25245
-
#23281 A kis malac :))))
-
G_ArchAngel #23280 -
G_ArchAngel #23279 RIP
valami nem stimmel...
a pilota nekihajtott a gumifalnak, a mogotte allonak meg leszakadt a laba...
most akkor vagy azt kellett volna irni, hogy atszakitotta a gumifalat, vagy nem ertem milyen gumi az, ami leszakit egy labat... -
#23278 RIP -
#23277 fotós volt -
#23276 Asszem pont ilyen helyeket keresek! :o
Kösziszépen! :) -
zenoka #23275 retszillas retimajor...fotozni is fogsz nem csak pihenni:D -
Taki29 #23274 Tata derítő tó . A víz felett vannak a faházak . Igz teli van horgásszal ,és nem olcsó.
-
#23273 Még mindig kellene nekem egy olyan, hely, ahol van:
Tó (vízpart,de inkább tó), halak, békák, béka fontos, hold csillagok. :)
Ahol van vízpart, általában vannak békák, ne ezen akadjatok fel pls. :D
Nem árt az se ha van valami szállás, mondjuk ilyen faházak tetszenének vízparton, víz fölött meg legbeszt, de sátor se gáz asszem.
Nem fotózni mennék oda. :) -
#23272 fotosop :) -
#23271 :oooooooooo -
#23270 most látom h lehet nem a legjobb topikba raktam be.. bocsi.. -
#23269 első esküvői fotózásomból pár kép.. szivesen fogadok véleményeket :)
-
#23268 Believe It Or Not: Mike the Headless Chicken
-
#23267 good Jocó -
#23266 én is próbáltam lefotózni, de sehogy sem sikerült normálisan visszahozni a színeket - jó látni, hogy másnak jobban sikerült :) -
#23265 darus jóa -
#23264 Nemrég volt Szegeden tök menő naplemente
esett az eső
és párolgott fel a cucc
és tök durva fények voltak.
Majdnem ahogy a gépből kijött. (Levels, Contrast, leheletnyi saturation talán és igen, direkt a sárga fátyol a nélkül nem volt poén. :D) -
#23263 fosás sux!
-
#23262 E30 rulez! -
#23261 E-3 viszont sux. -
#23260 E-1 rulez!
-
#23259 Volt Pentax55-200-am....eladtam, most egy Tamron 70-300-as van helyette.
Álltalános célra ,és megtanulni a dolgokat bőven megfelel.
Ami hiba az a 300-on jelentkező CA.:S:S
Nézz szét a flickr-en, vannak specifikus csoportok....Tamron is,ott látsz képeket!
Az én galériám is ajánlanám,de nem vagyok etalon....elmegy kategória talán,jóindulattal!:D:D -
#23258 Valami olcsóbb teleobit tudnál ajánlani? Általános célra kell, minél olcsóbb legyen xD (de annyira ne szar :D). Nem akarok madarászkodni meg ilyesmi :D. Igazából a képeim 80% elfér a 50mm alatt, csak a 20% miatt kell egy tele.
Nézegettem egy csomót. A következő 4-et nézegettem, de igazából nem tudom melyik legyen:
Tamron 70-300
Sigma 70-300
Pentax 50-200
Sigma 55-200
(Jelenleg egy kölcsön E-1-esel fotózok) -
#23257 Jó döntés a K20D!!
A 16-45-ös nagyon faja kis obi!
Nézz szét Pihe blogjában,írt tesztet róla!
Énis az Ő obiját próbáltam ki.....egész meggyőző, viszont durván CA-s minden állásban!:S:S:S -
#23256 Sziasztok!
Én is új gép vásárlása előtt állok, bár én másik árkategóriában :). Pentax k20D-t néztem ki. Jelenleg az a dilemmám, hogy a 16-45-ös obival, vagy 18-55 55-200-as obikkal vegyem. Ha a 16-45-öset veszem akkor is vennem kell egy teleobit.....
Ami engem a 16-45-ös felé hajt az a +2 mm :D, teszteken jobb képminőséget írnak neki, illetve, hogy végig F4. Viszont a 18-55-ösből csak az első verzióból látok tesztet a javított II-esből nem. Van itt valakinek tapasztalata valakinek ezekkel az obikkal? Mennyivel lett jobb a 18-55 II?
