241
D-Link DI-604 típusú router hibája
  • butchbean
    #241
    Sziasztok.
    Miért van az hogy a wifis routerhez nem tudok csatizni????
    Kábellel gond nélkül, de wifivel nem.
    Látja a routert(az internet müködését), de mikor castlakozni szeretnék azt írja, hogy a windows nem tud csatlakozni.
  • pirobi
    #240
    Sziasztok.
    Most melyik a legfrissebb Firmware??
  • jaki88
    #239
    Sziasztok! Nekem is ilyen típusú routerem van és olyan problémám lenne, hogy általában 1-2 naponta mindig előjön, hogy nincsen net egyik gépen sem (4 gép van rákötve), erre újratelepítem a routert és minden működik újra. Ez miért van? Minek kell mindig újratelepíteni? Elég idegesítő, hogy egy-két naponta mindig újra kell telepítenem a routert. Előre is köszi.
  • Klambi
    #238
    Hy nekem van egy D-link DI-604-es routerem. Namost apuék gépénél működik tökéletesen meg a másikon az enyémen nem:S Namost úgy van hogy mielőtt formáztam volna a gépet jó volt. Utána nem:S mit tegyek??? az Admin felület sem jeleníthető ott meg PLS HELP!!!
  • mnorbert0308
    #237
    Hello!

    Tegnap vettünk egy D-link Di-624-es tipusú routert.Feltelepitettük ,és semmi gond nem volt volt net meg minden, de aztán 10perc múlva elejtette a netet.Kihúztuk majd vissaz dugtuk akkor megint volt net ,de 10 perc múlva ismét elejtette a netet.Ezt vagy 3-4szer eljátszottuk aztán elkezdtem keresgélni frissitéseket(firmaware).45 perc böngészsés után találtam is egyet, de amikor telepitettem volna fel, a router megint elejtette a netet, utánna hiába kerestük a vezetéknélkülihálózaton nem találtam a "dlinket".Kipróbáltuk úgy is hogy vezetékkel dugtuk össze a gépet a routerrel de úgy se történt semmi. Szerintetek mi lehet a gond? Aki tud kérem minnél hamarabb segitseg!

    Előre is köszönöm!
  • duty81
    #236
    -Hello, nekem is gond az "F1ct2007v4.1" játék.
    1. -Tudok a neten kapcsolodni a játékhoz, de ha én csinálok szervert a játékban a netesek nem látnak. Ez mér van. Mi a megoldás.
    2. -Másrészt szeretném megtudni hogyan lehet portot nyitni.
    3. -Hogyan lehet a tüzfalat kikapcsolni a Routerben.
    4. -Ha lehet a Sávszéleséget szabályozni pl 1024/128 341.33/42.66 -ra mert 3 gép van.

    -Kérem segitsetek részletes leirásal vagy inkább "képsorozatal (érthetőbb)". D-link DI604 H/W vF1 F/W v3.20 (menülye ugyan olyan mint a H/W vD1 amenyire látam neten). Elöre is kösz.

    -A net meg reset után is müködöt semit se kellet állítani. 3 gép van megosztva NET és LAN ba mindenki lát mindent (T-Kábel).

    Magyar útmutatok:
    http://www.dlink.hu/?go=jN7uAYLx/oIJaWVdDbgYU93ygJVYLelXSNvhLPG3yV3oUot+gqltbNlwaaRp6TwpAmu5j3cf/YEfRY6kjP7kIk8SpqqILdbrGN/homhPgo0eXqtLbZze/xbE7Srad/qdeLcq9Ego58gD/zkfK9i73z231HpRth3PbWcCB3M2lBrqxlygUJxGc9tDK/ok1cQ=

    Egyéb fórum
    http://prohardver.hu/tema/d-link_di-604_router/hsz_1-50.html
  • bandy00
    #235
    sziasztok
    nekem azlenne a gondom h a router miatt nemtudok szerver lenni játékokhoz pl F1-hez:S
    nemtudjátok h mitlehetne csinálni h lássák a gépemet a routeren keresztül?
  • öregharcsa
    #234
    talán egy reset alapállításba rakja a routert(azt tuti, de hogy a jelszót??) de így minden beállításod is elveszik...
  • akyyy
    #233
    helló

    hogyan lehet megtudni a router beállításaihoz valo belépésnél az admin jelszavát?

    tesóm tökéletesen átirta és most elfelejtette :(
  • LoVePrOgReSSiVe
    #232
    Üdv! mi van akkor . ha bedugtam mindent rendesen, de mikor beállítanám a böngészőben a cuccokat, beirom az a számot, és nem csinál semmit...ilyen volt már vkinek?
  • jzsolt
    #231
    Üdv!

