25245
-
#5606 nemvagy egyedüüül....:D -
#5605 szójjon aki érti :-) -
#5604 asszem szakácsot játszott, de az elején má kinyirták... -
#5603 Mi volt a záridő? -
#5602 aha -
#5601 :) sehogy nem akart osszejonni de mar megoldottam.. tetszik??
tudom teteje kimaradt:( -
#5600 csocso :) -
#5599 panorama kep -
#5598 ilyen létezik ? -
#5597 thx!
Nekem ez az egyetlen bajom a Sony F717-el... Nehéz a bal fele. és ha nem állványrol csinálod 90%-ban balra döl a kép!:(((( -
#5596 a horizont dőléséből arra következtetek, hogy mindenki balra csúszott a jégen :)
amúgy szép, és nem könnyű téma így, hogy a fele ellenfényben van -
OPM #5595 the old lake & my school? -
#5594 vaccdet on dö rájt? tintyahal? :D -
#5593 -
#5592 humoros, aranyos képek topicból:o -
#5591 Igen, szombaton voltunk reggeltől estig. Igazából sznóbordozni akartam, de annyira beszívtunk hogy nem volt erőm bérelni :) Így maradt a szánkó meg a műsegg :) De egy hónap múlva újra megyek, akkor lesz bord.
Legyen egy kis ontopic is: készül pár kép is, a héten kapok párat majd beteszem. -
#5590 Nocsak.
Donovalyban Te is? :-) -
#5589 Ja, én is most hétvégén voltam. Egész nap esett, helyenként volt vagy 2méter, alig bírtuk kihúzni belőle egymást :) -
#5588 Donovaly most még jó darabig király lesz!
Vasárnap egész nap havazott.
1 nap 10 centi esett rá és este nem hagyta abba. Szal mindenképp érdemes kinézni, lévén az a legközelebbi jó sípálya hozzánk. -
#5587 látom hihetetlenül sürgős :D -
#5586 az nemrossz.bar ez a hely alacsonyabban van meg szarabb a fekvése + nincs olyan jól karbantartva. Lehet ezt a donovaly-t bevizsgaljuk valamikor :)
de ahogy elnezem havazott/zik most kolompan is :) -
#5585 most a 7végén donovaly-ban voltunk.
140cm volt a max, 100 a min. -
#5584 majd viszek 1 hogolyot ha megyek ki a cuccaimer. :P -
#5583 itt nem esik :\ -
#5582 mi multheten voltunk kolompan (crompachy ahogy arra mondjak)
eleg szar volt, végülis a hóágyú körül foltokban valami fehér is volt :) -
#5581 hat forral bor = még fórróbb hányás skinek tájnak annyi :D -
#5580 Ehh, pont szlovákiába megyünk. :-) -
#5579 hat forralt bor + skiing + szép táj = fun! (+finomsag) -
#5578 forralbor rox... minek ezért utazni? :D -
#5577 esik a hó jól! akinek van kedve ideje msot hetvegen latogasson ki a bükkbe, az öreg rókák 30-40 centi havat igérnek. ha nem is fotozni, akkor csak azert, hogy legyen bevetele a sipalya melletti forraltboros árus néninek :) -
#5576 az erőmű is sugárzik, akkor már 2en vagytok
[sry ez gyenge volt] -
#5575 sugárzok az örömtől, hogy valki rájött!:PP -
#5574 stalker screenshot? >) -
G_ArchAngel #5573 hát ez az...
fotózni kellene, nem PS-ezni:)
amúgy semmi gond nincs Dzsini képével, mert a villanyoszloppal szembe dől a perspektívikus torzítás miatt a tábla, így kissé kiegyenlíti...:) -
#5572 NOCSAK -
#5571 Előfordul.
Gyors pées azt csá. :-) -
#5570 Üdv!
Indítottunk egy oldalt, hogy a magyar profi és amatőr grafikusok, fotósok munkáját egybegyűjtsük. Egyenlőre még csak teszt üzemmódban, a wallpaper fő kategóriában.
Szeretném kiemelni, hogy kizárólag magyarok által készített és publikált ingyenes hátterekről, későbbiekben skin-ekről van szó.
ArtWall -
#5568 de, egy picit... mentségemre legyen hogy szélvihar már eléggé beindult, és pár percre rá jégvihart is kaptam a nyakamba... -
#5567 Nem-e dőle-e picit jobbra-e?
AMúgy fílinges! -
#5566 szép