983
-
#623 ÁÁÁ, kiakaszt ez a VérIrén most szívok a 4 generátoros pályán,
de eddig kettőt bírtam kiiktatni.
Nem tudok "táplálkozni", mert a kalapácsos köcsög mindig letaglóz az emberrel együtt -
#622 Hát azért a Psi Ops nagyságrendekkel jobb lett mint a Rayne 2, sőt az nekem eddig az év meglepetése, annyira eltalált az erő használat, a történet a harcok, szóval eszméletlen, Rayne meg sajna eddig az év csalódása, tavaly nyomtam a demot akkor azt mondtam, hú mekkora nagy meg ilyesmi, erre csalódás az egész, mondjuk lehet én voltam a hibás, mert nem szoktam demokat nyomni, mert sokszor hibás következtetést lehet belőlök levonni, ezért nem is nézem meg pl a Fear demoját sem, majda fullt, bár a képek alapján elég nehéz, majdnem mintha egy bombanőnek azt mondani, hogy á most inkább ne .... -
haxoror #621 Amiket írtál sztem nyugodtan töröld le :) -
Caine #620 Teljesen meg tudlak érteni, bár szerintem az irányítással nincsen semmi gond, ha jól beállítod. Az ugrálós részeket pillanatok alatt átvittem, de néha vannak tényleg idegtépő fightok. Most vakartam le a gépről a Dungeon Siege 2-öt mert halálra untam magam (pedig 100x jobb mint az egy, de ma már ez nem elég) meg a PsiOpsot, ami halálra idegesített. -
Hoz_Hun #619 Hátha csak a vidókra vagy kívánci azokat megnézheted a windowsból is. Asszem sima mpg-ben van. Ha maga a játék nem szórakoztat akkor valóban nem érdemes vele játszain, trénerrel meg valóban unalmassak lehetnek a verekedések, lévén, hogy abban van maga a játék. -
steweee #618 nos én eleve csak trénerrel próbáltam, az egyet is azzal nyomtam végig, mert egy játéknak sztem szórakoztatni kell és nem az idegeket gyilkolni. de most az első ugrálós résznél ,a courtyardnál be is fejeztem a játékot mert annyira szar az irányítása. a verekedős részek még el is mennek one hit kill bekapcsolásával, de anélkül kurva unalmasak lennének. egyenlőre fennthagyom a gépen, hátha lesz vkinek komplett végigjátszása és megnézhetem a videókat -
#617 -
Caine #616 Képrejtvény
-
#615 ÁÁÁ a bajért nem lehetett benne hagyni a sok fegyvert ahogy az 1-ben is volt, áááá. -
#614 Na asszem én a trainerhez nyúlok, és azzal nyomom végig, nem volt még ilyen, de a történet érdekel, viszont nem fogom magam szétidegelni egy szar játékon, amiben hülyére kell kombózni, ha annyira a kombó kell akkor nyomok egy Marvel Super Heroes VS Street Fighter -t -
steweee #613 a kártya erős, így nem viszonyítási alap az előtted szólóhoz -
#612 124/768 -
#611 nekem is 2.0ghz-es a gépem ati 9550 512 ram és fullon simán megy -
#610 Szeintem menni kell neki szerényebb beállításokkal (800/600).
-
#609 hát nekem mondjuk egy elég gyengus gépem van!2.0-es proci,256 ram,Geforce FX 5200 128/128,fennvan a Direct X 9.c!
ezen elfutna?vagy le se szedjem... -
#608 Nálam 1024 minden max, néha füstöknél + auravision kombinációval érezhető lassulás. -
steweee #607 2800+athlon+radeon 9500-on minden maxon picit néha belassul, ram nem tudom mennyi kell neki, van 1,5 giga így még virtuálist sem követel magának -
#606 =============================================
[1.1] SYSTEM REQUIREMENTS
=============================================
Windows 98SE/2000/XP
1ghz processor
256MB RAM
200MB virtual memory
4x CD-ROM
100% DirectX 8.1 compatible video card or higher
DirectX 8.1 or higher
**Window's Millennium Edition (ME) is not supported
[1.2] SYSTEM RECOMMENDATIONS
Windows XP
Pentium 4 2.0 GHz or AMD equivalent
512 MB RAM
200MB virtual memory
24x CD-ROM
1 GB free hard disc space
GeForce FX (any), Radeon 9600, 9700, 9800 or better
DirectX 8.1 or higher
-
#605 Mennyi a 2. rész gépigénye?Az 1. nagyon bejött -
Hoz_Hun #604 Most már nem tudom melyik gomb asszem az "n", amit ha lenyomsz + ütés gomb akkor Rayne pörög a kardal (ha rugás akkor köriveseket rug). Ha folyamatosan nyomod akkor pörög szinte folyamatossan. Ez ellen a damphirok, shadow legionok sem tudnak mit tenni, jöhetnek akár többen is. Bloodrage, ha bekapcsolod közben két-háromszor többet sebez. -
haxoror #603 Ja és ahogy beindul a banzai válts bulettime nézetbe, én bloodrage-et nem is használtam egyáltalán. A kamerát meg tartsd mindig azon a faszin akit éppen gyepálsz (tehát Rayne mögött mindig) -
haxoror #602 "ctrl" + "space" + "a"vagy"d" és rögtön utána kick, ilyenkor csinál egy cigánykereket oldalra amivel a genya mögé kerül majd egy dupla rugást amit 90% hogy be fognak szívni, ez jól működik a szürke nindzsacsajok ellen és a kalapácsos minotauruszokon.
