25245
-
#22840 egyeseknek mennyi mindenre van idejük (Y) -
gabatika #22839 ha van lehetőséged rá, akkor a EOS Utility Remote Shooting elég nagy segítség lehet - persze egy normálisan kalibrált monitor sem árt... -
#22838 nemtudom. lcdn tök máshogy néztek ki... borzasztó mérges lettem amikor hazaértem és megnéztem őket. lett most a suliban egy szürke 3x10mes háttér, és ilyen okádék anyag. nem papir nem textil nem müanyag, valami keverék. és gyűrődik ha fel van tekerve, lcdn nem jött annyira ki, hogy csíkosan gyürődve van, meg a beállító fénynél sem látszik... ezek a képek pont olyanok, amikor a fekete háttérnél csináltam, hátteret pedig nem világítottam és így nem látszik, de hát a f*sz kivolt hogy őszinte legyek... -
#22837 akshually én sem. hibátlanok szerintem. -
#22836 Énsenem vágom mi a problematika -
#22835 mi a baj? -
#22834 Ma készítettem pár fotót egy barátnőmről. Kiváncsi lennék a véleményetekre, mert eléggé elvagyok keseredve. LCD-n azt hittem milyen marha jó fotókat készítettem, erre hazajöttem és majdnem elsírtam magam a látványtól... mindenféle kritikát szivesen fogadnék, Dzsí, tőled nagyon.
nagyobban a nevem alatt található linken. -
#22833 Nekem Parlamentes egy van ossz :) Ez ha kell megvan nagyobban is :)
-
#22832 A gugli, és flickr oldalakról, webalbumokból, csak akkor vegyél le képet, ha a tulajdonosa beleegyezik!!
Ne ess abba a hibába, hogy mindent csak úgy leszedsz!
Egy kérés a fotós felé, és nem hiszem hogy lesz olyan, aki ne adna képet!!
Ha megfelel az igényeidnek, akkor akár az én képeim közül is használhatsz párat, persze apró feltétellel...és ingyen!:D:D
-
EK1TEP #22831 Nah az ilyen elemzést, kritikát szeretem :)
Köszi!
Csináltam még pár képet róla játék közben de érdekesek lettek, szerintem nem olyan jók mint ez. -
G_ArchAngel #22830 Nincs semmi baj ezzel a keppel, foleg, mert a legfontosabb szabalyt (majdnem tokeletesen) alkalmaztad - szemmagassagbol fotoztad. Ettol meg csak egy egyszeru, jol exponalt allatportre, innentol johet a kreativitas, amivel pluszt adsz a kephez... -
#22829 Figy, én nem a Te fotódat fikáztam le, hanem válaszoltam a kérdésedre a másik topikhoz hasonlíva ezt a topikot, felőlem ide is azt linkelsz, ami jól esik
A kutyusod amúgy aranyos :) -
EK1TEP #22828 Ho ltalálok fotópályázatokat a neten?
Van valami oldal ahol össze vannak gyűjtve és frissülnek a pályázati kiírások? -
#22827 stock oldalakon nézz szét, de azok fizetősök -
EK1TEP #22826 De akkor mégis mit rakjak ide?
Kutyámról készült 10db abból ez az 1 lett jó.. beraktam :)
Ez baj?
Nem elég profi a kép?
De most komolyan kérdezem! Mond az igazat :)
Mert akkor pakolok a másikba. :) -
#22825 Hát elvileg igen, itt nem az a szabály, hogy "linkelj be mindent amit akár csak a telefonoddal csináltál".
-
EK1TEP #22824 Am ez a topic miben különbözik a "Fotóink" topictól?
Ide nem kéne amatőrnek pakolgatni képeket vagy mi? -
EK1TEP #22823 Kutyám
-
#22822 Iganzandibol Magyarorszag gazdasagi helyzetebol kell eloadast tartanom (kulfodiek elott). Tehat ha mar az eleg ego, legalabb a kepek legyenek NAGYON szepek:D -
#22821 Meg kellene egy kep a Lanchidrol. Az a tipikus Lanchid + (meg az a masik a hatterben) + Parlament. Vagy ugyanez a masik iranybol, a varral a hatterben. -
#22820 Valaki nem tud egy oldalt, ahol igenyes, szep kepek vannak Magyarorszagrol? Google, Flickr, nem igazan bejovos. Prezentaciohoz kene, tehat legalbb 800*600-as kepek kellenenek. Kene egy a Parlamantrol szemben, meg valami jo a Dunakanyarrol. Valami otlet? -
#22819 Annie Leibovitz Behind the scene videó. Nem is tudtam, hogy Nikonra váltott. Itt látszik mennyire mindegy milyen gépet használ az ember. Az ő képei Nikonnal és Canonnal is ugyanolyan fantasztikusak. -
#22818 sima Irfanview is újra tudja menteni a képet EXIF nélkül -
#22817 Exif Farm -
Taki29 #22816 Nem tartok még ott , de olvastam , hogy valamely pályázatra csak így lehet képet küldeni .
Csak mint elmélet érdekelt a kérdés .
Köszönöm . -
#22815 Angliába előbb ér el az internets? :D -
#22814 Pölö a NeatImage trial verziója letörli...
De miért akarod eltüntetni?? -
Taki29 #22813 Sziasztok .Meg szeretném kérdezni , hogy az EXIF-et hogy lehet eltávolítani a fotókról ? -
#22812 Gábor: hozzád hamarabb eljutnak a hírek, Angliában vagy.
Nincs valami hír új Lightroom vagy CS4 diák verzióról? -
EK1TEP #22811 Az OSI és az OSA Archívum a roma évtized kapcsán megrendezett fotópályázat -
#22810 -
G_ArchAngel #22809 szerintem az otlet, en mashogy csinaltam volna, de az otlet -
#22808 [URL=http://www.flickr.com/photos/gr7/sets/72157615311054594/]tüntetőleg^^[/URL]
-
#22807 Nem...csak nem írt senki még azóta! -
zenoka #22806 ezt a totyikot kinyirtam:D:D:D :SS -
zenoka #22805 nagyon regi kep..jo kave akkor jo ha megall benne a kanal:)
-
#22804 Dani tett be ide képet róla annó... meztelenül a tükörben 40Dvel a kezében. :D -
#22803 tankörtárs / haver. :) -
G_ArchAngel #22802
joak, 35mm-en csinald ujra:-) -
#22801 ki a Csanadim? :D