25245

• Timber
    engem a honlapjuk es a galeriajuk meggyozott! Remelem hamarosan lesz roluk bemutato a legkivalobb fotozasossag vilaganak hiradasaban is! Hiszen az sok ember kedvenc musora igy nagy tomegekhez is eljuthatna ez a kivalo studio! :D
  • 5Dani
    Csoportos élményfotózás utalvány
  • 5Dani
    Itthon is vannak ilyen zsíros melók, nincs is jobb annál, mint Szekeres Imre nyaralását közpénzből végigfotózni :D
  • G_ArchAngel #22397
    Pete Souza lett Obama hivatalos fotosa - a fotos hivatalos oldala a lap aljan (EOS 5D, 5D mark II, Leica M8.2 user)
  • DirtyGab3sz
    Na...ennyi...jóképű a srác...télleg!:D

Sötétben el birnám nézni...egy alagút közepén.....csukott szemmel......
  • GregSB

:D

nfo
  • Garf
    tudom h többször került már elő ez a kérdés, de nem tudna valaki segíteni ahol megtalálom a fotográfia géniuszai videokat(remélem ez a cime)? az a spektrumos vagy NG-s müsor. eloreisköszi
  • Caligo
    Írta az elején, hogy 1/250-el fotózik. Az uszodában nincs sok fény, az 1/250-ed teljesen megöli az "ambient" fényt. Ezért sötét a háttér akkor is ha nincs vászon felrakva.
  • Garf
    ja várjunk de :DD jolvan, ott még nemteljesen figyeltem ugy néz ki ^^
  • Garf
    de ez csak ennél az egy beállításnál van. amikor siman ugranak mondjuk a vizbe, ott nincsen háttér, vagy az első fotóknál amikor futnak a vizen/ben, ott sincs.
  • G_ArchAngel #22390
    Ott a hatter...

• Garf
    meg igen :D csak mert viznél nincs ott a háttér, mégis fekete teljesen. de akkor igy már tiszta, hogy lerekeszeléssel és az idő csökkentésével megoldható ez.
  • G_ArchAngel #22388
    videot megnezted?:-)
    egyreszt vakuhasznalat, masreszt ott a fekete hatter az elso beallitasnal...

a tobbinel vaku...
  • DJ RX7
    vaku miatt. megnézed a videó elején a csávó megmutatja a kész fotót a gépen.
  • Garf
    itt a sötét háttér utómunka, vagy pedig ennyire alulexponált lett a vakuhasználat miatt?
  • zolo
  • The Garrett
    nézegetnivaló
  • DirtyGab3sz
    Koszos...ja......józanodj még kicsit vazze!:D:D:D

Ma hazafelé melóból elcsíptem pár ilyen képet...

MEMENTÓ 2008

• Loál János #22382
    Hoddzsuvásztad márisössze? :-@
  • Blasta
    Rohatt!!! Ezt hol?
  • G_ArchAngel #22380
    Hurry up and wait - by Vincent Laforet
  • DJ RX7
    én egyedül biztos nem állnék ki egy olyan táblával amire "free hug" van kiírva, mert valami állat még késsel szalad nekem.

egyébként a videó:

Fényekben gazdag újévet minden topik lakónak!
  • G_ArchAngel #22378
    Bespla / For Free - 5D mark II video, beszaras milyen jo...
  • 30Dani
    5Dmk2 nyers, 11mpx-es (M) jpeg.
    Igen, koszos -.-
  • Jana93
  • EK1TEP
    Canon Powershot A590IS
    A záridős dolgot tegnap este megoldottam babráltam de csaksikerült :)
  • Gabo
    Milyen géped van?
    Mert a rekeszérték állításának csak akkor van értelme, ha géped rendelkezik rekesszel. Ugyanis a kiskompaktoknál ezt néha kispórolják. Helyette ND szűrőket, vagyis szürke szűrőket használnak. Ez pedig azzal jár, hogy ugyan változik a bejutó fény mennyisége, de ez nem azért történik, mert megváltozik a lyuk mérete, amin keresztül az érzékelő fényt kap, hanem csupán azért, mert a szürke szűrő elnyeli egy részét. A mélységélesség változása csak rekeszelésnél jelentkezik, ezt ND szűrővel nem lehet utánozni.
    Ami a záridő és a bemozdulás kérdését illeti, szerintem tedd fel a képet és az exif adatokat. Az alapján talán ki lehet találni, hogy mi lehet a gond.
  • EK1TEP
    A gépemen van záridő állítási lehetőség.
    Nahmost én ezt állítottam és ennek elvileg azt kéne eredményeznie hogy a képnek bemozdultabbnak kéne lennie, magas záridőnél pedig több fény jut a lencsébe.Kutyámat fotóztam futkározás közben és nem nagyon volt bemozudlás vagyis volt csak elég fura...
    A rekesz érték állítás pedig a bejutó fény mennyiség korlátozását jelenti tudtommal.Ennek állításával sem tapasztaltam nagyob,sőt szinte semmi változást!JAVÍTSATOK HA TÉVEDEK!!!
    Esetleg hogy tudnám ezeknek a működését megnézni mit fotózzak ahoz hogy lássam a különbséget?
  • EK1TEP
    Köszi!
    Tudom írtátok sokszor olvasgatok is csak amikor épp fotózok nemjutnak eszembe ezek a dolgok
    Remélem majd belejövök...

Erről az énképről mi a véleményetek?
  • DirtyGab3sz
    Párszor már ajánlották.....

TANULNIVALÓ
  • Blasta
    Itt csak egy gond van, de az elég nagy.
    Mégpedig, hogy nincs téma a képen. Nem szól semmiről, nem mutat be semmit.
    A gazos, zúzmarás föld főtémának kevés, keress legközelebb valamit amit érdemes nézni a fotón. ;)
  • EK1TEP
    És erről mi a véleményetek?
  • EK1TEP
    :) Tudom...
    Kösz hogy elmondtad a hibákat legközelebb jobban figyelek :)
  • DirtyGab3sz
    Nem is mondta senki hogy légy profi tizen-pár évesen....mindenki indul valahonnan, a fejlődés lehetősége előtted van!:D:D:D
    Lenin mondta...
    Tanulni,tanulni,tanulni!:D:D:D
  • DirtyGab3sz
    Tök olyan mintha IR lenne..:D:D:D
  • EK1TEP
    Oké.. nem lehet mindenki profi :)

am Tomo15 jókép :)
  • DirtyGab3sz
    Te akartad!!
    Nos...az ég kiégett, a "táj" alulexpós, rendezetlen a téma.....
    Olvass utána az aranymetszés, és kompozíció fogalmának, és máris jobban látod a dolgokat!

ÉS BUÉK MINDENKINEK!
  • zolo
    Ek1TEP: Ez a tájkép.
  • Tomo15

• EK1TEP
    Tájkép... esetleg kritikát mondhattok rá :)