    Olyan kérdésem lenne a routerrel kapcsolatban, hogy 2 ip címhez szeretnék port forwardot beállítani, de mind a 2 géphez ugyanazokat a portokat szeretném hozzáadni, viszont ez a szutyok ezt nem engedi.
    pl x.x.x.2 és x.x.x.3 ip címeknek a 2-es portot szeretném forwardolni. de ha a x.x.x.2-höz már beállítottam a 2-es portot akkor azt az x.x.x.3-hoz már nem engedi mondván, hogy ez a port már be van állatva az x.x.x.2-es ip címhez.

    ötlet? próbáltam már firewallnál is de [email protected]

  • WiZZaRD
    #230
    nem valami aktív a fórum....
    de mindegy, a probléma egy fw frissítéssel megoldódott.
  • WiZZaRD
    #229
    Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni. Van egy D-LINK DIR-100-as router (ha minden igaz ennek a DI sorozatnak az utódja), chello kábelnet van. A problémám az, hogy hiába állítom be, hogy MAC clone, a status oldalon (webes konfig felületében) mindig az eredeti címet írja. Tehát mintha nem írná át a MAC címet...találkozott vki ilyen problémával? Előre is köszi a helpet.
  • HITMorpheus
    #228
    Így csináld meg.

  • comal
    #227
    Én is vettem egy ilyen routert és van egy nagy problémám. Mindkét gépemet összekötöttem vele. Csak egy gépet csatlakoztattam hozzá. Először az enyémet, működik. Utánna apámét, az is működik. Csináltattam hozzá 2 db 25m-es kábelt, a csatlakoztatott 1,5m kábel alapján, de azok nem mennek, pedig ellenőríztem a bekötést, jók. Ráadásul totál ugyanaz a kábel színekre is. Miért????
    Lenne megadott hossz vagy mi?
  • YencY
    #226
    Sziasztok!
    Van rá mód ennél a típusnál, hogy egy kimeneten szabályozzam a sebességet?
    Ugyanis a szomszéd letöltöget Én meg nem tudok tőle játszani.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • dlink007
    #225
    Hali! 1. táp kihúz, 2. gemkapocsal nyomni RESET gomb közben táp vissza, 3. igy tarsd kb. 5 mp-ig a gyári beállításra áll ahol user admin (jelszónak ajánlom : admin)
  • izb
    #224
    a routernél ha hosszan nyomod a reset gombot,akkor elfeljt mindent.
    valamit rosszúl csinálsz...
  • dlink007
    #223
    Hali! Tud valaki 5V 2,5 A-es tápegység lelőhelyet DI-714P+ routerhez Bp-n, környékén. A D-link nagyívben nem válaszol érdeklődésemre. Vicces de a magyar leány(kereskedők) honlapján ez a tipus mintha nem létezne, a kinai tápgységhez meg mintha semmi közük nem lenne. Köszi a segítséget.
  • jumuki
    #222
    Sziasztok! Szerintetek mi a teendő, ha elfelejtettem a routeradmin jelszavát? Hogy lehet visszaállítani? Sima reseteléssel nem érek el eredményt, csak a beállított IP címet tudta elfejelteni, a jelszót nem...:(
    Köszi a segítséget!
  • SASboy
    #221
    Hi. Hol lehet megnézni a D-Link 604-es routernél, hogy milyen firmware van rajta?
  • nagyfero
    #220
    szall nem :( fejbe lövöm magam :(
  • nagyfero
    #219
    szevasztok! pont jo lenne a valaki tudna segiteni a router megcsálásában!DLINK-604!Irjatok légyszi hogy kezdjem! Köszi Elöre Is!!!
  • Asycid
    #218
    Naszóval. Kipróbáltam, odarecsáztam az aljzathoz a tápot, plusz a routerbe futó végét is. Annyiból jobb, hogy már 2 gép stabilan megy, de ahogy bedugom a harmadikat is, azonnal elromlik az egész. IT-s ismerős modta, hogy a táppal van baj, ezért le is cserélte. Most az új táppal van gond. Lehet, hogy veszek boltban egy 5V-os tápegységet párszáz FT-ért, aztán majd írok, hogy mi lett
  • Asycid
    #217
    Aha. Kösz a tippet, kipróbálom. Amúgy még logikusnak is hangzik, mivel a router 1 géppel elbír, aztán ha több van rádugva, egy idő után "gyengélkedni" kezd 1ik másik gép netkapcsoata, majd teljesen megszűnik. (valszeg tudod, miről beszélek, mert neked is ilyen prob.-od volt :D
  • öregharcsa
    #216
    az hiszem ez nem csak ennek a d-link routernek a hibája, hanem az összes d-link cuccnak!
    nekem DI-614+ van és ugyanezt csinálja(ta).
    nálam a gond a tápkábel (dugvilla) gyenge illeszkedése volt a probléma...nem tudom hogy függ össze vele , de én szigcsóval ráragasztottam a konnektorsávra a dugvillát(lefixáltam nem tud mozogni)
    1 hétig fasza volt majd elkezdte előlröl az egészet....jobban megnéztem és a routeren ahol az áramot kapta az is mintha kilett volna tágulva...ezt is rögzítettem (tudom nem túl jó megoldás)azóta megy rendesen.....

