25245

• Blasta
    A legszebb a ráexponált dátum. Ez valami retardált fotopályázat Garrett, valamit elnéztél :-)
  • FREAK
    ez milyen hülye kérdés?? éghajlat, klíma, domborzat, tengeráramlatok, talaj stb stb stb
  • Blasta
    Dö viner
  • Blasta
    Fotóstábor, juhéééé :-)
  • Blasta
    Tényleg lol képek vannak fenn
  • Blasta
    Demérpont ott?
  • GregSB
    Ha jól emlékszem ide raktam be egy Izlandon készült képet, amin UFO-jellegű felhők voltak. Volt akkor egy kissebb vita, hogy fake a kép vagy sem, aminek azt hiszem az lett a vége hogy nem az. Most találtam egy képet a luminous-landscapet böngészve, ami megerősített abban, hogy az biza nem fake volt, izlandon úgy tűnik ezek gyakran előforduló képződmények...
  • cyrus #5399
    akkor nekem jó teleobjektiv kell ide pestre
  • KM
    Remélem, szombatig megmarad!
    Nem készítenél egy-két hóeséses képet? Pesten, csak az eső esett. Legalább lenne egy kis karácsonyi hangulatom...
  • The Garrett
    de még hogy!
  • KM
    Komolyan? Havazik Miskolcon?
  • The Garrett
    Eeeeeeees a mai fotos tippunk:
    gyönyörű havas tájak @ bükkhegység! szerintem holnap reggelre leesik még 20-30c hó odefenn. (5 már esett a városban is ;) )
  • FREAK
    epilepsziásótó??
  • cyrus #5393
    az a baj hogy erről a képről nem lehet eldönteni hogy én csináltam vagy garrett....
  • GregSB
    Szerintem ez a kép fog nyerni

De most komolyan, a fent lévő képek 2/3-ada olyan... hogy is mondjam... érdekes :D
  • Blasta
    A mázlista, de ehhez nem kell epilepsziásnak lenni, az ótó megtette a magáét...
  • FREAK
    Lol, a szerencsés epilepsziás :)
  • The Garrett
    Szeritnem nemmák, eleg hosszu zaridovel fotozta. És beleesett 1 villám is, meg gondolom nem 1 kepet csinalt :)
  • The Garrett
    10 et kellett beküldeni :)
    amugy 2 nyalokaba, meg 1 doboz after eight ben kiegyeznek :)
  • cyrus #5387
    jovan gárét itt minden második kép a tied !
    csak nyersz má valami nyalókát vag mittomén :D
  • Pyx #5386
    mák? [szavazott]
  • cyrus #5385
    fu, mondom nézegetem, ez garretté, hu ez nekem nemtecc, ennél vannak sokkal jobak is, hohóóó mint pl ez itt ni ! [megynitja] jah, garrett2k4 srrryyy :DDD
  • The Garrett
    hát lehet :D
  • cyrus #5383
    garett meik a tied ? amelyiken az van irva hogy garrett ?
  • The Garrett
    télleg :D
  • PResident Evil
    elírta...
  • FREAK
    A lap nem jeleníthető meg.
    A keresett lap jelenleg nem érhető el. Lehet, hogy a webhelyen technikai problémák léptek fel, vagy módosítania kell a böngésző beállításait.

--------------------------------------------------------------------------------

Tegye a következőt:

Kattintson a Frissítés gombra, vagy próbálja újra később.

Ha a címsorban adta meg a lap címét, ellenőrizze, hogy helyesen írta-e be azt.

A kapcsolat beállításainak ellenőrzéséhez kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Kapcsolatok lapon kattintson a Beállítások gombra. A beállításoknak meg kell egyezniük a helyi hálózat rendszergazdája vagy az internetszolgáltató által megadott beállításokkal.
    Ellenőrizze, hogy a rendszer észleli-e az internetkapcsolat beállításait. A Microsoft Windows beállítható a hálózat vizsgálatára és a hálózati beállítások automatikus felderítésére (ha a hálózat rendszergazdája engedélyezte ezt a beállítást).
    Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára.
    A Kapcsolatok lapon kattintson a LAN-beállítások gombra.
    Jelölje be A beállítások automatikus észlelése jelölőnégyzetet, és kattintson az OK gombra.
    Egyes webhelyek megkövetelik a 128 bites titkosítású kapcsolatot. A Súgó menü Névjegy parancsára kattintva állapíthatja meg, milyen titkosítási erősség van a számítógépre telepítve.
    Ha biztonságos webhelyet próbál elérni, ellenőrizze, hogy számítógépe biztonsági beállításai támogatják-e azt. Kattintson az Eszközök menü Internetbeállítások parancsára. A Speciális lap Biztonság csoportjában ellenőrizze az SSL 2.0, SSL 3.0, TLS 1.0, PCT 1.0 protokollok beállításait.
    Másik hivatkozás kipróbálásához kattintson a Vissza gombra.

A kiszolgáló nem található vagy DNS-hiba
    Internet Explorer
  • The Garrett
    itten-e
    lehet regisztrálni és szavazni fotokra, Ez ilyen iskolai-fotos pályázat, nemmondom, hogy- !!!AZ ENYEMEKRE KELL SZAVAZNI!!!!! -, de akinek vankedve szetnezni mittudnak a kisiskolasok ;), tegye. ;)
  • ranGer2
    Photoshop mindent megold :DDD
  • The Garrett
    utolag belegondolva már énse tudom :D

ködre meg nem is gondoltam
  • FREAK
    rövid záridő, enyhe köd (volumetric fog :) és a napfény útjában a faágak

nyári reggeleken majdnem minden parkban láthatsz ilyet, ha süt a nap

(miért vakuzott volna?)
  • The Garrett
    link

Ezen a képen csak egyszeruen ilyenek voltak a fenyviszonyok, vagy van valami trükkje az ilyen beszűrődő fénynek?
    Gondoltam rá, hogy vakuzott, de akkor az alak középen miért nem lett derítve, ha hosszabb zaridovel fotozta volna legalabb a kutya bemozdul, SZERINTEM.
    Szerintetek?
  • ranGer2
    oks köszi!
  • FREAK
    aki ott nem tudta a választ, annak itt sem fog eszébe jutni

nem rosszindulatból mondom, ez így van
  • ranGer2
    MIntha már ott is ott lenne :) és ott próbálkoztam először...
  • FREAK
    Ide plz
  • ranGer2
    HP Photosmart M407
  • szacsi
  • PResident Evil
    nekem teccenek... de csak a szituációk ! :)
  • Lateralus
    Nem jönnek be.

Erőltetett, hatásvadász, beállított műtermi képek.

Műbalhé :)