25245

• The Garrett
    azaz :D

nincs most csak a 12/24em, ugyhogy ez adott volt ^^ (meg a pince is kicsivolt :P)
  • 5Dani
    Nekem ez a nagylátózás nem jön be, de jóak!

"csak ne fogd már a nyakam, tudod milyen érzékeny, egyből feláll a faszom"
  • The Garrett
    Hétvégén rögtönöztünk egy workshopot. :D elég távol áll tőlem ez a véresdarkosverekedős dolog, de majd lesz békésebb téma is. ^^

megmégpár flickr-en
  • 5Dani
    Azért mondtam, hogy az belefér, bár a mozgásban meg akadályoz.
  • Timber
    monopod a suly miatt jo. Nem neked kell bicepszre gyurnod hanem a Mánfr Ottó barátunknak :)
  • Timber
    Az a kötelezően alkalmazandó fogyatékos a műsorban :) Esélyegyenlőség vagy mi a szösz :D
  • 5Dani
    iso3200
  • norbre
    hát valamit nyilván le kell hagyni, de sztem ki lehet belől hozni.. persze lehet csak nekem zavaró az a sarok..
  • norbre
    1/1000? iso mennyi?
    én elméletileg 12-én megyek kosárlabdát fotózni, még sosem csináltam ilyet :) monopodra én is gondoltam.. de a rekesz nálam legjobb esetben is f3.6 lesz, leginkább meg 5,6 :D
  • 5Dani
    OFF
    Voltam ritmikus sportgimnasztikát fotózni, nem egy nagy történet, de figyelgettem az akkreditált kollégákat: volt, aki a 70-200 alá monopodot rakott, bár a kocsiban ott figyel nekem is, eszembe nem jutott volna bevinni. De ez még rendben van. Aztán kettőnyolcas telével felszerelt lány odamegy az öregróka külsejű pressmelényes fotóshoz tanácsot kérni, hogy hányas blendén érdemes fotózni (oké, hogy antiszoc vagyok, de ilyesmit nem kérdezgetnék). Szar, zavaros háttér, gyors mozgás, beltér. De a kedvencem, többen is háromlábú állványról kattogtattak (jómagam 1/1000-eket lőttem, f4-es obival, többiek egy blende előnyben voltak).
  • EK1TEP
    Nah de mégis hogy vágjam?
    A gyökerekbe is belemennék sztem nem lenne már olyan jó szvsz.
  • norbre
    ez nagyon király.. a bal fölső sarkot vágnám, az a folt, belógó épület nem kell oda..
  • EK1TEP
    nah még1 uccsó:

Bal alsó sarok nagyon tetszik ahol a levél szinte rásimul a gerendára mintha rálenne vasalva.
  • EK1TEP
    leszakadt.
  • EK1TEP
    monster

.
  • EK1TEP
    Gyökér!
  • zenoka
    ertettem:
    buntibol egy mai ligeti seta eredmenye

es ezutan abba is hagyom:D
  • DirtyGab3sz
    Kicsit ferde...a keretet meg hanyagold!
    A kevesebb néha (értsd MINDÍG) több!:D:D
  • zenoka
    szabad ide newbienak is kepet tolteni velemeny keres szempontjabol vagy lekaptok a tiz kormomrol:D
  • EK1TEP
    Most olvastam nemrég valami új Canon gépről hegymászóknak ajánlott eléggé strapabíró lehet akkor :D
    Az kéne neked de az 70ezer körül volt :s
  • HUN Fittikém
    Igen.
  • EK1TEP

Ez a hobbid?Mezőgazdasági gépeket fotózol?
  • HUN Fittikém
    Gépek fényképezésére, nagy porban, esőben nem annyira de már volt rá példa(kép1). A mostani gépem 4megapixeles a kijelzőjén már egy pixel meghalt, pedig még csak egy éve használom.Kb ennyi.:)

kép1
    kép2
    kép3
  • Lateralus
    Ez nem masszív gép. Ugyanolyan műanyag mint a többi nagyrészt, csak nagy zoommal.

Ez pl. masszív, ha ez az alap szempont.

Vízálló, ütésálló.
  • EK1TEP
    Nekem e helyett Canon Powershot A590-es gépet ajánlottak :)
  • 5Dani
    mire használnád?
  • HUN Fittikém
    Sziasztok!
    Erről a gépről mi a véleményetek?
    Egy masszív gép kéne jó áron, mivel amire én használnám, nem egy leányálom lenne egy gyenge szrnak :)

Előre is köszönöm válaszotokat!
  • G_ArchAngel #22773
    igyal egy kavet surgossen:)
  • Blasta
    Mármint mikor mit mond?
    Te beszédet hallasz ki a jpg képekből???
  • Galy
  • G_ArchAngel #22770
    Az also kepen levo srac kulfoldi? Soha nem ertem, amit mond...
  • Blasta
    Ezen a remek oldalon is beszámoltak az eseményről

• Dzsini
    Robert Capa - betekintés

ROBERT CAPA ELŐ/KÉP
    Betekintés a magyar Capa-gyűjteménybe

Két év munkájának eredményeként a Magyar Állam tulajdonába került a Robert Capa életművét méltón reprezentáló kollekció. 2009. március 6-16. között a Magyar Nemzeti Múzeumban látható kiállításra - amely a Ludwig Múzeumban 2009. július 2-án nyíló nagy kiállítás előzetese - várjuk az érdeklődő közönséget.

A kiállítás ingyenesen megtekinthető a Magyar Nemzeti Múzeum kupolatermében 2009. március 6-tól 16-ig, mindennap (márc. 9-én és 16-án, hétfőn is!) 10-18 óra között.

1088 Budapest, Múzeum krt. 14-16.

----------------------------
    Nost beszéltek a rádióban a múzeum egyik munkatársával, 900 feletti master képet szereztek meg New York-ból.
  • G_ArchAngel #22767
    Nanasi Pal @ pixinfo.com
  • norbre
    köszi a segítségeket ;)
  • Timber
    csak kibujt beloled a latens pentaxos! :)
  • Tikal #22764
    tippek esküvői fotozásra...
  • DirtyGab3sz
    Scott Kelby : A digitális fotós könyv 2.
    Na ebben van pár egyszerű, és komoly eredménnyel járó tipp esküvői képekhez!

Jómagam, márcsak a felszerelés hiányából is nemet mondanék....se 2 vázam, se megfelelő obim, se normális rendszervakum...ennélkül meg csak barkácsmeló...:D:D
    Legalábbis szerintem!
  • G_ArchAngel #22762
    en zsigerbol utalom az eskuvot, asszonynak is megmondtam, hogyha akar, most keressen masik embert maganak...
    se fotozni, se reszt venni, se tartani nem akarok - inkabb egy hetig bekoltozok egy kenyai fogorvoshoz vagy Pentaxot hasznalok, csak eskuvot ne kelljen latnom:-)

(persze majusban hivatalos vagyok egyre, lehet nem is elem tul...)
  • norbre
    ez tényleg odaver.. engem most kért fel egy volt kollégám hogy kattintsam már el az esküvőjét (csak városháza meg anyakönyvezető lesz), hát mondom miért ne :) uh most próbálok rákészülni, "élesben" még nem csináltam ilyet.. ha valaki tud használható tanáűcsokkal szolgálni azt szivesen veszem.. ja és azon én is filóztam hogy lehet hívni kellene mégvalakit (mivan ha pont akkor krepál be a masina vagy bármi beüt)