Köszi! -
#23255 Bölcs gondolat, hajrá hajrá!!! -
#23254 Igen, tudom. Már alaposan utánajártam, de úgy gondolom, még egy kisebb objektívvel is jobban megéri a pénzét.
Árban alig több az általam kiszemelt Fujifilm, de ezért a pénzért már egy tükörreflexeset kapok egy szimpla digitális gép helyett. Ráadásul idővel (és pénzel) tudom pótolni a kis objektív hiányosságait egy nagyobbal. :)
Fuji-nál húztam is kicsit a számat amiatt, hogy csak digitális és a képek minőségben jóval elmaradnak a tükörreflexesektől.
Úgyhogy majd a közeljövőben (remélhetőleg még ebben az évben ) minden bizonnyal E-420 tulaj leszek. :) -
#23253 SZép-szép az Oly E-420, csakhogy az már nem ultrazoom, hanem egy alapesetben 3x zoomoptikával csomagolt cserélhető objektíves tükörreflexes gép. Nem éppen azonos kategória!
Szóval csak úvatosan azzal az átgondolással :) -
#23252 Az Olympus nagyon szép darab, valóban.
Nagyon köszönöm a segítséged, már tisztább a kép. :)
De megfogadom a tanácsod és jól átgondolom a dolgot.
Lesz rá időm, amíg gyűjtöm a pénzem. :D -
#23251 Ha összegben kicsit följebb mennél akkor Panasonic Fz28.
Szerintem érdemes rá gyűjteni, ha váltok akkor vagy ő vagy Olympus E-420.
(Nekem inkább az utóbbi.)
Fz28-nak a színei nagyon tetszenek, bár nekem van 1-2 kép ami világosban is nagyon zajosnak tűnik a Panával. (Ezt FZ8 és FZ18-nál tapasztaltam.)
Szerintem érdemes meggondolnod. -
#23250 Állandó dolog nincs, amit fotózok, csak úgy általánosságban.
Köszönöm a válaszokat.
-
#23249 Szerintem egyébként Canon.
Fujinak is vannak nagyon jó termékei, de szerintem az S5600 óta csak lefele mennek... Ami használható gépük az az S100FS. De azért már veszel egy belépő tükörreflexest. -
#23248 Szerintem abban a kategóriában amit te nézegetsz, ezek közül válogass:
Fujifilm S1500 fd
Canon Powershot SX110 IS
Sony DSC-H20
-
#23247 Én itt néztem a géped. Elég jó ára van.
http://www.fotomarket.hu/product.php?pid=21843
Van valami konkrét dolog amit állandóan fotózol? (Én pl. rengeteget fotózom a vonatokat képeim 80-90%-át azok teszik ki.)
Vagy csak úgy általánosságban kell egy jó kis gép?
-
#23246 Szódzsőz -
#23245 htxz -
#23244 Sziasztok!
Szeretnék pár tippet kérni tőletek, hogy mostanában milyen gépet tudnék vásárolni 50-100 ezer forintos árkategóriában, ami meg is éri a pénzét.
Nem kérek hosszas leírásokat vagy ilyesmiket, csak annyit, hogy mire lenne érdemes rákeresnem Google-ben. :)
Most például a Fujifilm masinákkal szemezek, ezen belül is az S1500-as típusjelzésűvel. Főleg, mivel 12x-es optikai zoommal van ellátva és ehhez képest olcsó.
Durván 70.000-ért már hozzá lehet jutni.
Szerintetek jó döntés lenne? Vagy van ennél jobb ebben az árban?
-
DecenS #23243 ízlések és fotonok sorozat letölthető ... ha valakit érdekel esetleg -
#23242 A te obidban nem túl tiszta és gyenge képminőségű műanyag lencsék vannak.
A drága obikban rendkívül tiszta, képminőség javító bevonatokkal erősített ÜVEGEK rajzolják a képet.
Ez a fő különbség, nem a fényerő a lényeg.