25245
-
#21840 Szuk egy picit. De szep lett :) 180as Sigma power? :D -
#21839 Enelkul soha nem hallgattam volna meg a sznajperszondszt! :) -
#21838 Diszkrét&funkcionális :) -
G_ArchAngel #21837 jok ezek a bujtatott reklamok a blogod iranyaba... -
#21836 Bóbita@lemenő napfényben
Nagyban itt
-
#21835 szerintem meg allvanyra erdemes egyszer tobbet befektetni es venni egy olyat amibe nem csak epphogy fer bele a sulyhatarba a gep. Ha egyszercsak nem birja el a gepet az allvany akkor meg tobbe kerul mintha egyszer raszansz sokat. Es persze ott is vannak balesetek... lasd Pihe Giotto's-a -
#21834 Annyi a változás, hogy Timberrel megbeszéltem pár dolgot....rávilágított,hogy nem biztos hogy jól járok egy monopoddal....így eztnéztem most ki...egész pofás, és ahogy nézem a K200D-m a kitobikkal még belefér a súlyhatárba is!:D:D
A márkát nem vágom, de ez az én hibám.... -
#21833 Bocs, ha unalmas:)
-
#21832 Srácok!!
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban??
Egyenlőre asszem megfelelne......árban/tudásban egész jó!
A márka sem óccóezeöccász...... -
G_ArchAngel #21831 anyukadnak nem fajt? -
#21830 " pályázat első helyezettje egy professzionális Canon EOS 40D márkájú tükörreflexes digitáis fényképezőgépet vihet haza. "
Fúúú, mekkora szavak... :D
Eleve nem professzionális. Aztán meg ugye nem Canon EOS 40D márkájú, hanem Canon márkájú, EOS 40D típusú...
Nade mind1 :) -
#21829 szerk: Minoltával a kezemben születtem, HTX :) -
#21828 Mivel körülbelül mindannyian így kezdtük (kivéve a Blastát, ő kenonnal a kezében született) ajánlok a figyelmedbe pár szakkönyvet.Ha azokat átolvasod,megtanulod az alapokat, akkor egy éven belül garantáltan rá sem ismersz a mostani önmagadra!
Egyébként zömel túlexpósak a képek,és nem jön át a mondanivaló, de ne add fel,lesz ez még sokkal jobb is!!
egyik könyv
másik könyv
de a Nat. Geo. sorozat könyvei is tökéletesekÍ!!:D:D -
#21827 Országos fotópályázat 2008.
"A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) fotópályázatának célja, hogy a településeken és városokban megvalósuló beruházások, fejlesztések és építkezések bemutatásával képet adjon arról, hol tart ma Magyarország, mennyit fejlődött, változott az elmúlt években.
A pályázat első helyezettje egy professzionális Canon EOS 40D márkájú tükörreflexes digitáis fényképezőgépet vihet haza.
A második helyezett egy Canon Shelpy ES3 márkájú fotónyomtatóval lesz gazdagabb.
A harmadik helyezett pedig egy 10 000 Forint értékű könyvutalványt kap."
-
EK1TEP #21826 Sziasztok!
Én még nagyon kezdő vok megmutatnám pár képem ha nemgond.Kritikát szívesen fogadom és az építő jellegű tanácsokat!
(egyikhez se nyúltam hozzá csak lentebb vettem a felbontást)
-
#21825 Az az igazság, hogy ez megint az a téma hogy kinek milyen monitora van, és az hogy van beállítva. Még egy régebbi őszi képemen kicsit feljebb toltam a szaturációt, de még a jó ízlés határán belül. Aztán egy haveromnak megutattam a saját gépén, és az ő monitorján olyan szinten túlszaturált volt a kép hogy rosszul lettem :D
Egyébként tényleg nagyon szép képek lette, grat! -
#21824 Köszi:))
Gabo: Örülök, hogy így gondolod! A túlszaturálással kapcsolatban jogos az észrevételed, de mondhatjuk úgy is, hogy én ezt szeretem. Mindenesetre sajna sokszor túlzásba esek:) -
#21823 Na már tegnap akartam írni, de eltűnt a internet a gépemrű:
Fogadd gratulációm Mester úr, profi kép lett!!! -
Gabo #21822 Örülök neki, hogy végre ide találtál. ;o)
A kevés jó dolgok egyikét, amiért érdemes volt néha benézni a „másik” topikba, szerintem a Te képeid jelentették.
