Bloodrayne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
nekem az a gondom a game felrakásával,hogy az elsõ két lemezt feltudom rakni de amikor a harmadik lemez következne mindig azt irja kihogy rossz kötet van a meghajtóba és kéri ujra az elsöt.próbáltam már visszarakni az elsõt vagy a harmadikat betenni kiir valamijen hibát és kilép a telepítésböl.mi lehet a probléma segitséget elöre is köszönöm.<#worship>#worship>
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
A wanadoo-n most töltik fel.
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
image recorder: megtalálod a neroban - cd író választás fülnél.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
dardevil: mind a 4 cd tartalmát bemásolod egy könyvtárba, és nero-val kiírod. A legtöbb telepítõ csak a következõ fájlt keresi telepítéskor, és így simán megtalálja. (egy menetben végigmegy 100%-ig). Persze nem árt hozzátenni egy NoCD-t.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos.
A gép: 1700+ /512 DDR / R9500 Pro / WinXP SP1 Eng / DirectX 9.0c (Aug.08.) / Catalyst: 5.7
Simán felküldöm a Játékot, helyére teszem az "okosságot", elindítom, hagyom, hogy 640*480-ban startoljon
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyarítanám, de így bele sem tudok vágni...
Discoban a Clock Towerbe hogy kell feljutni ? Latok valami aurat, de ennyi.
Elore is koc
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.
War. War never changes.
Amúgy milyen a játék? Az 1. résszel nem játszottam, de erre kíváncsi vagyok.
Gyorsan végigvitted! <#idiota>#idiota>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Gond lehet, hogy átkonvertáltam a 4 CD-t bin-rõl iso-ra?
Na, mindegy ez off, most legalabb lesz sok helyem... 😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Nem értem mi lehet a gond. Nekem ezekkel a torrentekkel valahogy sosem sikerül egy állandó magas letöltési sebességet elérnem... 😞
Mert én BitTorrenttel! Lehet, hogy az a baj? <#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként most 33-al jön <#rolleyes>#rolleyes>