983
  • MerlinW
    Szvsz a történet kb egyenlő a 0-val. De a döntés a tied:D Kidobod, god mód, vagy küzdesz:D Én végigizzadtam, 6 Tomb Raider után ez semmi sem volt, viszont egyik Bloodrayne-t sem veszem elő többé.
  • Shep
    jó tudom lassítás meg mifene, de ettől még számomra nagyon gyenge egy vmi ez a game, mondjuk ami idegesít, hogy a történet érdekelne, de hát ennyi flusztráló rész teljesen elveszi tőle a kedvem.
  • MerlinW
    és ismét a varázslatos "3" -as billentyű..:)
  • Shep
    Hát kész, ez nekem sok, hangfalakbe bevágdosni 4 csókát, persze hogy mire megvan a 4. az első már leesett, ez a játék egy csoda, mert eddig még nem volt olyan game amivel ne tudtam volna elszórakozni, akármilyen stílusú, grafikájú, vagy akár rossz legyen, de ennek sikerült elérnie, bár aki végigvitte biztos jól szórakozott. Mondjuk aki kitalálta ezeket a beteg dolgokat simán agyonvertem volna mikor eszébe jutott az biztos, azt hiszem ez a game se fog eladási csúcsokat döntögetni.
  • Shep
    thx megpróbálom, bár hozzávágni nem nagyon tudok senkit oda nem dobja fel őket.
  • haxoror
    Szét kell lőni asszem, lerántani a láncal vagy hozzávágni vkit :)
  • Shep
    CLUB STRAGES nál tartok lementem a lépcsőn a vámpír jel a feliratnál van de ott nem látok semmi, mi a báantot kell itt csinálni?
  • 3Error #656
  • Mikiller
    Sikerült végigjátszanom
    Kicsit kiidegelt, de cheat nélkül végig lehet játszani.
  • ati2002
    MX-el nem megy.
  • ThugEdge
    hey na végre,lassítással én is próbálkoztam,de nem juttot eszembe,hogy irányítani is lehet a láncot
  • ThugEdge
    jáááj de jó,majd próbálom
  • MerlinW
    jah és ha jól emlékszem többször kell megcsinálni (2x 3x).Monjuk ez nem 100%
  • MerlinW
    3-as gombbal lassítod az időt, pl.
  • ThugEdge
    hogy csináltátok,amikor rákell dobni két tagot a kapcsolókra a plazanál,amikor tönkreteszi az enemy és lezáródik a rács?
    egyet rádobok az tök hamar leesik..
  • MerlinW
    horoggal (ctrl+E)
  • dabro
    a szívet nemtom kivágni annak a dögnek, azt hogy kell? löttem én ugy ahogy tudtam meg kaszaboltam de szíve közelébe se értem
  • vizmagus
    4000
  • Christian
    hány level-es?
  • vizmagus
    geforce mx el is menne? Mert nekem az van de még telepiteni se tudom!
  • dabro
    valaki segítsen ennek a megoldásában. Deviance te tudod hogy kéne kinyírni ezt a buzi szörnyet amit írtam???
  • MerlinW
    Már le lett írva többször.
    Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegőben megragadod, rádobod.
    Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegőben megragadod, rádobod.
    Oszt meghal.:)
  • mike369
    ez pusztán attól függ, hogy működő verziót akarsz-e, vagy a kihívások érdekelnek...
    (deviance)
  • dabro
    szisztok.
    tudna nekem segíteni vlaki abbab hogy hogyan kell kinyírni a csatornában lévő bazi nagy anyuci szörnyet, egyszerűen nemtom hogyan kell, ha közelébe megyek elrepít meg megis halok a kapcsoló amit fenn van azt nyomhatom naphosszat jön a víz meg minden de semmi hatása nincs ellen e szerintem. PLEASE SEGÍTSETEK
  • Istencsászár
    deviance :)
  • vizmagus
    Szerintetek melyik a jobb a deviance vagy a BWClone-MiRROR? Nektek milyen van és a wanadooról?
  • Mikiller
    Nézem erősen mostmár, bár ahogy érzem a végén vagyok vmi Kagan toronyban.Amúgy ha 3x nyomom meg az Aura gombot mit csinál?
    Eddig nem vettem észre, hogy vmit kezdene vele.
  • mike369
    az a baj, hogy nem fogod a játék rejtett mondanivalóját:
    a főellen és Rayne ugyanabba a vámpírTÖRZSbe tartozik...
  • Caine
    Ha végigtolod a játékot, akkor nyílnak meg az extrák.
  • ThugEdge
    ti hogy csináltátok meg a plazaban amikor két kapcsolóra kéne ráhegeszteni a palikat,mire nagynehezen egy sikerál pár mp múlva le is hullik,vagy az nem baj?
  • Mikiller
    Az egyik főellen belémrúgott és berepültem a fatörzsbe
    kép1

kép2

• Mikiller
    Köszi, de megcsináltam annélkül amikorra jött a segítséged, de jó tudni, hogy ilyen is van Ritkán nézem a Moves list-et
    Ezeket a ruhákat honnan szerzitek amik az alsó képeken vannak?
    Nekem az xtrákban nincsenek ilyenek
  • MerlinW
    Én nem is figyeltem hogy ott dobálni kell, mentem automatikusan...:) De jó tudni így utólag:)
  • wedge31
    Van trainere a gamenak gyengébb játékosoknak kimondottan javasolt idegeskedés helyet.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom segítség-e valakinek, de van egy bug az egyik genyó résznél. A parkban mikor az égő helikopter propellerébe kell bedobni azokat a skilles nagy kardos csajokat. Ott Rayne el tud futni a propeller és a ház között, a csajok nem, viszont megprobálják . Ugy hogy rögtön le is darálódik a szükséges 4...
  • Hoz_Hun
    Nekem még a cowboyos szerkójya is bejött, de kétségtelenül az iskolás ruha viszi a pálmát. Király tangálya van a mini alatt .
  • Hoz_Hun
    Kétszer nyomd meg az vámpír látást. Akkor kijön Raynből egy ilyen szellem Rayn és el kezdi szlopálni a kiszemelt manuszt. te addig azt csinálsz amit akarsz (gyakorlatilgag futsz a kalapácsos elől). Mikor a szellem Rayin végzett visszaszál és amit szívot azt belédtölti.
    A legtutibb töltési módszer azon a pályán.
  • Caine
    Pingvines hátizsák, ez nagyon ott van a szeren:

Rayne páncélban:

DarkRayne :
  • Caine
    Az teljesen normális, hogy a carnage-mérő kiakadt? Úgy lrtem, hogy a szint elején már maxon van és se fel, se le nem megy? Mondjuk elég soxor kimaxoltam, mert nagyon király a csávókákat a mélybe dobálni, meg a tűzbe, meg a tüskékre, úgyhogy sűrűn csináltam kaptam is érte canageot rendesen. Egyszer még az egyik hapsit a csillárba is sikerült bedobnom, ott zizegett egy idei, aztán leesett . De egy ideje a carnage mérő a maxon van és nem mozdul onnan. Ki érti ezt?
  • Caine
    Igen, teljesen igazad van és ez a legrosszabb. A psiopsban tényleg q jó az erő használat, élvezem dobálni meg felgyújtani a dolgokat, jó a humora (pl. a kiképzéseknél a nigának mindíg más a sérója, attól függetleniül, hogy hány évre tekintünk vissza) imádtam fejeket robbantani meg minden. De mint írtam felidegesített. Nem azzal volt a gond, hogy nem jó a game, hanem, hogy nagyon frusztráló és elegem lett.