TVelvet
    Nah ln már a tower tetejére tartok:))) már hosszú kardom is van sleezt ugylehet kinyirni, hogy ráütsz a kallantyúra amit vizet ön ke sleez nek, és dobálja a bombás manusokat, na azokat kell ijen láncal megfogni és rádobálni.
  • Lyan Kyj
    Te már átvitted Sleez-t?:P Hogy kell kinyírni?
  • PeeTeR
    aztan a tovabbiakban is tartogasd a list -ot meg a power -t meg szukseged lesz ra eleg rendessen :D
  • EmThor
    idölassítás megvolt, beharpoonolva mind, jön a rosszlány, akkor bloodrage, oky, thx
  • Lyan Kyj
    SPOILER:
    Azokat biz' ki kell nyírni, egy idő után nem lesz több.....javaslom az időlassítást, és folyton csak rúgj.....arra ügyelj, h a csata végére full maradjon a kék csík, mert a köv. csatánál szükséged lesz rá....ott meg a Blood Rage kell majd:P
  • EmThor
    na szal ott a konténer lerántós rész után átmegyek egy folyósón ahol levan szakdva a neon, jön kis videó olyan pengés csajokkal, 2 gáztartályt kilövöm, de megöl a tömeg, mit kell csinálni??? plííz :D thx
  • GiGa master
    ok most melyik mert a hullás az sikerült 2x de amirea msik jött volna eltünt a manus4!!
  • Lyan Kyj
    Én még mindig Slezzel tökölök....vki már túl jutott rajta???
  • Lyan Kyj
    Na, asszem már tom hol vagy......ugyanabba a kapcsolótáblákba kell beledobnod az embereked a lánccal, de úgy, h egyszerre mindkettőn legyenek, és akkor feljebb megy a rácsozott kapu!
  • lovagregeny
    A lánccal kell lerántanod.
    Ha felé nézel és lenyomod a ctrl+e kombinációt akkor becélozza és lehúzza. Hamarosan szemét vámpírral fogsz találkozni.
  • PeeTeR
    a BR jel az oke hasznalom is rendszeresen csak azt nem vagtam hogy jutok fel. kontenerre gondoltam en is csak nem tudtam mit csinalni.. na majd minya okoskodom :)

koszi szepen
  • EmThor
    akinek olyan pengéi vannak mint nekem megjelentek tetőn vagy 3an kis videóban, és lenn vagyok földön ahol jönnek a fószerek és agyonvernek, hogy jutok fel?? [2 gáztartályt elején kilövöm, legalább nem lőnek, de levernek sokan vannak :/], THX előre is
  • EmThor
    célozd be és lődd le a nagy konténert, ha elakadtok nyomjatok 2est, kis bloodrayne jel mutassa az utat majd