25245
-
#5406 A legszebb a ráexponált dátum. Ez valami retardált fotopályázat Garrett, valamit elnéztél :-) -
#5405 ez milyen hülye kérdés?? éghajlat, klíma, domborzat, tengeráramlatok, talaj stb stb stb -
#5404 Dö viner -
#5403 Fotóstábor, juhéééé :-) -
#5402 Tényleg lol képek vannak fenn -
#5401 Demérpont ott? -
#5400 Ha jól emlékszem ide raktam be egy Izlandon készült képet, amin UFO-jellegű felhők voltak. Volt akkor egy kissebb vita, hogy fake a kép vagy sem, aminek azt hiszem az lett a vége hogy nem az. Most találtam egy képet a luminous-landscapet böngészve, ami megerősített abban, hogy az biza nem fake volt, izlandon úgy tűnik ezek gyakran előforduló képződmények...
-
cyrus #5399 akkor nekem jó teleobjektiv kell ide pestre -
#5398 Remélem, szombatig megmarad!
Nem készítenél egy-két hóeséses képet? Pesten, csak az eső esett. Legalább lenne egy kis karácsonyi hangulatom... -
#5397 de még hogy! -
#5396 Komolyan? Havazik Miskolcon? -
#5395 Eeeeeeees a mai fotos tippunk:
gyönyörű havas tájak @ bükkhegység! szerintem holnap reggelre leesik még 20-30c hó odefenn. (5 már esett a városban is ;) )
-
#5394 epilepsziásótó?? -
cyrus #5393 az a baj hogy erről a képről nem lehet eldönteni hogy én csináltam vagy garrett.... -
#5392 Szerintem ez a kép fog nyerni
De most komolyan, a fent lévő képek 2/3-ada olyan... hogy is mondjam... érdekes :D -
#5391 A mázlista, de ehhez nem kell epilepsziásnak lenni, az ótó megtette a magáét... -
#5390 Lol, a szerencsés epilepsziás :) -
#5389 Szeritnem nemmák, eleg hosszu zaridovel fotozta. És beleesett 1 villám is, meg gondolom nem 1 kepet csinalt :) -
#5388 10 et kellett beküldeni :)
amugy 2 nyalokaba, meg 1 doboz after eight ben kiegyeznek :) -
cyrus #5387 jovan gárét itt minden második kép a tied !
csak nyersz má valami nyalókát vag mittomén :D -
#5386 mák? [szavazott] -
cyrus #5385 fu, mondom nézegetem, ez garretté, hu ez nekem nemtecc, ennél vannak sokkal jobak is, hohóóó mint pl ez itt ni ! [megynitja] jah, garrett2k4 srrryyy :DDD -
#5384 hát lehet :D -
cyrus #5383 garett meik a tied ? amelyiken az van irva hogy garrett ? -
#5382 télleg :D -
#5381 elírta... -
#5380 A lap nem jeleníthető meg.
A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.
--------------------------------------------------------------------------------
Tegye a következőt:
Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.
Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.
A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal.
Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra.
Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve.
Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait.
Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.
A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
Internet Explorer
-
#5379 itten-e
lehet regisztrálni és szavazni fotokra, Ez ilyen iskolai-fotos pályázat, nemmondom, hogy- !!!AZ ENYEMEKRE KELL SZAVAZNI!!!!! -, de akinek vankedve szetnezni mittudnak a kisiskolasok ;), tegye. ;)
-
#5378 Photoshop mindent megold :DDD -
#5377 utolag belegondolva már énse tudom :D
ködre meg nem is gondoltam -
#5376 rövid záridő, enyhe köd (volumetric fog :) és a napfény útjában a faágak
nyári reggeleken majdnem minden parkban láthatsz ilyet, ha süt a nap
(miért vakuzott volna?) -
#5375 link
Ezen a képen csak egyszeruen ilyenek voltak a fenyviszonyok, vagy van valami trükkje az ilyen beszűrődő fénynek?
Gondoltam rá, hogy vakuzott, de akkor az alak középen miért nem lett derítve, ha hosszabb zaridovel fotozta volna legalabb a kutya bemozdul, SZERINTEM.
Szerintetek? -
#5374 oks köszi! -
#5373 aki ott nem tudta a választ, annak itt sem fog eszébe jutni
nem rosszindulatból mondom, ez így van -
#5372 MIntha már ott is ott lenne :) és ott próbálkoztam először... -
#5371 Ide plz -
#5367 HP Photosmart M407 -
#5355 -
#5354 nekem teccenek... de csak a szituációk ! :) -
Lateralus #5353 Nem jönnek be.
Erőltetett, hatásvadász, beállított műtermi képek.
Műbalhé :)