25245
-
G_ArchAngel #23321 annyira kevesen, hogy foldhivatalban is ugy irjak a hivatalos terkepmasolatokra, hogy en irtam:-) -
#23320 A Grétsy tanár úr örök!!!
Ezt ne feledd, itt van köztünk, és figyel! -
#23319 A Grécsy tanárúr az kussojjon :))) -
#23318 nice story :)
(btw: a szorgalmi út az valójában szoLgalmi út, csak kevesen használják helyesen)
-
G_ArchAngel #23317 Koszi egyebkent, de aki ott volt es olvasna a "studio" szot, az kicsit most rohogne es sirna egyszerre:-)
A sorozat 10 kepbol allt volna, de csak 2-t sikerult megcsinalni...
Eloszor elmentunk egy benzinkutra, ahol en nem fotozhattam az intezmeny teruleterol, csak az utcarol.
A ket csaj beallt, en meg hason fekudtem a jardan, ket ismerosom tartotta a ket vakut - allvanyt nem hasznalhatsz, mert forgatasi engedely kell hozza - a sminkes meg allitgatta a csajokat. Nem kicsi dugot okoztunk, a lanyok rendesen kaptak bekiabalasbol es futtybol:-)
Aztan elindultunk a countryside-ra.
Semmi mas nem kellett, csak egy faktol mentes nyugodt utszakasz felhokkel, zold legelovel.
Egy baratom kolcsonadta a 33 eves Triumph Spitfire kabriojat - ezt vezettem en (a barna kis roman lany ult mellettem:P), mig O hozta a szoket (aki voros), sminkest, cuccokat egy Jaguarral (a srac regi autokat gyujt, olcson veszi, felujitja, eladja...). A Triumps sajnos meg nem volt kesz, hianyzott a teto, a sebvalto is nelkulozte a hatramenetet, de bevallaltam.
Aki mar vezetett regi ketuleses sportautot, az sejtheti, hogy minden hianyosaga ellenere kihagyhatatlan dolog volt..., persze ezt mar kicsit maskepp gondolom...
Egy ido utan megtalaltuk az idealis helyet, ami egy magan farm szorgalmi utja volt, de rovid egyezkedes utan megengedtek, hogy hasznaljuk - kek eg felhokkel, zold dombok, alacsony fakerites, azaz minden idealis...
Felallitottam a 3 lampat, csajok bekeszultek...
Ekkor jott vissza a biztonsai or, aki szerint a fonoke meggondolta magat, megsem fotozhatunk itt.
A Triumph ket kerutes kozott allt, ami kozott lehetetlen volt megfordulni, azaz vontatni kellett visszafele. 500m-t senki nem akarta tolni:-)
Mikor elkezdtuk vontatni, akkor vettuk eszre, hogy nagyobb a baj: folyik a hutoviz. Szerencsere azt meg kaptunk a farmon. Nem voltak bunkok, csak egyszeruen mindenhol szent es serthetetlen a magantulajdon, ezert kicsit elutasitobbak a fotozasokkal szemben, mint otthon.
Elindultunk masik helyet keresni, ami szerencsere akkor lett meg, mikor a Triumph elkezdett megsulni.
Itt a gazda megengedte, hogy fotozzunk, mert ez egy parkolo volt a mezo mellett - zold dombok, felhos eg szinten adott volt, bar ez utobbi sok joval nem kecsegtetett.
Mikor sikerult mindent az idealis helyre beallitani, akkor megjelent egy auto, utanfutoval, azon juhokkal.
Persze, hogy ott allitottunk fel mindent, ahol beengedik a joszagot a legelore...
A harmadik beallasnal mar semmi zavaro tenyezo nem lepett kozbe - megcsinaltam a kepeket, majd elkezdtunk atpakolni a 3. kephez, mikor leszakadt az eg...
Egy pillanat alatt osszeomlott minden: ott alltam a szakado esoben a mozgaskeptelen auto mellett, amiben a padlokifolyok es ponyva ellenere is egyre gyult a viz...
Otthagyni nem lehetett, igy a vontatas mellett dontottunk.
A biztonsag kedveert feltoltottuk a hutot vizzel, beultem, majd a baratom elkezdett huzni a Jag-gel.
Egy ideig minden szepen ment, de mikor elertunk az autopalya becsatlakozashoz, a Jag kicsit erosebben indult, en egy nagy pattanast hallottam, majd egyedul maradtam az ut kozepen.
Persze nem a Triumph-nak lett baja, a Jag-bol szakadt ki a szem, amibe a kabelt kell akasztani.
