983
  • mike369
    miért? jelenleg elég szépen mennek a dolgok a maguk medrében...
  • haxoror
    Az life/rage csíkot hányszor lehet feljebb nyomni?
  • Zacsy
    ehhez a topic-hot is kéne egy házigazda.
  • Zacsy
    Aha ott elég szar rész! THX

Pályák cikk itt
  • Strike16
    Igen, a discos résznél vagy ugye?
  • Zacsy
    A hangfalakal is ugyan azt kell csinálni mint a kapcsolókkal? láncal odakell vágni a csávókat?
  • Hoz_Hun
    Végigvittem:
    Mindent összevetve nekem jobban tetszett mint az első rész. Ami furcsa, hogy a főgonoszok könnyebben lenyomhatók, mint pár pályafeladat, amik brutálisra sikeredtek. A főgonosz egyenessen egyszerű volt, az első ninjavámpír lánnyal jobban megizzadtam.

Ez azon játákok egyike, amit biztos megveszek magamnak, mert megéri. Az elsőt is háromszor vagy négyszer vittem végig legalább. Ezt is sokszor fogom.
    Várom a következő részt.
  • Hoz_Hun
    Igen mikor pirossan világít a penge.
  • Mikiller
    A Bloodrage az melyik? Az amikor "világít" a penge?
    Az elsővel nem játszottam ezért nem nagyon vagyok tisztában az ilyen fogalmakkal.
  • Hoz_Hun
    Akkor tudom melyik. Nekem alapból nem tett a csaj elé checkpointot. Alul ugy nyírd ki a mukikat hogy töltesz belőlük. Én úgy indítottam hogy a baloldali tartályt szétlőtem így a felette lévő lövöldöző muki megkampul. Ekkora megindultak a támadók ezerrel. Mivel, hogy töbnyire van náluk valami, szinte folyamatossan horoggal elkapni (és lehetőleg feléd) eldobni. Akkor elejtik a cuccost és lehet szlopálni őket.
    Ha minden jól megy a csajnál lesz elég vér a bloodrage-hez. Induláskor a nekedrontó elsőt kapd el és úgy nyird ki, hogy feed utánna feed+kick az a leggyorsabb és sokat tölt a használható véren. Benyomod a bloodrage-t és ütöd a csajt (a másik mukival abszolút ne foglalkozz). Ha elfogy a rage azzal se foglalkozz csak kaszabold tovább addigra tuti kevés van neki. Utánna rögtön kapd el a rács mögötti fazont és tisztán energiát tölcsél mert még odébb van a chechkpoint.
  • Mikiller
    Én is pont itt szenvedek, mert 1x amikor ott voltam fennt a fekete ruhás
    csajnál volt közvetlen előtte checkpoint, most meg másnap ahogy betöltöttem az állást nem rak checkpointot elé csak a pálya alsó részéhez, és ha meghalok mindig előlről kell kezdeni az alsó tömeggel.
  • Hoz_Hun
    Ez még az elején a három ninjavámpír közül az első (Kestral vagy hogyhívják őket)?
  • Vanek
    hi! nemtom hogykmegölni a feketecsukjás-vámpírnőt. a pálya alján sok kemény fickó jön,-mint vki lejjebb írta-nagy nehezen megölöm őket,de aztán amikor felmegyek megölni a főgononszt,akkor egyből megöl,bármijen kombót nyomok..5let?
  • Hoz_Hun
    Oké, megvan. Ki kell lőni mind a négy bigyulát a momsztrán (zöld lesz kilőve). Aztán ki kell kapni a horoggal. Nem könnyű.
    Egyébként azaz utolsó fő Boss, utánna jön Kagan a főfő-Boss.
  • Hoz_Hun
    Ja nem Xaga hanem XERX, a momsztra neve amivel szenvedek.
  • Hoz_Hun
    Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem többnyire nem a főBossokkal van bajom (na ezzel az utóbbival azért szívok még). Ha nem, van egy-két rész, ami szerintem nagyon nehéz. A legemlékezetesebb számomra (eddig) mikor azt a négy generátort kellet szétcsapatni a trollszerű kalapácsos momsztrával, utánna meg beledobálni mind a négybe egy-egy manuszt. Ja és a parkos rész, de csak azért mert keveset lehettett tölteni a skilles ellenfelek miatt (valószínüleg ott is vannak vámpírkapuk csak én akkor még nem figyeltem rá, ha előbb tudom valószínüleg kevesebbet szenvedtem volna).
    Úgy hogy mindenkinek javaslom, hogy rendszeressen keressen vámpírkaput, mert hasznos.
  • Hoz_Hun
    Ez igaz
    De a mellei marha jól löbögnek
  • 3Error #566
