D-Link DI-604 Router probléma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ ablak elsõ sorba a pötty
második ablak második sorba a pötty
harmadik ablak harmadik sorba a pötty
bocs ha ezt tudtad
egyébként sajna nincs itthon több kábelem.
Display time: Wed Aug 04 00:03:03 2004
2004. augusztus 4. 0:00:03 DOD:triggered internally
2004. augusztus 4. 0:00:03 start to dial-up
2004. augusztus 4. 0:00:03 PADI sent
2004. augusztus 4. 0:00:03 PADO recv 0016 adsl
2004. augusztus 4. 0:00:03 PADR sent
2004. augusztus 4. 0:00:03 PADS recv 8002 CC5E
2004. augusztus 4. 0:00:05 PPP3: Rx LCP Request
2004. augusztus 4. 0:00:05 PPP3: TX LCP ACK
2004. augusztus 4. 0:00:05 PPP3: TX LCP Request
Miért nullák egyes értékek?
Ugyanazokkal a beállításokkal nálam nem megy.
Ezenkívül nála a hálózati helyeben ott van a router ikonja, nekem valamiért nincs.
Ami különbség neki sima vonalon van az adsl nekem meg isdn vonalon.
Ha valaki tud légyszi segítsen.
Ha jól dugtad össze és a login/pass is jó akkor mûködnie kell.
Vedd le a routert és simán csatlakozz, nézd meg, hogy van-e neted egyátalán.
Van egy D-link di-604-es routerem, összedugok mindent jó helyre a lámpák világítanak.
Megnyitom a router szerverét, beállítom a kapcsolatot poppe, beírom a jelszót, a végén reseteli a routert, de nincs net.
Nézegettem a beállításokat és ott látom hogy az a poppe disconnecten van, mi lehet a probléma?
Van egy D-Link DI-604-es routerem, és nem tud vele kommunikálni az XP-m. Három helyre van elosztva az ADSL, és az egyik állomáson van egy Me. Azon simán mûködik, ha beírom neki a megfelelõ IP és DNS beállításokat. A másikra kötöttem egy laptopot XP-vel, és azon is simán megy, ha automatikusra van állítva. Az én gépemen viszont van egy Me és egy XP is. Me alatt a másik Me mintájára mûködik, XP alatt viszont se a Me, se az XP mintájára nem mûködik. Meg tudja pingelni magát, sõt még más gépeket is, de a routert nem, ezért internetezni nem lehet róla.
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
igen, lehet kapni. Csak ezt lehet kapni, a rev A-t már nem gyártják.
A 614 plus (+) változat, ami wlan-os, szintén ennyire vacak/problémás? Bár az is lehet, h. hibás darabot sikerült kifognia valakinek. Sajnos MINDEN hardverböl vannak hibás darabok, és azok akiknek gondja van vele nem annyian vannak, mint ahányan összesen vettek ilyen cuccot (remélem). Valamint akinek mûködik jól, az nem írkál fórumba, csak akinek gondja van vele, ergó ezért tûnhet rossz vételnek.
Még lenne 1 kérdésem, amire sehol nem láttam választ: ebbe a logba, amit a router tart nyilván, mennyi bejegyzés fér? 1-2 oldal, aztán írja felül folyamatosan a régebbieket? Ezt a kapacitást nem írják sehol, pedig ha túl kicsi, nem sok értelme van.
Amúgy semmi gondom vele.
\"Hard to see, the dark side is.\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

shit happens
Ez baromira idegesít!
Hogyan lehetne megszüntetni ezt?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Még régebben hozzá jutottam egy ilyen kis routerhez, és használtam is, csak aztán már nem volt rá szükség és fölkerült a polcra...de most újra szeretném használni de van vele némi gondom, ha valaki tudná a megoldást kérem segítsen!
Szóval 2 gép közt szeretném megosztani a kábel netet a DI -604 segítségével!
A leírás szerint haladva elvégzek minden lépést, a 192.168.0.1 -es cuccban is mindet beállítok a szolgáltatótol kapott adatok alapján, de az internet nem mûködik! Mi lehet a gond?
Tudom, ez így elég ködös lehet, de nem nagyon értek a dologhoz, így nem tudom egyenlõre pontosabban körülhatárolni a problémakört, csak annyit tudok hogy nem mûxik...😞
Segítsetek lécci!!!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Nekem már többsör!

Ezt érdemes megnézni (és meghallgatni): http://www.bugyimirklityko.hu/
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Bár talán erre az XP alakalmas legjobban, de vigyázz mert az is windows
!the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
Enélkül is lehet elvileg, csak nekem még sosem sikerült.
Egyébként ez nem nyelvtan, hanem kõkemény angol 😊
Bloothoth azért sem lehetne, mivel a kék az blue.
Ha egy o lenne benne, akkor nem ejtenénk u-nak, hanem o-nak ejtenénk.
Szóval Bluetooth. 😊
Vettem két USB-s Bloothoth adaptert (2 es voltam nyelvtanból)
Gép és laptopot öszekötni sikerült is megcsinálni!
DE hogy tudom megosztani a netet?
A másik problémádra pedig az lehet a megoldás, hogy azon a gépen, amire nem tudsz csatlakozni a másikról, engedélyezni mindenkinek minden hozzáférést a hálózatból.
Megosztani azt a meghajtót, amin a cuccok vannak pl. Ezt úgy lehet, hogy rákattintasz jobbgombbal a meghajtó ikonjára és megosztod.
Aztán a Sajátgépet is meg lehet osztani ha a tulajdonságaira lépsz, stb.
Attól félek, hogy basztad, nekem is ez volt a második ilyen szarommal, win reinstall után már nem mûködött. Utána vettem egy normális routert.
CHELLO netem van. Nekem is ugyanilyen a routerem (kb.okt. közepén szerelték be). Azóta internet tökéletesen mûködött, semmi baj nem volt vele, viszont a hálózatot nem tudtuk beállítani (fontos lett volna) a 2 gép között. Aztán mióta a Chellonál volt valami szerverátállás (vagy mi) és resetelni kellett a routert akkor a net megosztást és a LAN-t is be tudtuk állítani. Jaja csak idõközben meg bekevert valami a szervergépnek, ahol a router van és a gépet újra kellett formázni (nem volt más lehetõség) (win xp prof van mindkét gépen). Aztán miután ugye újratelepítettük a windows-t nem tudtuk beállítani sem a LAN-t, sem a net megosztást. Érdekesnek találtam viszont, hogy a másik gépnél ugyanúgy megmaradt a net (onnan írok most én is), csak a szerver gépet nem látja. A kérdésem ezek után egyszerû: Hogyan kellene egy ilyen szerver gép format után újra beállítani a LAN-t és a net megosztást? (resetelni kell a routert? én vagyok csak a hülye vagy mit csináljak?)
Ezzel a routerrel kapcsolatba lenne a következõ kérdésem.
Játékszerverekhez simán tudtam csatlakozni, 2 gépes netezés is megy, viszont egy fájdalmam van. Mégpedig a játékoknál. Azt gondoltam, hogy kicsit romlani fog a ping ez még beleférne viszont percenként/fél percenként szépen laggol egyet a net.
Ez mitõl lehet?
Az MTU-t mennyire kell állítani?