25245
-
#21800 Loál, nemis mondtad, hogy a: AGFA a keduenced. -
#21799 Kedvenc filmed? :| -
#21798 Mátra - Sirok - napfelkelte - FF konverzió: camera raw, kis PS utómunka
@huszdé, 180mm sigma, ISO400
Nagyobb mérethez katt ide -
G_ArchAngel #21797 tudom, sokfelekeppen hivjak, de alapvetoen kocsma az osszes, csak az igenyesebbeket pub-nak, az igenytelenebbeket talponallonak hivjak:-) -
#21796 ha meg csak oda jarnek... :D Ja es nem sorozo. Kavezo :) -
#21795 329 - ez is szépeket művel -
Gabo #21794 Talán polár szűrővel nagyobb eséllyel lehet a tükröződést közömbösíteni. Bár nem tudom, hogy a hegesztő pajzs üvege nem polarizált-e... -
G_ArchAngel #21793 engem a GBP/HUF erdekel inkabb... -
#21792 EUR/HUF 263.47
hullámvasúton hejj-hajj -
#21791 Hegesztőpajzsot nem olvastam, így viszont egyértelmű a helyzet. UV nem fog segíteni, mert a tükröződést a pajzs és az obi közé bejutó fény okozza (hosszú expó miatt sokkal jobban kijön, mint ahogy azt a keresőben látod). Ugyanígy jártam (csak sokkal durvábban nézett ki), mikor nagyonsokblendés Cokin ND lapszűrőt használtam, az sem zárt rendszer. Szigszalag megoldja. -
G_ArchAngel #21790 asszony tudja, hogy mas csajokkal jarsz a Rekesz nevu sorozobe? -
#21789 oke oke... nincs harag :)
Szoval ez egy hegesztopajzs uveg mogul keszult kep (a flickr oldalon irtam is) es mivel azon semmifele bevonat nincs igy ott a tukrozodes >.< Kovetkezo lepeskent egy UV szurot rakok a hegesztopajzs es az obi koze hatha az megszunteti a tukrozodest vagy legalabb enyhiti -
#21788 267 -
G_ArchAngel #21787 csoro vagyok, kotsog gazdasagi valsag kinyirta a Magyar Dollart:-( -
#21786 Mindenképpen a fizetős verziót eröltesd, abból én mint Angel mánágere is szakítok!!! :)))) -
Gabo #21785 Nem akartalak megbántani és egyáltalán nem nézlek hülyének. Ha ez jött le a hsz.-ből, akkor sajnálom!
Egyébként ha írtál volna pár sort a kép készítésének körülményeiről, akkor lehet, hogy egyértelműbb lett volna a dolog... -
#21784 Basszus azt hittem az a tulipán alakú izé arra van, hogy nehezebb legyen tekerni a fókuszgyűrűt! És most már tudom azt is, hogy fényellenzőnek hívják! Amúgy a kisebbik lányom szerint korona és rendszerint a feje tetején hordja :D
Szóval: fényforrás hátulról jött, kereső letakarva, nap... izé fényellenző felrakva. De azért kösz a teljes idiótának való nézést.
Az ok amire gondoltam helyes volt: az obi tükröződik a szűrőüvegen. -
#21783 Nemhanem úgyvolt, hogy rámszólsz? :D
Regelsz/veszel/lopsz valami tárhelyet php-vel meg mysql-el, utána negyed óra míg felteszem és megcsinálom jól, negyed óra míg elmutogatom, hogy mi merre hány méter, egy nap, míg keresel hozzá egy szép szkint, amit 2 perc alatt felteszek/felteszel, aztán még néhány óra pár dolgot átrakni az oldalon innen oda, stb, gyorsan megvan. ^.^
De, ha úgy jobban kényszerítve érzed magad, leírod szépen pár oldalra, hogy pontosan mit szeretnél, továbbítom a főnöknek, és küldünk egy árajánlatot. :) Majd gyorsan, olcsón, igényesen megcsináljuk. Vagyis, izé. A háromból maximum kettőt tudunk garantálni. Csak hát ez pengetős. :( -
G_ArchAngel #21782 nincs, tul giccses volt, majd lesz vmi fapad, ha egyszer osszegyulik 20 normalis fotom, de egyelore 10 sincs...