Igy aztan a mogottem felsorakozo autok megkonnyebulesere beinditottam a motort es az utolso leheletevel a kis autonak, vizparatol elvakultan felvanszorogtam az autopalyara.
Ropke 2 ora varakozas utan megjott egy ismerosunk, aki behuzott Londonba.
Szetfagytam, borigaztam, ejjel 1-kor ertem haza, a projektbe fektetett penzunk eluszott, a csajok sem igazan kaptak meg, amit vartak....
Az elet szep, legkozelebb tengerparta megyunk... -
#23316 Btw. a szőke modell mindig csaj volt? -
#23315 Áj fílelem a szém véjt: tú! -
#23314 valamiféle stúdió vagy szabadég? kurva jól van bevilágítva.
(bár nem vagyok oda az ilyen jellegű fotókért, de G, látszik a képeiden, hogy jó helyre kerültél :)
-
#23313 LOÁLMÁN -.-
Megfelelő az olyan infravörös élességérzet, amely digitálisan definiálja az ultrahangos CCD-t. Az infravörös beeső fény perspektivikusan leképezi az integrált bajonett újraértelmezését. Három aspektus képzelhető el: távmérős belépőpupilla, passzív pentaprizma, APS-C retrofókusz.
RETROFÓKUSZ! Méghozzá APS-C-s!!!! -
#23312 Photographic Bullshit Generator -
#23311 Ezbazzz...ezkészvan.....
Blas!
A szines pillangóid, és az utóbbi időben mutatott kommentelési stílusod alapján, tutira valami szar füvet vehettél a vietnámiaktól!
Ha rendes cucc kell, akkor termelj magadnak inkább...ne mérgezzed a szervezeted!! -
#23310 Woáw!
Mikó kezdtél el fotózni és miért nem szóltál erről a tervedről nekünk? :)))) -
#23309 benzinkútnál dohányozni? ejnyebejnye :) -
#23308 aztakurva :o -
G_ArchAngel #23307 -
G_ArchAngel #23306 Egyszer sem erne korbe a masodperc mutato... -
#23305 + a kávé ugye :D -
#23304 Nana.....nana.....eddig panasz még nem volt!
Bár öregszem...így 34 évesen... -
Taki29 #23303 Cigivel , tusolva , elég az ...... -
#23302 -
#23301 Kellemes 3 percet akartál írni :DDDD -
#23300 Naja...nekemis kiscsikó korom óta dédelgetett álmom egy szép fekete csajszival, egy kellemes órácska..:D:D:D -
Dénes é #23299 nagyon jók, de nekem talán még jobban bejön a modell -
G_ArchAngel #23298 -
#23297 mit nyomol?
-
#23296 Hm, kreatívkodol? -.- -
#23295 Mármint ÁLOMLEPKÉK
:) -
Álomlepke
Lesz még pár ilyen kép a blogon a napokban -
noti83 #23293 hát miért ne...
amúgy köszi -
#23292 törlöm is magam, rühellem a fotómegosztókat
:) -
#23291 ez a web2.0 - mindent megosztunk, minden közösség, mindent kommentelünk... ezren próbálkoznak, marad belőle pár év múlva 3, ami aktív, mindenki ott akar lenni abban a 3-ban. (plusz nemsokára jön a web3.0 mánia, akkor majd csinálnak még 20 ilyet) -
#23290 Nemtom vazzeg, mi szükség volt egy n+1edik fotómegosztós oldalra.
Csak itt magukat fotósnak képzelők nyalogathatják körbe egymás golyóit a feltöltött fotók alatt.
Én az elején azt hittem ez vmi jó dolog lesz, aztán kiderült, csak egy képmegosztó baromság. -
#23289 Csatlakozzon hozzám a(z) Magyar Fotós Bázis témában
mi ez a faszság, és mért kapom már a huszadik meghívót kb? -
#23288 Mármint miért akarnád ezeket eltávolítani? :o amúgy EXIF -
noti83 #23287 sziasztok fotósok
nem tudja valaki hogy lehet egy fotó készítésének idejét, fényképező típusát a fájl-tulajdonságok közül eltávolítani? (vagy legalább titkosítani?) ez jól jöhet ha az ember felteszi őket egy honlapra.
a jelenlévő képek is az expozíciótól ISO-érzékenységig mindent tartalmaznak, holott vannak olyanok is amikről a felbontáson kívül más nem szerepel a fájl-tulajdonságokban -
Dénes é #23286 Nagyon jók lettek. -
G_ArchAngel #23285 -
G_ArchAngel #23284 a sminkes szerint az utolso morbid - ki erti ezt? -
#23283 -
#23282 csöppet rászáradt (Y)