983
-
#502 www.tutorial.hu
-
mike369 #501 baj... -
#500 mivan ha nemért hozzá....... -
#499 Photoshoppal pillanatok alatt megszerkesztheted...
-
#498 Te is olvas! Cd borító! Nem dvd! Nem cdtok! BORÍTÓ! Tudod mi az? Kocka alakú, amit a philips írható cd papírborító helyére bele tudok tenni!!! -
#497 A denevéreket kell lövöldözni. -
#496 Hogy kell kicsírni a vámpír csávót az első pályan akár mit csinálok nem megy annak a b*z*-nak az élete -
#495 #421
Nem ártana visszaolvasni.... -
#494 valaki nemtud cd borítókat a játékhoz? -
mike369 #493 ne add fel, mert 458%, hogy nem hardveres gond, a többi meg megold6ó... -
#492 Ma teszek egy utsó próbát, nem műxik akkor megy a gányba... -
#491 vagy 4.5gb -
mike369 #490 olyanok vannak neked fent, hogy Indeo codec meg InterActual Player?
mert ezeket szokta még több játék hiányolni, ill. ezek szoktak bezavarni... bár itt mpg videók vannak, de hátha... -
mike369 #489 aha -
Gandibá #488 Mennyit rak fel a gém? -
#487 IMYke! Még mindig nem megy? -
gabimen #486 Mit kell csinálni amikor becsukja a csaj a rácsajtót? Jönnek egy csomóan megverem őket de nem történik semmi! -
#485 tiéd az oldal? -
mike369 #484 Akkor már hadd promózzak én is:
Bloodrayne Játékok Magyar Rajongói Weboldala -
#483 Ez biztos fájt!
azt a csávót hogy lehetkinyírni mert hiába lövöm ha meg megvágom akkor elszál -
#482 HELP!! Az elején kilép valamilyen Active Movie -val akar vmit mi a tendö?? -
#481 megvagyok, sikerült... :) -
#480 a diszkós részen a towerba (vagy órához) hogyan lehet eljutni?
körbejártam az emeleteket, de semmi okosság...
köszi előre is ! -
#479 Írd be cheatbe:WHACKLICKEROTICCUNNINGLY. Utána az extrákban lehet választani a ruhák között. -
#478 hol? hol?:DDDD -
#477 A scoolgirl uniform brutál jól néz ki. -
#476 jaja, thx, defeat kestral a nagy vonatmegállóban, hát combos, combos :) -
#475 Nah ln már a tower tetejére tartok:))) már hosszú kardom is van sleezt ugylehet kinyirni, hogy ráütsz a kallantyúra amit vizet ön ke sleez nek, és dobálja a bombás manusokat, na azokat kell ijen láncal megfogni és rádobálni. -
Lyan Kyj #474 Te már átvitted Sleez-t?:P Hogy kell kinyírni? -
#473 aztan a tovabbiakban is tartogasd a list -ot meg a power -t meg szukseged lesz ra eleg rendessen :D -
#472 idölassítás megvolt, beharpoonolva mind, jön a rosszlány, akkor bloodrage, oky, thx -
Lyan Kyj #471 SPOILER:
Azokat biz' ki kell nyírni, egy idő után nem lesz több.....javaslom az időlassítást, és folyton csak rúgj.....arra ügyelj, h a csata végére full maradjon a kék csík, mert a köv. csatánál szükséged lesz rá....ott meg a Blood Rage kell majd:P -
#470 na szal ott a konténer lerántós rész után átmegyek egy folyósón ahol levan szakdva a neon, jön kis videó olyan pengés csajokkal, 2 gáztartályt kilövöm, de megöl a tömeg, mit kell csinálni??? plííz :D thx -
GiGa master #469 ok most melyik mert a hullás az sikerült 2x de amirea msik jött volna eltünt a manus4!! -
Lyan Kyj #468 Én még mindig Slezzel tökölök....vki már túl jutott rajta??? -
Lyan Kyj #467 Na, asszem már tom hol vagy......ugyanabba a kapcsolótáblákba kell beledobnod az embereked a lánccal, de úgy, h egyszerre mindkettőn legyenek, és akkor feljebb megy a rácsozott kapu! -
lovagregeny #466 A lánccal kell lerántanod.
Ha felé nézel és lenyomod a ctrl+e kombinációt akkor becélozza és lehúzza. Hamarosan szemét vámpírral fogsz találkozni. -
#465 a BR jel az oke hasznalom is rendszeresen csak azt nem vagtam hogy jutok fel. kontenerre gondoltam en is csak nem tudtam mit csinalni.. na majd minya okoskodom :)
koszi szepen -
#464 akinek olyan pengéi vannak mint nekem megjelentek tetőn vagy 3an kis videóban, és lenn vagyok földön ahol jönnek a fószerek és agyonvernek, hogy jutok fel?? [2 gáztartályt elején kilövöm, legalább nem lőnek, de levernek sokan vannak :/], THX előre is -
#463 célozd be és lődd le a nagy konténert, ha elakadtok nyomjatok 2est, kis bloodrayne jel mutassa az utat majd