25245
-
#23361 Bántott, rohatt. :-@ -
#23360 Gratz. -
#23359 link -
#23358 Kösz...a megnyílt a fotókiállítás címmel fut..:D -
#23357 öö gratula, de én a linken nem találok díjátadót.. béna vagyok? -
#23356 Öröm é bódottááá...
bevallom nagyon boldog vagyok, még egy képem sem láttam falon lógni...mostanáig.....
A bayeren ugye megosztott második lettem (Máté Bence lett idén IS az első), és a linkre kattintva a díjátadó képein az uccsón ott az enyém....
Remélem lesz még benne részem!:D:D -
#23355 A válaszaiból itélve (nincs válasz ugyebár) 1000% hogy fingja sincs az egészről!:D:D -
#23354 Köszi! -
#23353 Tuti M42-esek, ott van a blendepöcök is rajtuk. -
DecenS #23352 a fene tudja... nem mernék rá fogadást kötni, hogy m42, bár nagy eséllyel az.
a mókusnak szerintem gőze sincs, miket árul. bezsákolt valahol egy halom "kacatot", aztán most kiszórja. -
#23351 Én meg abban a hitben élek, hogyha valakinek eszébejut valami egy képről, akkor azt önkéntelenül is kiírja magából, lehúzó véleményen meg összeveszni nem fogok, max érvelni az én igazam mellett :)
Első kép montázs, amolyan multiexpo hatást szerettem volna elérni digitálissal, ezért nincs megvágva egyik kép sem, de így meg a könyvcímen kívül a papírlapok is megmaradtak :/ Újra nekiállok majd Ps-sel, figyelembe véve a reakciótokat, megnézem úgy milyen lenne.
Hát nos, igen, csak aki ismeri a helyet, esetleg annak jelenthet valamit. Orosz városrész, laktanya volt valaha, most jobbára graffitik, meg néhány suhanc játszótere néhanapján. Pár szoba meg folyosó teleszórva régi iratokkal, tervekkel, hol orosz, hol magyar nyelven.
A gépet pedig a saját környezetébe vittem ki, keleti gép, keleti hazájában, bár régi fényében(hibátlan) csak a gép van már :) -
#23350 :D Gyanús :D
Első képen lévő obi
2. képen lévő obi -
#23349 a 2. tuti, hogy az bár ezeket Jano tudja jól -
DecenS #23348 m42-nek néz ki...
bedobod ide a hirdetés linkjét? -
#23347 m42 -
#23346 Sziasztok!
Meg tudnátok esetleg mondani, hogy a következő objektívek milyen csatlakozásuak? Az eladó (vaterán) elég vicces, mert felrakja ezeket a képeket, de azt nem írja le, hogy milyen géphez valók...
-
DecenS #23345 nekem nem tölti vissza... csak homokórázik az oldal a végtelenségig
mindegy -.- -
#23344 első is ment :) -
DecenS #23343 re. talán ez a link működni fog :S -
DecenS #23342 bazilika tetején jártam, pesti tetőket láttam -
#23341 -
#23340 jóffféle -
Stickee #23339 nemreklamozok.semmit.hu
Minden látogatónak örülünk! -
G_ArchAngel #23338 -
#23337 lol azért egy enyhe különbség van. -
#23336 A végítélet felhői.
Jönnek az alienek O.o
Egyébként meg GG index, eredeti kép agyonfotosoppolt változatát rakták ki. -
Petike125 #23335 Köszi a segítséget! Gyorsan lebeszéltetek a Sony-ról. :) Köszi még 1x! -
#23334 punnerfotot vagy kamuzol! :) -
#23333 hali
a másik topikban nem mondtad hogy véleményt is vársz a képeidre, én meg személy szerint úgy vagyok vele (persze nem mintha az én szavam számítana de pont a másik topikban régebben történt viták sarkalltak erre), hogy amíg valaki nem kéri inkább nem véleményezek..
de ha már..
az első kép nekem is kicsit sötét, de lehet hogy ez hangulatteremtő elem akar lenni.. másrészt nme tudom hogy az írásos papírok valami üvegfelületen tükröződnek vagy montázs-e a kép..(személy szerint az utóbbi kategória nekem nem jön be).. azt hiszem értem a mondanivalót, de nekem kicsit túlzsúfoltnak hat..
a második meg szépen elrendezett, tetszenek a tónusok de nem érzem a képi elemek közötti szoros összefüggést, a mondanivalót, hacsak azt nem hogy a gép is régi és a hely pedig elhagyatott.. kicsit olyan érzés mint a "munka" végeztével az "aktív szereplő" megpihen.. vagy az elhagyatott helyen elhagyatott kincs is hever.. :)
-
#23332 Pana -
#23331 Pana...ultrazoomban nemnagyon van ellenfele!:D:D
szerintem (mielőtt lehurrognának itten) -
#23330 pana -
Petike125 #23329 Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés:
Panasonic DMC FZ28 vagy Sony DSC-H20?
Én a Sony felé hajlok, de nem értek annyira a fényképezőgépekhez.
Melyik lenne a jobb választás és miért? -
#23328 Hi!
Az első kép nagyon alexpós, dolgoznék még rajta.
A második egész jó, kellemes. -
#23327 erre mondják hogy skinny? amugy jo kép :) -
#23326 Amásik topikban tojtak a képeimre, hátha itt hallok értékelhető véleményt.
-
#23325 woács o: -
#23324 Hát az arca nem nagyon győz meg, de trásztolok júban. -.- -
G_ArchAngel #23323 Szerintem igen...
-
#23322 attól még hibás.