    ez csak egy tipp

    ja igen nem árt a legfrissebb firmwaret használni mindíg...

    üdv
  • Asycid
    #215
    ja, igen, kiegészítés :D
    Szóval, ha egy gép van bedugva, akkor működik folyamatosan a net bármeddig
  • Asycid
    #214
    Üdvözlet mkinek! Szóval nekem is lenne egy kisebb problémám egy D-Link 604-essel: c-heló van szétosztva 4 gép között...szóval egy jó évig minden szép, mint a mesében, aztán egyszercsak (ki tudja miért) elszállt a net/router, nem tudom melyik. Ha az összes gép be van dugva, akkor egy ideig megy a net, de úgy 5-10 perc múlva a gép kiírogatja, hogy hálózati kábel nincs bedugva, de aztán eltűnik a felirat, majd megint előjön (kb 10 mp-enként). A routert lecseréltem újabbra pár napja. Namost ezzel is u.a a gond. Ja, igen, ha miutén megtörténik a feljebb leírt dolog, a routeren elkezd másodpercenként villogni egyik-másik led (most pl. a 2-es számozású. Azon a gépen nem is megy most a net. Ha kihúzom, ugyanúgy villog tovább. Ha bedugom másik helyére, az egész router karácsonyfásat jáccik: villod mint a megveszekedett. Kezd idegesíteni, hogy mér mindent próbáltam, sehogy nem tudom helyre rakni a dolgot. Mi lehet a baj? (bocs, hogy hosszúra nyúlt)
  • wannabe87
    #213
    Hi.
    Érdekes amit írtál hogy akkor lesz jó ha pihenteted. Nekem is voltak router problémáim és volt hogy az volt a megoldás hogy kiikatatom egy időre de az 5-10 perc volt. Utána általában a hiba elhárult. Érdekes 6 óra az hosszú idő.
  • SASboy
    #212
    nekem 2 éve van meg és jó
  • odex
    #211
    csókolom! ilyen rootert nevegyen senki gagyi 2 ilyen rooterünk volt mind a 2-nek annyi és mind a 2 kb fél éves volt csokolom
  • SASboy
    #210
    Hi

    Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért lehet, hogy néha elszáll a net, de ha közvetlen a modembe dugom a kábelt akkor van net. Ilyenkor csak akkor lesz újra jó a routerrel, ha kihúzok belőle mindent és vagy 6 órát pihentetem.
  • petipetya
    #209
    Sikerült már összehozni?
  • bodzamaci
    #208
    Promi, neked hogyan sikerült működésre bírnod a routert?
  • bodzamaci
    #207
    Sziasztok!

    Nekem otthon van két gépem, és ez a router csak az egyiknél tudja megnyitni az admint. A másiknál egyáltalán nem is érzékeli hogy összekötöttem volna a routerrel. Egyébként pedig net is csak az egyik gépen van, a másiknak nem osztja le a netet.

    Help please !

    THX
  • African
    #206
    Hi
    Nekem olyan problémám van, hogy ha routerenk kereszteül kapcsolódok a nethez úgy nincs net, de ha közvetlen a modemre rakom, úgy van. szóval valami hiba van a routerben. idáig nem volt, routeren nem is csináltam semmit, egyszer csak nem volt. Ha van ötletetek mi lehet a gond pls írjátok meg. köszi
  • Promi
    #205
    Megvan a megoldas.
  • Promi
    #204
    Az mitol van, hogy nemtudok belepni az admin kezelo feluletbe?
    192.168.0.1
    Mikor megvettem akkor meg betudtam lepni, de azota mar masik gepem van es most nem enged nem talalja.
  • Dévids
    #203
    hello
    Szerintetek melyik a jobb a vezetékes vagy a vezeték nélküli? a vezeték nélkülit nem zavarja semmi?
  • lowdog
    #202
    lehet