25245
-
G_ArchAngel #22760 Ezek lehet nem az en napjaim, de nem tunik annyira rossznak - van ennel borzasztobb is... -
#22759 leirtam-e! Olyan "Basketball Game 2009 made in China" borito feeling. -
#22758 Multkor kérdezte egy ismerősöm, hogy vállalnék-é esküvőifotózást!
Mondom neki...persze...csak egy feltételem lenne, hogy hozhatok magammal valakit...+1 fotósnak....erre..OK!
Mondom jó....akkor hoznám Kelemen Józsit (iszonyat jó eslüvői, és portréfotókat csinál...ebből él..naná), aki viszont nem olcsó!:D:D
Nem értették a viccet!:D:D
Kelemen Józsi oldala -
G_ArchAngel #22757 johet, a szarbol is lehet tanulni... -
G_ArchAngel #22756 az utolso nekem sem tetszik, de a masik harommal mi a baj, nem varosi sav? -
#22755 es a legjobb mikor a felszereles alatt van 1 db koNpakt meg egy Hama allvany. Eskuvofotost lattam ilyent. :) -
#22754 bazeg olyan fotós oldalakra bukkanok, hogy én szégyellem el magam, hogy látom. és ezek az emberek hirdetik magukat hogy mekkora fotosok és csak 2500ft 10db kép. agyam eldobom. nem linkelem be, mert multkor is vicces véget ért az ilyen -
#22753 Itt van peldaul ez. Nekem ez olyan mint valami ZS kategorias koNputer jatek boritoja ami probal hajazni az EA games boritokra raja. Ez is meg ez is az a kategoria. Ezen peldaul olyan a csaj keze mintha pasi lenne... -
#22752 igen én is. nemtudom én szeretem az ilyen. világításilag szerintem iszonyat jók, engem leginkább az fogott meg. -
G_ArchAngel #22751 szeretnek ilyen ubergagyi rendereket csinalni... -
#22750 amugy itt tobb fotoja is van fent es vannak eszmeletlen jok... de tovabbra is van par ami nekem nagyon de nagyon nem jon be -
#22749 miert jo olyan fotokat kesziteni amik ugy neznek ki mint valami ubergagyi render? -
#22748 http://www.joelgrimes.com/ -
#22747 Discovery v animal planet-en mutattak egy fotost két dok film között, lovakrol készitett képeket izlandon, esetleg valaki nem tudja a fotos nevét? -
#22746 nem tudom miért mindenki emo akinek mondjuk hasonlo a frizurája mint neki lentebb v az oltozkodése.... akkor skandináviában mindenki emo manapság... -
EK1TEP #22745 Öhm..ez egy széép csaj...nagyon szép csaj -
#22744 Csak itt csak most csak neked: [URL=http://flickr.com/photos/25878079@N07/sets/72157604977414436/]Az "emo fejű pali" önfotói :)[/URL] -
EK1TEP #22743 Ezzazz!THX!
Kajak csaj? :D sorry de tényleg !
Nah oké hogy ez megvan de nemteljesen ezvolt a kérdésem :D
Fotós PS tutor kéne nekem amik ilyen tipikus fotós képjavítások, effektek mint pl ez az urban acid. -
#22742 "emo fejű pali" - hubazze ha ezt Silentokami (aki csaj es nem EMO) meglatja :) :) :) Anno volt egy "Szobámban" cimű képe ahol világosan lehetett látni, hogy nem pali... vagy súlyosan hormonzavaros :D
Ez az :) -
EK1TEP #22741 őőő ezt is megtaláltam de valami hasonló oldalt is találtam emo fejű pali votl fotózva felülről lépcsőn és többféle effektet mutatott be rajta az illető.
(emoval nem akartam senkit megsérteni) -
#22740 Nem ez? :) -
EK1TEP #22739 Nemtom gugliztam valahogy rátaláltam nem mentettem el sajnos. -
#22738 Vigyazz vele. A tagadas gyanussa tesz :) -
#22737 -
#22736 Deaz....ez benne az érdekes.....ki akartam szortírozni, és megvágtam ilyenre.....és valahogy tetszett(most nem azért mert az enyémlányom):D:D -
#22735 engem jobban aggaszt, hogy szegeny gyerek igencsak hasonlit az apjara :) Akarcsak a lanyom ram (persze kevesbe szőrös :D)... -
#22734 Májsztró, nem életlen ez? -
#22733 melyik blog ez? :) -
#22732 jajj de nagyon freudi volt ez :)
Igy nezve talan megerted miert:
Kicsiknek es Nagyoknak
Kezdoknek es Haladoknak
Fotosoknak es Pentaxosoknak
:D -
EK1TEP #22731 Hamár itt tartunk...kis magyar tutorial alapján csináltam/tanultam meg az effektet talán SG-n is tag akinek a blogjában olvastam.(szájpierces felülrőlfotós képe volt ide berakva)Nah és hasonló totorokat holtalálok így képek javításához esetleg más effekt mint ez az "Urban Acid".
Ebben valaki tud segíteni? -
EK1TEP #22730 :D rámragadt :D -
#22729 Remélem jól haladok....
-
#22728 Ejjejj...urbanacid betegség?
:D -
#22727 2. -
EK1TEP #22726 "Kirándultam" a hétvégén.
-
#22725 érdekes kis programra bukantam link -
#22724 hogy akarok egy guminőt? :)
persze persze, jol néznek ki, mert biztos ráragadna a szemem az utcán, de mégse tetszik :) -
#22723 Tökjóak!:D:D -
#22722 rég elfelejtett könyvjelzőm! köszi szépen! -
G_ArchAngel #22721
Bemesz a portfolioba, kivalasztasz alul egy kepet - pl. az O2-t - a nagy kep alatt pedig van egy vizszintes egyenes, szakaszokra osztva...