Ugyan ez csak ütéssel a hús-minotauruszon.
Ha baltás punk jön akkor ctrl-t lenyomva állj elé és "w" + "space" ilyenkor egy szaltóval átugrik a feje fölött és a hátába kerül, rárohansz miközben nyomvatardot az "e"-t és rögtön le tudod kajálni, közben az "a" és "d"-vel tudsz forogni és pajzsnak használhatod a lövöldözők ellen, ez egyébként az apokalipszis utáni szado-áramkard-geciken is tök jól lehet használni a parkban, ez a trükk viszont NEM MŰKÖDIK a többi damphiron, shadow legionon és ősvámpíron (legalábbis nekem, ezeket a kardokkal kell kicsontozni :) -
#601 Hát akkor nállam van a gond, mert a szürke nyanyát megint nem tudom megverni a vonatnál szétkapnak seperc alatt, az 1-ben meg tök bagatel volt az egész, vagy csak megöregedtem és már csak a CS megy? -
#600 Mondjatok már vmi normális kombót amihez nem kell polip kéz, roppantul idegesít ez a kombózás, egyszerűen szar vagyok benne és idegesít mert amúgy jó lenne a game, de hát ez teljesen megölte nállam a dolgot azt hittem ez a kombós időszak a mortal sorozatnál megmaradt de most megint ez a divat. -
az elso pixel-punci aki tenyleg jol meg van csinalva...
(az estelyi ruha meg a voros borszerko nagyon odabasz :DDD) -
#598 srácok, igaz már végigvittem, de akkor is nehéz játék...
DE nem pályák/ellenségek, meg stb. miatt, hanem Rayne miatt. Egyfolytában a formás fenekét kell nézni :)) -
#597 THX! -
Hoz_Hun #596 Melyikkel?
Slezz nevűt a (#524 hozzászólás). -
#595 Szerintem nem érdemes olyanoknak eröltetni ezt a játékot akik nem tudnak ügyeségi elemeket megoldani.A fö nehézség abból adodik,hogy sokat kell használni harpoont különféle feladatok megoldására nem elég csak a pengét használni.Szerintem az első rész big mamája egyébként joval nehezebb level boss mint a második rész akármelyik fö ellenfele. -
#594 Azzal a nagy bazinagy csontváz fejű döggel mit kel csinálni? -
Hoz_Hun #593 Asszem én is azzal szívtam a legtöbbet. -
Hoz_Hun #592 Azért hál'isten nem annyira veszélyessek a kombók. Majdnem kimerül annyiban hogy háromszor nyomd meg valamelyik gombot azt kész. Félkörözni asszem sehol sem kell. -
#591 ügyetlen? -
#590 ezt a béna szót én nem reklámoznám a helyedben, gondolj csak bele a valódi jelentésébe és megérted miért írom ezt. -
#589 Thx, kipróbálom, mondjuk mindig is utáltam az olyan gamékat ahol csinláj félkört + Kü 20x aztán fel le jobra balra húzdd meg a balfüled kombókat kell nyomkodni, az 1-ben azt szerettem, hogy mentél a fegyvert felkapta magától lőttél, ráugrottál és nem kellett mindenféle hülye kombókkal operálni, nekem ez túl konzolos lett, na mindegy, amennyire vártam annyira nagyot csalódtam benne, na sebaj majd az Advent Rising. -
haxoror #588 Mondom addig nem alszom amíg meg nem csinálom azt a négy rohatt generátort ahol a kalapácsos szarkupacnak kell először szétütnie hogy a köcsögöket beledobálhassam, sikerült is így majdnem hajnali egyre hogy rohadjon meg aki ezt a pályarészt kitalálta :D
Nekem eddig jobban bejön mint az első rész, remélem lesz folytatás és megtartják ezt a Prince of Persia dolgot hogy minden részben egyre fejlettebb a harc :)
Na szunya aztán holnap remélem a végére érek -
haxoror #587 ctrl + a + space aztán rugás, ezt mindig beszívják én szinte életvesztés nélkül nyírom őket, a bloodraget kár erőltetni sztem a delated perception messze a legjobb nézet.
A menüben van olyan hogy moves, megéri elolvasni :) -
#586 talán nem a játék a hibás mindenért lehet csak te vagy bocsi 100szor a kifejezésér de jobbat nemtudok "béna"? -
#585 Most értem a végére az utolsó boss a többihez képest könnyü volt.Összességében nekem pont ugy bejött ez a rész mint az elsö. -
#584 Beszarás mennyire szar lett ez a game, még mindíg ott szívok ahol 2 napja, lent már elintéztem a csókákat felmegyek de a fehér tetü agyonver, a blod rage seperc alatt elfogy sebződik vagy negyed csíknyit, hát esélyem nincs, persze ha meghalok mehetke megint verni a hülyéket odalent, óriási, felidegest törlöm a francba az egészet.