25245

• Placebó
    SRY na most
  • G_ArchAngel #21759
    403 Forbidden
  • Placebó
    Indián nyár
  • Placebó
    még az a cicás felső! :) grat!
  • Tomo15
    Hihetetlen jók!
  • Tikal #21755
  • DJ RX7
    hozod a formádat újra. naccerűek.
  • G_ArchAngel #21753

• Tikal #21752
    Bükkszentkereszt
  • 30Dani
    Börzsöny, Cserhát
  • Galy
    Mátra? Bükk?
  • Tikal #21749
  • Blasta
    Jelen esetben nem a modell a legnagyobb gáz a képen, bár tegyük hozzá, hogy nem is válik a fotó javára :)
    Az a szépia tónus, az az előnyös póz, ez az izgalmas képkivágás mind mind belinkelésért kiáltottak! :D
  • Timber
    ne a modellt nézd hanem a fotót! csak mert az anorexiás tinicsajok odavannak a dzsordszi külsődért nem kell lenézni az idősebb és vénusziabb nőket! :D
  • Timber
    mind a 100an ezt írják az ilyen fotónál :D
  • Tomo15
    Ezek után már igazán odaírhatta volna, hogy: "molett hölgyek forduljanak hozzám bizalommal"
  • Blasta
    OMFG!!!!!!!!

• Blasta
    Egyéni ötlet!!!!

• Blasta
    Mi meg a tóban laktunk!
    :D
  • DirtyGab3sz
    Mibajod a GX10-zel??
    Hiszen drága masina!Ami drága az jó is neeem???

[most kisnaiv pózban ír]
  • DirtyGab3sz
    LOL!

Ezért szoktam mondani amikor kérdezik milyen fotós vagyok, hogy semmilyen....vagyinkább hobbi-amatőr....sem művészi.sem művészies nem vagyok,és nem is szeretnék lenni!
    Pont az ilyenek miatt!:D:D:D:D
  • The Garrett
    azert nemi onkritika van benne. A 'kreatív' menupont teljesen üres. :)
  • Garf
    GX10el nyomja Ő :D
  • Timber
    es hiszed vagy sem oket hivjak eskuvofotozasra stb... mert az emberek nem a minoseget veszik hanem a marketinget... (ezert van annyi Canonos :D :D :D :D)
  • Garf
    :D jó lehet kicsit tullihegtem :D de iwiwen ami kiirása van hát azon besírtam. meg ez a motto :D Én kiborulok az ilyenektől. Probálom magam borzalmasan visszafogni az önajnározásban, hiszen még csak tanulom a fotózást, másrészt 18 éves vagyok és még NEM vagyok fotós. Aztán látok ilyeneket és teljesen kiakadok, hogy hogy képzelik ezt :D
  • Lateralus
    nem, nem, nem...
    ...én kérek érte elnézést! :)
  • Garf
    Neharagudjatok, nem akarlak ilyennel terhelni titeket, csak msot kicsit tátva maradt a szám. honlap Kicsit elképedtem azé :D Azok az írások meg stb. Osztálytársam amugy fotossuliban:D még1x bocsi
  • Timber
    amugy ha netre raksz es forumra is linkeled akkor erdemes 720 szelesre venni. Mert a legtobb forumnal 800 pixel szeles a forum es emiatt picit osszebbnyomja.
  • Timber
    a vizeseknel az atmenetek ilyen kockasok... nem szep nagyon.
  • Timber
    flickr.com :D szerintem azt eri meg.
  • Gabo
    Netre 800x600 85%-osnál jobbat nem igazán érdemes feltenni szerintem.
    Ha egyszer indítok valami saját oldalt vagy galériát akkor oda majd talán jobb minőségben fognak felkerülni.

Amúgy melyiknél látsz ennyire erős tömörítési annomáliát?
  • Timber
    de rossz a tomorites! hazavagja az egeszet >.<
  • Gabo
    Délig mindent szinte átláthatatlan köd borított. Ha a pára fel is szállt, a túlpartot akkor is csak sejteni lehetett.

Nyugalmat várva

Vízen

Ködbe veszve
  • Gabo

Háló birodalom

Ösvény

Telepesek
  • Gabo
    Azt hiszem a Balatonnak minden évszakban meg van a maga szépsége. A múlt hétvégén készültek ezek a fotók.

Két világ határán

Nádas mélyén

Erdő szélén
  • Timber
    Gabesz for prezident! :D
  • Timber
    Tudod hogy jutott eszembe? Hogy raktam ra a kepre az Urban Acidot... aztan nezem, hogy van valami az UAval amit kene csinalnom de nem tudom mit :D :D :D

Utana 20 perccel kesobb esett le... :)
  • Tikal #21723
    oo, hát nagyon köszönöm :)
  • DirtyGab3sz

félig OFF

Nemhinném hogy Veled van baj, valószínűleg én reagáltam túl a dolgot, de lássuk be, edig csak etették a jónépet, hogy milyen jóóóó itt élni!:D:S
    Na köszönöm....az lenne a legutolsó dolog amit megtennék szivességként "nekik" hogy még képet is ajándékozok....
    Nem elég az évi adóm???:S:S
    A fizetésem több mint 50%-át elveszik, hogy a saját zsebüket tömhessék......

és szori, ha túl politikainak tűnne....konkrétan lexarom melyik oldal van kormányon....

ON
  • Timber