25245
-
#22720 Esküszöm nem találom :D -
G_ArchAngel #22719 videjok, kicsikenek es nagyoknak, kezdoknek es haladoknak, fotosoknak es pentaxosoknak...
-
#22718 Vagy még egyszerűbb gondolatok :) -
G_ArchAngel #22717 de azert, ha egy buszmegalloban vagy oriasplakaton latod, akkor talan nem az jut eszedbe, hogy kirakatbabu, hanem az, hogy mennyire allat reklamfoto...? -
#22716 nekem nem jönnek be ezek a képek. annyira természetellenesek, mintha kirakatbabákat fotozott volna, bár lehet ez a titok, és nincs PS :) -
G_ArchAngel #22715 a kepek alatt kell huzkodni a szakaszos vonalon az egeret... -
#22714 Ejh, fasza vagy :)
#22713: ezen hol a stepbystep?
-
G_ArchAngel #22713 step-by-step
barmikor megcsinalom-.- -
G_ArchAngel #22712 vagy nem?:-) -
#22711 Igen, énis erre gondoltam, Dragan, Acid, stb action kell hozzá -
#22710 Valószínüleg több szintes a dolog. Nem csak pár curves meg hue/saturation. Ez is olyan nagy rejtély lesz mint Dragan képei:)) -
G_ArchAngel #22709 tegnap vegigprobaltam a NCP3.0 osszes fileteret, meg sem kozelitette egyik sem... -
#22708 Na jó, visszavonom. A honlapjukon van pár lélegzetellálító kép, amin tényleg látszik a rengeteg munka. -
#22707 Ja, így már más, akkor én is a Nik Color-ra szavazok, ott láttam ilyesmiket. Egy próbát megér. -
#22706 Én akkor sem látom benne a "nagy titkos ps technikát" Szerintem sokkal inkább a világítás mérvadó rajta mint az utómunka -
G_ArchAngel #22705 Innen szarmaznak a kepek - a vilagitas resze nem erdekes, azt ertem, de a vegeredmenyt nem lehet vilagitassal elerni... -
#22704 Hja, valszeg bevannak világítva profin és némi ps, de az volt a kérdés, hogy PS-ben hogy lehet ezt az egészet megközelíteni :) -
G_ArchAngel #22703 annyira atlagos, hogy dpreview-n kulon topicot nyitottak neki, hogy rajojjenek, hogy kell csinalni:-)
-
#22702 *sunfire nem sunflare -
#22701 Na jó az ilyen általános glamour ps cuccok rajta vannak, de szerintem semmi több. Egy kis, khm vagyis sok smink, és főleg a világítás. Nekem inkább "sunflare" (azt hiszem így hívják) reflektornak tűnik. -
#22700 az is meg ki vannak simítva -
#22699 Szerintem több a smink rajtuk mint a ps :D -
#22698 Nekem vmi. arany szűrőnek tűnik, de ennél többet nem vágok én se.
A Nik Color Efex-nek van ilyen gold light effektje asszem. Meg mintha a vörösből is le lenne húzva.
De sztem tuti van rá vmi action is
-
#22697 Hi!
Lenne 1 kérdésem! (lehet kicsit off lesz)
Fater vett 240g/db-os HP 5 csillagos minőségű fotópapírt -akciós volt- ,de a nyomtató nagyon kínlódik vele. Alig sikerült 1-2-t kinyomtatni vele. Ha jól tudom valamilyen HP 8XXX féle nyomtatója van ami képes A3-as lapra is nyomtatni, szóval nem a gagyibb verzió. Namármost ezeknél lehet-e állítani, hogy milyen vastagságú/súlyú lapot tesz be az ember vagy csak a megszabott lap jó neki?
-
G_ArchAngel #22696 Blaszat, Te nagy PS-magus vagy - hogy kell ezt a szin-/tonusvilagot elerni? -
#22695 Nekem bejön...a fa jól keretezi a képet, a ködös háttér is szép!:D:D -
-
#22693 Az egyik oldalon ahol jelen vannak a képeim (a 2-ből) hirdettek egy játékot!
Egy reklámfotót kell csinálni...és mivel tisztában vagyok a bénaságommal, brahiból csináltam 2 képet is, íme az egyik!
MONDOM BRAHI!POÉN!VICC!
Kéretik nem technikailag megközelíteni a témát, mert tudom hogy kula!
Itt -
#22692 Picasa3, és Neatimage Pro+
Nem azért mert nagyra tarom magam, hanem mert én barom, a CS3-at egy nemodafigyelős pillanatban engedtem updételni....és azóta nem vagyok jó fej Adobe-éknál!:D:D:D -
EK1TEP #22691 Nah szóval ilyet:
-
EK1TEP #22690 Aha köszi!
Közben találtam tutorialokat olvasgattam.
Ilyet sikerült összehoznom:
-
Lateralus #22689 Feltolod a Color Balanceban a középtónusok meg árnyékok cián szintjét osz kész. :)
Esetleg a kontrasztot, hogy jó sok helyen kiégjen. -
EK1TEP #22688 És abban kérhetnék segítséget hogy ezt az "Urban Acid" effektet hogyan tudom elérni PS-ben? (lightroom-om nincs) -
EK1TEP #22687 Áh köszi!
Ez eszembe sem jutott!! -
#22686 adobe lightroom -
EK1TEP #22685 Milyen programot használtok képek javításához?pl ez az "urban acid" effekt (ha jól értelmeztem) ilyet melyik programmal lehet?Esetleg kereteket készíteni mivel lehet?Egy programban ezek megtalálhatók? -
#22684 vagy macs-ka (ca-t) -
G_ArchAngel #22683 kalcium -
#22682 ehh pont most ugrott be :) -
#22681 kromatikus aberráció