25245
-
#22881 szerintem nem tudtam, hogy mióta van Blasta neked időzítőd, he?
neked meg minyá linkelek egy matskát!! -
#22880 Szvsz a világ legocsmányabb fotós oldala
Valami vicc az egész, az alkotásokat nézve sem kerültem eufórikus állapotba -
#22879 Szerintem időzítő és állvány -.- -
#22878 whodunit? :)
-
#22877 lálmár -
#22876 Bódottá, ööm
-
#22875 Snipasound fennvan még, de nem linkelem a "munkával" foglalkozó oldalamra többet.
Nem oda való szvsz
3D panot Dani állványával, Dani állványfejével, fényképezőgéppel és pano-illesztő programmal csinálok (leginkább kettővel, egyikkel összeillesztem síkra a göNbpano-t, a másikkal ráteszem a gömbre és beállítom a .MOV paramétereit)
:) -
#22874 Ismerek termékmanagereket.
Mét -
#22873 Na azt ense :D
[MÉLYEN, ALÁZATTAL MEGHAJOL] -
#22871 Blasat, te ismersz Canontól valami rendes főfaszt, marketingest, bárkit? -
#22870 Azt én se tudom hogy panorámafej nélkül hogy csinál :) -
#22869 azert van a neten is: peldaul -
#22868 es hova lett a snipersounds? :)
Na de tenyleg hogy csinalsz 3D panot? -
#22867 ilyen 3D-s panorámákat, hogy lehet készíteni? Google-ben ntam találtam semmit.
A honlap: király nagyon! -
#22866 ühüm :)
htx -
#22865 tiedé-e? .. faja -
#22864 zsírúj -
#22863 -
#22862 zajszűrés?? minek? én raktam rá zajt :) -
#22861 Számomra semmit, csak rácsodálkoztam.....
-
#22860 Najóóóó, deha már glamúr fotó, akkor legközelebb csapjad pofán jósok GLOW-val is! :)))) -
G_ArchAngel #22859 es ez a zaj mit is von le a kep ertekebol vagy tartalmi mondanivalojabol? -
#22858 Zajszűrés után ijen??
Huhh...mit használsz hozzá?
Mert így is iszonyat zajos! -
#22857 minden reális rajta, PS csak ff, zaj es piros szúró, hogy jobban látható legyen a vesző. -
#22856 ez nem fenykepboltozva lett? Nincs arnyeka a vesszonek :D raadasul ennyivel a kiloves utan nem igy allna a hur (vagy mi) szerintem -
#22855 Az nem azert van... ez egy glamour foto nem latod? :D :D :D
Amugy nem csak a Raynoxtol jo lagy hanem maga az obi ami elott volt az is van mar 35-40 eves. De szerintem kezdesnek egy fillerekert beszerezheto es kenyelmes megoldas (kozgyuruvel vagy forditoval szemben). Aztan meg johet valamelyik slager makroobi (90es Tamron vagy 105os Sigma... Gabesznak esetleg a 100as Pentax) vagy akar egy Kiron 100as :) Tehetosebbeknek vagy mediasztaroknak meg ott a 180as Sigma :) (Vagy Canonosoknak Nikonosoknak a 150es Sigma... az egyetlen dolog amiert nem ajanlom a Pentaxot... nincs K bajonettes verzioja annak az obinak) -
#22854 vadászverseny -
#22853 ...viszont jó lágy és CA-s a Raynoxtól kezicsókolom :) -
#22852 domain :| -
#22851 -
#22850 A francokat :) Raynox DCR 250 és kezit csókolom :)
Tamron Adaptall 300 + Raynox DCR 250 + beépített vaku + pop up diffuser:
Crop nincs csak a két széléről egy kicsi. Hazai keresztesbarát a fürdőben :) -
#22849 Mondom, az kell neked. :)
Vagy közgyűrűsor nagyonmenő még. -
#22848 Most találtam. -
#22847 Digiráma, vagy esetleg Diaporáma. Ezen a 2 néven ismert audiovizuális művészet tulajdonképpen.
Van egy adott témakört körbeölelő képcsokor, amit egy ahhoz passzoló zenei aláfestéssel "összeraknak".
Konkrét specifikációt nem tudok írni, viszont ITT meg tudod nézni egyik fotóstársam, Kovács Tamás egyik művét!
Tamás több díjjal is rendelkezik, nagyszerű fotós!
Innen pedig egy másik pillangós digirámát tudsz letölteni!
A fotókör honlapján van egy menü, onnan még párat le lehet tölteni!
Amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy van egy Baranyi Norbert nevű srác, aki eszméletlen dolgokat tud összehozni, én nem voltam nagy rajongója a dolognak, de amikor megláttam egy 12 perces digirámáját....mint a kisgyerek az édességboltban....csorgó nyál....dülledt szemek...:D:D:D -
#22846 Szia!
A blogodon olvastam a Szempont-os pályázati kiírást és kíváncsi vagyok rá mi az a digiráma, ugyanis még sosem hallottam róla és sem gugli, sem wiki nem segít :(.
Röviden le tudnád írni, vagy linket tudsz adni ahonnan kiderül?
Köszönöm! -
#22845 Nemannyira....csak pusztakezes verzsön...:D:D:D -
#22844 Faja fotosopp manipulációk. -
#22843 Gabesz hasonlo kisereltem eredmenye
itt talalhato -
#22842 Well, objektívfordító gyűrű. -
#22841 Kisérletezgetős kedvem eredménye....
Az elkészítésről bővebben ITT olvashattok!