25245
-
#22400 engem a honlapjuk es a galeriajuk meggyozott! Remelem hamarosan lesz roluk bemutato a legkivalobb fotozasossag vilaganak hiradasaban is! Hiszen az sok ember kedvenc musora igy nagy tomegekhez is eljuthatna ez a kivalo studio! :D -
#22399 Csoportos élményfotózás utalvány -
#22398 Itthon is vannak ilyen zsíros melók, nincs is jobb annál, mint Szekeres Imre nyaralását közpénzből végigfotózni :D -
G_ArchAngel #22397 Pete Souza lett Obama hivatalos fotosa - a fotos hivatalos oldala a lap aljan (EOS 5D, 5D mark II, Leica M8.2 user) -
#22396 Na...ennyi...jóképű a srác...télleg!:D
Sötétben el birnám nézni...egy alagút közepén.....csukott szemmel...... -
:D
nfo -
#22394 tudom h többször került már elő ez a kérdés, de nem tudna valaki segíteni ahol megtalálom a fotográfia géniuszai videokat(remélem ez a cime)? az a spektrumos vagy NG-s müsor. eloreisköszi -
#22393 Írta az elején, hogy 1/250-el fotózik. Az uszodában nincs sok fény, az 1/250-ed teljesen megöli az "ambient" fényt. Ezért sötét a háttér akkor is ha nincs vászon felrakva. -
#22392 ja várjunk de :DD jolvan, ott még nemteljesen figyeltem ugy néz ki ^^ -
#22391 de ez csak ennél az egy beállításnál van. amikor siman ugranak mondjuk a vizbe, ott nincsen háttér, vagy az első fotóknál amikor futnak a vizen/ben, ott sincs. -
G_ArchAngel #22390 Ott a hatter...
-
#22389 meg igen :D csak mert viznél nincs ott a háttér, mégis fekete teljesen. de akkor igy már tiszta, hogy lerekeszeléssel és az idő csökkentésével megoldható ez. -
G_ArchAngel #22388 videot megnezted?:-)
egyreszt vakuhasznalat, masreszt ott a fekete hatter az elso beallitasnal...
a tobbinel vaku... -
#22387 vaku miatt. megnézed a videó elején a csávó megmutatja a kész fotót a gépen. -
#22386 itt a sötét háttér utómunka, vagy pedig ennyire alulexponált lett a vakuhasználat miatt? -
#22385 -
#22384 nézegetnivaló -
#22383 Koszos...ja......józanodj még kicsit vazze!:D:D:D
Ma hazafelé melóból elcsíptem pár ilyen képet...
MEMENTÓ 2008
-
#22382 Hoddzsuvásztad márisössze? :-@ -
#22381 Rohatt!!! Ezt hol? -
G_ArchAngel #22380 Hurry up and wait - by Vincent Laforet -
#22379 én egyedül biztos nem állnék ki egy olyan táblával amire "free hug" van kiírva, mert valami állat még késsel szalad nekem.
egyébként a videó:
Fényekben gazdag újévet minden topik lakónak!
-
G_ArchAngel #22378 Bespla / For Free - 5D mark II video, beszaras milyen jo... -
#22377 5Dmk2 nyers, 11mpx-es (M) jpeg.
Igen, koszos -.- -
#22376 -
EK1TEP #22375 Canon Powershot A590IS
A záridős dolgot tegnap este megoldottam babráltam de csaksikerült :) -
Gabo #22374 Milyen géped van?
Mert a rekeszérték állításának csak akkor van értelme, ha géped rendelkezik rekesszel. Ugyanis a kiskompaktoknál ezt néha kispórolják. Helyette ND szűrőket, vagyis szürke szűrőket használnak. Ez pedig azzal jár, hogy ugyan változik a bejutó fény mennyisége, de ez nem azért történik, mert megváltozik a lyuk mérete, amin keresztül az érzékelő fényt kap, hanem csupán azért, mert a szürke szűrő elnyeli egy részét. A mélységélesség változása csak rekeszelésnél jelentkezik, ezt ND szűrővel nem lehet utánozni.
Ami a záridő és a bemozdulás kérdését illeti, szerintem tedd fel a képet és az exif adatokat. Az alapján talán ki lehet találni, hogy mi lehet a gond. -
EK1TEP #22373 A gépemen van záridő állítási lehetőség.
Nahmost én ezt állítottam és ennek elvileg azt kéne eredményeznie hogy a képnek bemozdultabbnak kéne lennie, magas záridőnél pedig több fény jut a lencsébe.Kutyámat fotóztam futkározás közben és nem nagyon volt bemozudlás vagyis volt csak elég fura...
A rekesz érték állítás pedig a bejutó fény mennyiség korlátozását jelenti tudtommal.Ennek állításával sem tapasztaltam nagyob,sőt szinte semmi változást!JAVÍTSATOK HA TÉVEDEK!!!
Esetleg hogy tudnám ezeknek a működését megnézni mit fotózzak ahoz hogy lássam a különbséget? -
EK1TEP #22372 Köszi!
Tudom írtátok sokszor olvasgatok is csak amikor épp fotózok nemjutnak eszembe ezek a dolgok
Remélem majd belejövök...
Erről az énképről mi a véleményetek?
-
#22371 Párszor már ajánlották.....
TANULNIVALÓ
-
#22370 Itt csak egy gond van, de az elég nagy.
Mégpedig, hogy nincs téma a képen. Nem szól semmiről, nem mutat be semmit.
A gazos, zúzmarás föld főtémának kevés, keress legközelebb valamit amit érdemes nézni a fotón. ;) -
EK1TEP #22369 És erről mi a véleményetek?
-
EK1TEP #22368 :) Tudom...
Kösz hogy elmondtad a hibákat legközelebb jobban figyelek :) -
#22367 Nem is mondta senki hogy légy profi tizen-pár évesen....mindenki indul valahonnan, a fejlődés lehetősége előtted van!:D:D:D
Lenin mondta...
Tanulni,tanulni,tanulni!:D:D:D -
#22366 Tök olyan mintha IR lenne..:D:D:D -
EK1TEP #22365 Oké.. nem lehet mindenki profi :)
am Tomo15 jókép :) -
#22364 Te akartad!!
Nos...az ég kiégett, a "táj" alulexpós, rendezetlen a téma.....
Olvass utána az aranymetszés, és kompozíció fogalmának, és máris jobban látod a dolgokat!
ÉS BUÉK MINDENKINEK! -
#22363 Ek1TEP: Ez a tájkép. -
-
EK1TEP #22361 Tájkép... esetleg kritikát mondhattok rá :)