25245

• kriszwells
    Gondoltam a PS-re, hogy a kép átlátszóságot lentebb vennni és úgy, de nem a legjobb. Vmi más techika is lehet van. (inkább bridge, nem kompakt)
    De tényleg lehet hogy nem lehet csak tükrössel.

A PS-hez meg sok gyakorlás kell, meg sok tutorialt ha gyakorolsz akkor lehet szép/ jó képeket csinálni vele (most abból ne nyissunk vitát, hogy igazi kép vs manipulált, melyik a művészet stb.)
  • 5Dani
    Nem akarlak elzavarni, de itt sokkal képzettebb segítőkre fogsz találni.
  • Attila889
    hmm értem köszi...és amúgy digit.gépes beállitási tanácsokat lehet találni valahol?Mert én nem találtam semmit.....mondjuk hogy ne automatikusan keljen mindig fényképezni hanem hogy ráérezzek a manuálisra :)
  • 5Dani
    Fotosoppal összedolgozható például. De ha a kompaktod már 8mp-en is csak zajból áll, az egy csillagos képet elég rendesen hazavág.
  • DJ RX7
    3000 Ft-t csak megér egy ilyen könyv.
  • Attila889
    jah csak nagyon drágák :S
  • Attila889
    ez votl az eddigi legszebb képe amit csináltam.......ez is az Aggteleki Baradlába van.....:
    [IMG][/IMG]
  • DJ RX7
    ajánlom figyelmedbe a különböző fotós könyveket. rengeteg van belőlük.
  • Attila889
    azzal kezdtem.......és nagyon szeretek belemenni a fényképezés világába,bár sose értettem hogy kell photosoppolni hogy szebb kép legyen egy adott képből amit csináltam......így visszanézve nagyon szép képek vannak és irigylem a szeméylt aki készitette...bár én is tudnék ilyeneket csinálnid,e még nagyon amatör vagyok :(
  • DJ RX7
    szia.
    occó, occó, de legalább nem telefonnal fényképezel és ez már 1 jó pont.
  • kriszwells
    Hi! Ok, van ilyen topik, kösz aki zárolt:)
    Lenne egy kérdésem, bár lehet már volt itt róla szó, ah igen majd visszaolvasom lassan, aki persze tudja mikor szóljon....
    A kérdésem, már láttam több képet amit tükrössel csináltak és oda volt írva, hogy pl. 60szor 300mp-es expóból készült kép (mondjuk éjszakai, csillagjárás) szóval ha jól értem 60 5 perces expós képből lett összerakva, de milyen technikával? lehet ilyet bridge géppel is? Úgy értem enyém sajna csak 8mp-es expót tud, de mondjuk 10 képből az már 10*8mp expó, ezt is összelehet dolgozni valamivel?
    THX!
  • Attila889
    sziasztok.Nekem is van egy gépem...Samsung S760-as és nagyon szeretem,mi a véleményetek róla?Szerintem egy nagyon jó gép,csak az a problémám hogy télen kint a hidegbe gyorsan lemerül,meg nem aksis csak ennyi a baja.De aksis elem van benne :)
  • oliwwer
    Ez nagyon jó lett.
  • GregSB
    Lool.
  • DirtyGab3sz
    Szép hosszuzáridőseket lehet jégcsap nélkül is fotózni!:D
    De kösz!:D
  • G_ArchAngel #22465
    Marciusban kicsit keves esely lesz a jegcsapokra, de drukkolok nektek, hogy kitartson a fagy addig:-)))
  • DirtyGab3sz
    Ez az egészét mutatja a pataknak...
  • G_ArchAngel #22463
    mert azt mondtam, akkor meg jobban kiemeli:-)
  • DirtyGab3sz
    Naja...ha hosszabb a záridő, akkor fel kellene tennem az állványomra...ami még meg sincs véve!:D:D
    Talán márciusban akad rá keret!:S:S
    Ráadásul a patak közepén álltam, a jégen, kockáztatva, hogy beszakad a 130 kilóm alatt!:D:D:D
  • 5Dani
    Ha elmossa a vizet úgyis, minek a kisebb dof?
  • G_ArchAngel #22460
    lenyegesen hosszabb zaridot kellett volna hasznalnod, hogy a viz elmosodjon, es nyitottabb rekeszt, hogy kiemeld a jegcsapot - mivel ez a ketto uti egymast, ezert ND szurot kellett volna hasznalnod...

semmi sem egyszeru:-)
  • Dzsini
    képrejtvénynek jó, egy ideig eltöprengtem, hogy merre van a gravitáció :)
  • DirtyGab3sz
    Mi nem kell bele annyi?
    Szeretném a vizet is mutatni valahogy...:S
  • Blasta
    Szvsz túl sok, nem jó a komp.
  • DirtyGab3sz
  • BiG G
    nem urban acid ez, legalábbis nem szánt szándékkal elkövetve. lájtrúmban húzogattam a split toning csúszkákat, éshát ez lett belőle.
  • 5Dani
    Nekem amúgy tetszik az urban acid, az a baj hogy másoknak is :)
  • BiG G
    nem, de értem a célzást
    szerintem jó az ott, csak egy picit erős lett

de köszi a véleményeket.
  • 5Dani
    kis színes
  • 5Dani
    Sav van a medencében?
    Másodikon csúnya a vinyetta, de jó lenne.
  • BiG G
    rég nem tettem ide semmit, szóvalha nem bánjátok

komjádi

ezmegcsakegy ippon

• Garf
    valameikőtöknek nincs véletlen Le Gray-ről valami anyaga?
  • Blasta
    Eztcsakúgy

nagyban blogomon
  • 5Dani
    Féner Tamás kiállítás (a honlapon lehet szavazni, szerintem pletyka -.-)
  • Blasta
    Ehhh :SSSSS

Faszkivan ja
  • 5Dani
    szegény nem látja onnan hogy nincs hó lent
  • G_ArchAngel #22444
    Meg tobb kep a Gazai ovezetbol... - es mi vagyunk az uralkodo faj ezen a bolygon, forog a gyomrom ilyenkor az egesz emberisegtol...
  • G_ArchAngel #22443
    22. kep szerintem ugyesen bemutatja a magassagot - ugye nemreg volt itt egy kis eszmecsere sziklaugrassal kapcsolatban...
  • G_ArchAngel #22442
    23. kep? - ez a kemeny, nem Rocco farka:-)
  • Blasta
    Kattognak az egydék :)
    Kemény fotók, a 15-öst nézegettem el egy darabig.