Kedvelem a stílust, amiben fotózol. A mostani képeidet elnézve is hozod a tőled már megszokott színvonalat.
Talán annyi kritikát fogalmaznék meg, hogy érzésem szerint néha kissé túlszaturált a fotóid képi világa. Persze ha ezt stílus elemnek tekintjük, akkor azt hiszem még ez is elfogadható. Miden esetre nekem jobban tetszenek a pasztellosabb, természetközelibb színárnyalatok.
Az utolsó képen a hosszú záridős elmosás nagy ötlet! -
#21821 Köszi mindenkinek, örülök, ha tetsz:)
Utolsónál nincs semmi effekt, csak lefele rántottam a gépet expó közben. Adatai: 1/15, iso400, f/8. -
#21820 Tomikám, esedezem, az uccsó képen ugye nincs semmi olajfestmény effekt, azt úgy hosszúexpóztad????
Már régóta terveztem ilyen képet csinálni, és ez most nekem annyira de annyira de annyira nagyon bejön, hogy ihajjj!!!
-
#21819 1-2 szaladt a háttérkép-gyűjteménybe :) nagyon tetszenek -
#21818 erdőtűz. :D -
#21817 Nagyon jók! Utolsó mint valami olajfestmény.
Sajnos én lekéstem ezt az őszt, mert közbejött minden sz*rság és semmikor sem tudtam eljutni a Zemplénbe, -
#21816 Nájzsz.
3. rendered, 4. olajfestmény is roksz. :O) -
#21815 "Átköltözök" ide, ha nem baj;)
Ma végre feljutottam Dobogókőre, csak sajna gyorsan rám esteledett:\
-
Gabo #21814 -
#21813 :-D! -
#21812 macskakaparás :o -
#21811 Megosztom óriási örömömet.
Régi ismerős lány, és anyukája kért meg jómúltkorában, hogy csináljak pár képet a macskájukról, mert a Szerencsejáték Zrt. a Kedvecek sorsjegyre nyomja a legszebb állatkákat, szeretnének nevezni.
Csináltam pár fost (még a Fujival), nagyon örültek, tetszettek nekik.
2 vagy 3 képet küldtek be, már nem tudom, az egyiket kiválasztotta a SzJRt., pár napja már kapni is lehet az árusoknál.
Érdekes, hogy küldtek egy próbaverziót, amin a virágmintás tapéta+ágy kombó ki volt radírozva a cica mögül, és egy szép füveskertbe ültették, de végül mégis az eredeti kép került a sorsjegyre. Örö, bódottá. -
#21810 Péntek Alex - Pentax ékel
-
G_ArchAngel #21809 SG.hu:Angliában a rendőrség fél a fotósoktól -
#21808 Nick Turpin unatkozik ^^ (amugy samsung reklam) -
#21807 Jóvammmáááááá.....
Montammá, hogy imádom a kenonosokat?
Ismerem a környéket kissé....kiscsikókoromban annyira sokat jártam arra(és a mátra egyéb részein), hogy szinte többet voltam ott mint otthon! -
G_ArchAngel #21806 mi 8 utcanyira laktunk a siroktol -
#21805 Momentán most gyöngyös, de siroktól 4 falunyira laktam gyerekkoromban..... -
#21804 Hádde merre van a felétek??? -
#21803 Hogypazmek Blas!
Ittjártál felénk, és nem szóltál???Felugorhattál volna egy baráti sörre!!
Ejpazmek...ejpazmek..... -
#21802 ffffffffffffff :D:DD:D majdnem sirtam -