25245
-
kriszwells #22480 Gondoltam a PS-re, hogy a kép átlátszóságot lentebb vennni és úgy, de nem a legjobb. Vmi más techika is lehet van. (inkább bridge, nem kompakt)
De tényleg lehet hogy nem lehet csak tükrössel.
A PS-hez meg sok gyakorlás kell, meg sok tutorialt ha gyakorolsz akkor lehet szép/ jó képeket csinálni vele (most abból ne nyissunk vitát, hogy igazi kép vs manipulált, melyik a művészet stb.) -
#22479 Nem akarlak elzavarni, de itt sokkal képzettebb segítőkre fogsz találni. -
#22478 hmm értem köszi...és amúgy digit.gépes beállitási tanácsokat lehet találni valahol?Mert én nem találtam semmit.....mondjuk hogy ne automatikusan keljen mindig fényképezni hanem hogy ráérezzek a manuálisra :) -
#22477 Fotosoppal összedolgozható például. De ha a kompaktod már 8mp-en is csak zajból áll, az egy csillagos képet elég rendesen hazavág. -
#22476 3000 Ft-t csak megér egy ilyen könyv. -
#22475 jah csak nagyon drágák :S -
#22474 ez votl az eddigi legszebb képe amit csináltam.......ez is az Aggteleki Baradlába van.....:
[IMG][/IMG] -
#22473 ajánlom figyelmedbe a különböző fotós könyveket. rengeteg van belőlük. -
#22472 azzal kezdtem.......és nagyon szeretek belemenni a fényképezés világába,bár sose értettem hogy kell photosoppolni hogy szebb kép legyen egy adott képből amit csináltam......így visszanézve nagyon szép képek vannak és irigylem a szeméylt aki készitette...bár én is tudnék ilyeneket csinálnid,e még nagyon amatör vagyok :( -
#22471 szia.
occó, occó, de legalább nem telefonnal fényképezel és ez már 1 jó pont. -
kriszwells #22470 Hi! Ok, van ilyen topik, kösz aki zárolt:)
Lenne egy kérdésem, bár lehet már volt itt róla szó, ah igen majd visszaolvasom lassan, aki persze tudja mikor szóljon....
A kérdésem, már láttam több képet amit tükrössel csináltak és oda volt írva, hogy pl. 60szor 300mp-es expóból készült kép (mondjuk éjszakai, csillagjárás) szóval ha jól értem 60 5 perces expós képből lett összerakva, de milyen technikával? lehet ilyet bridge géppel is? Úgy értem enyém sajna csak 8mp-es expót tud, de mondjuk 10 képből az már 10*8mp expó, ezt is összelehet dolgozni valamivel?
THX! -
#22469 sziasztok.Nekem is van egy gépem...Samsung S760-as és nagyon szeretem,mi a véleményetek róla?Szerintem egy nagyon jó gép,csak az a problémám hogy télen kint a hidegbe gyorsan lemerül,meg nem aksis csak ennyi a baja.De aksis elem van benne :) -
#22468 Ez nagyon jó lett. -
#22467 Lool. -
#22466 Szép hosszuzáridőseket lehet jégcsap nélkül is fotózni!:D
De kösz!:D -
G_ArchAngel #22465 Marciusban kicsit keves esely lesz a jegcsapokra, de drukkolok nektek, hogy kitartson a fagy addig:-))) -
#22464 Ez az egészét mutatja a pataknak...
-
G_ArchAngel #22463 mert azt mondtam, akkor meg jobban kiemeli:-) -
#22462 Naja...ha hosszabb a záridő, akkor fel kellene tennem az állványomra...ami még meg sincs véve!:D:D
Talán márciusban akad rá keret!:S:S
Ráadásul a patak közepén álltam, a jégen, kockáztatva, hogy beszakad a 130 kilóm alatt!:D:D:D
-
#22461 Ha elmossa a vizet úgyis, minek a kisebb dof? -
G_ArchAngel #22460 lenyegesen hosszabb zaridot kellett volna hasznalnod, hogy a viz elmosodjon, es nyitottabb rekeszt, hogy kiemeld a jegcsapot - mivel ez a ketto uti egymast, ezert ND szurot kellett volna hasznalnod...
semmi sem egyszeru:-) -
#22459 képrejtvénynek jó, egy ideig eltöprengtem, hogy merre van a gravitáció :) -
#22458 Mi nem kell bele annyi?
Szeretném a vizet is mutatni valahogy...:S -
#22457 Szvsz túl sok, nem jó a komp. -
#22456 -
#22455 nem urban acid ez, legalábbis nem szánt szándékkal elkövetve. lájtrúmban húzogattam a split toning csúszkákat, éshát ez lett belőle. -
#22454 Nekem amúgy tetszik az urban acid, az a baj hogy másoknak is :) -
#22453 nem, de értem a célzást
szerintem jó az ott, csak egy picit erős lett
de köszi a véleményeket. -
#22452 kis színes -
#22451 Sav van a medencében?
Másodikon csúnya a vinyetta, de jó lenne. -
#22450 rég nem tettem ide semmit, szóvalha nem bánjátok
komjádi
ezmegcsakegy ippon
-
#22449 valameikőtöknek nincs véletlen Le Gray-ről valami anyaga? -
#22448 Eztcsakúgy
nagyban blogomon -
#22447 Féner Tamás kiállítás (a honlapon lehet szavazni, szerintem pletyka -.-) -
#22446 Ehhh :SSSSS
Faszkivan ja -
#22445 szegény nem látja onnan hogy nincs hó lent -
G_ArchAngel #22444 Meg tobb kep a Gazai ovezetbol... - es mi vagyunk az uralkodo faj ezen a bolygon, forog a gyomrom ilyenkor az egesz emberisegtol... -
G_ArchAngel #22443 22. kep szerintem ugyesen bemutatja a magassagot - ugye nemreg volt itt egy kis eszmecsere sziklaugrassal kapcsolatban... -
G_ArchAngel #22442 23. kep? - ez a kemeny, nem Rocco farka:-) -
#22441 Kattognak az egydék :)
Kemény fotók, a 15-öst nézegettem el egy darabig.