    szvsz nekem az hiányzik, hogy nem igazgatja meg Rayne a börnaciját amikor egyhelyben áll és várakozik... meg kicsit lehetett volna előkelöbb, szexisebb a sétálása...
  • windly
    én csak annyit fűznék hozzá hogy azért jó lett volna ha lehet választani nehézségi fokot..
  • Hoz_Hun
    Most nekem kéne segítség.
    Van az a Xaga (vagy valami hasonló nevü), 5 emelet magas szörny a tetőn, felszerelve napágyúval. A tető négy sarkán egy-egy épület menedék gyanánt. No ővele vannak gondjaim. Egyszer lesebeztem félig, de nagyon nehezen megy. Tud valaki valami taktikát? Én a legerősebb lőszerrel lövöm a rajta lévő rozsaszín szemeket (vagy mik) mikor tölt, de más nagyon nem tudok tenni. Azok két lövés után zöldszínüek lesznek (mármint darabonként két lövés). Jó nehéz. Ha valaki tud valami jó stratégiát, nagyon hálás lennék.
  • bon
    Köszi a segítséget még aktuális volt.
  • Hoz_Hun
    Még szerencse hogy így van, különben nem tudnál tölteni. Sok helyen van ilyen és az azt jelenti ott csinálni kell valamit. Töbségében az embereket kell láncos horoggal dobálni. Azt jó is ha alapossan megtanulód, mert iszónyú sok helyen kell jól dobnod vele. Meg aztán a horoggal tudod lefegyverezni őket, hogy utánna "leszophasd" őket. :)
  • Hoz_Hun
    Na megvan.
    Nem tudom még aktuális-e. De úgy kell kinyírni, hogy felmászol amilyen magasra csak tudsz. Fenn azokon az ereken (vagy mi), amik a középső oszlopot táplálják, amin a szörny mozog, na azon vannak ilyen gubók. Azt kapd el a horoggal és rántsd meg. Négy vagy öt ilyen van aztán kampó neki.
  • EmThor
    időlassít ctrl+e és lever mind1kik és kurv@ sok van
  • Shep
    Mi a bánat ez a szar, 2. pálya a tetőről vigyorognak jópofa szürkeruhás vámpírok, lent meg a végtelenségig jönnek a keményfiúk ráadásul mind bottal meg bézbólütővel, és csak jönnek és jönnek, sose fogynak el, mi ez a baromság, az 1-ben ilyen nem volt, mit kell ott csinálni, aura vision nem mutat semmit, ráadásul ezek a majmok sec perc alatt szétkapnak, tölteni alig tudom magam, mert egyből felkapják a fegyvert ahogy felkelnek, a pisztolyom annyit ér mintha légpuskával vadásznék elefántra, szóval nem tudom minek tették bele, sikerült ügyesen szarabb részt csinálniuk mint az 1 volt.
  • j0nNyKa
    gondolom hasznalod az aura visiont ?
  • Shep
    egyet már belevágtam, sebződött is egy adagot, de utánna semmi, mondjuk denevért nem nagyon lőttem le, szóval lehet ez a gond
  • Zacsy
    vágj bele egyet akkor elmgy, és kozbe lőd a denevéreket.
  • Shep
    Hogy kell megölni az első pályán Zherkezit?
  • Hoz_Hun
    Aha. Itt még nem járok. Én jelenleg az árnyák-áruló-vámpírral küzdök az zoo-akváriumos pálya után.
    Bocs, ne haragudj.
  • bon
    Ime egy kép hátha így beugrik valakinek: szörny
  • Hoz_Hun
    Lehte összekevertem a szörnyeket. Most akkor hirtelen nem tudom...
  • Hoz_Hun
    Húzd meg a kart. Akkor nem tud védekezni. Mikor dobja az öngyilkos zombikat kapd el őket a horgoddal és dobd rá. Három vagy négy robbanó zombi elég is lesz.
  • bon
    Kagan's Tower: Unraveler című pályán, hogy kell megölni a főszőrnyet? Egy oszlopon rohangászik fel le és testrészeket meg vérrel teli gömbőket köpköd.

köszi a segítséget.
  • Zacsy
    Néhány hír a BloodRayne Online
  • PeeTeR
    mert csak VIP tagsagnal van szerkeztesi lehetoseg
  • Zotya123
    köszönöm
    de nem értem miért nem lehet hozzászólást szerkeszteni
  • PeeTeR
    kep szemszogebol...

a veled szemkozti ajton menj be (pont nem latszik - jobbra) ott pedig lesz egy fal elotted amit celba is tudsz venni. de nem kell, csak siman nyomass ra a lancal es tepd ki. aztan irany felfele! :) (a baratnom jott ra nalam is...)
  • Zotya123
    bocsi
  • Zotya123
    faxom, és még szerkeszteni sem tudom :(