(ellenben ugy volt, hogy segitesz osszedobni egy (foto)blogot...khmmm) -
#21781 angelphoto.hu? :O -
G_ArchAngel #21780 nekem teljesen feleslegesnek tunnek az online portfoliok, persze jo, ha van, de az ember ugyis akkor kap jobb munkakat, ha egyre tobben ajanljak masoknak, vagyis forog a neve...
en pl. a fotos site-okon legtobbszor nem is olvasom el a nagyobb szovegeket, mert nem erdekel, hogy hol szuletett a fotos es milyen felszerelese van - ahogy Gabo irta, a fotok beszeljenek, ne a szavak...
ha egy fotosnak kedve van irogatni, akkor vezessen blogot, de ne a kepei kozott valjon Jokaiva, mert az inkabb csak osszezavarja az erdeklodot... -
Gabo #21779 Nálam ez vitte ki a biztosítékot: "...mert én tudom mit akarsz látni!"
A szövegeket túlzónak és önteltnek érzem, a képek messze nem annyira mellbevágóan jók, hogy erre okot adjanak. Sok közöttük az átlagos vagy éppen az agyon ps-selt. A magam részéről ilyen anyagot referencia munkaként biztos nem tennék közszemlére. Egy profi referencia anyag szavak nélkül is beszél és eladja magát. Ezek között a képek között ehhez még igen keményen kellene szelektálni. A kész anyagról pedig több valóban hozzáértő ember véleményét és kritikáját is kikérném.
Ha pedig hobbi oldalról van szó, akkor kicsit több szerénységgel és visszafogottsággal illene fogalmazni. Tisztelve ezzel a nézőt és a többi fotóst és magát a művészeti ágat is.
Persze ez csupán a saját szubjektív véleményemet tükrözi. -
#21778 Sztem túl sok a külcsíny és kevés a belbecs az oldalon (értsd, túl nagy szavak és kevés tehetség). -
Gabo #21777 Az oldalról érkező fény becsillanást, tükröződést okozott a lencsék között. (Lens flare az angol megnevezése a jelenségnek.) Esetleg egy fényellenzővel ki lehet küszöbölni az ilyen problémákat. (Az a tulipán formájú, amit az obi elejére szokás tenni...)
Az a vicces, hogy a 3D renderelésekor szándékosan használják ezt az effektet a valósághűség fokozása végett. ;o) -
Gabo #21776 A #21743 és #21744, meg a lejjebb linkelt oldal után ezek a képek valódi felüdülést jelentenek.
Felülről lefelé az első és a második kép tetszik leginkább, a természetességük miatt. Az elsőn a kellemes meleg árnyalatok fogtak meg. No meg persze a formák és ívek. ;o) A második pedig azért, mert a fal hűvös kékes-fehér árnyalata jó ellentéte ad és így kiemeli a modell meleg bőrtónusait.
A több nekem már túl mű...
[Nem érteni divatfotó] -
#21775 Készíts Polaroid képeket már meglévő képeidből :) -
#21774 ja az ujsagban? :D
amugy en is mindig szignozom a kepeim mostanaban... de csak finoman eldugva. Neha nem is latni csak ha mittomen melyik szincsatornat nezed :D -
#21773 Sosem lehet tudni........
Lásd a példát a flickr-en amit lenyúltak kiscsicsaktól....
Nem a legprofibb képe volt...mégis... -
#21772 nem fogja! :) -
#21771 -
#21770 Lehet...de elhalványítottam....
Félig tudatos a dolog, hogy nehogy más használja!:D:D -
#21769 igen.gif = -
#21768 Megál a ÉC!
[MOST NÉZTE CSAK, SRY] -
DecenS #21767 kifejtenétek nekem bővebben, hogy mi miatt is borultatok ki annipanni galériáját nézegetve? (komolyan érdekel, no offense pls.) -
#21766 egy kicsit nagy méretú az aláírásod... -
#21765 Talán így....
Paprika -
#21764 Mai lövés
-
#21763 Ez nem is az! :D
Amúgy egy Pentacon Six - Pentax K tilt-rotator adapterrel és a PSix alapobival (CZJ Biometar 80/f2.8) -
#21762 Ezeket a "terepasztalos" képeket milyen cuccal is készíted? :D -
#21761 Kerdes! :D
Szerintetek ez a jelenseg mitol lehet? Valasz johet itt is ott is (aki van ott)