Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nekem is van pár...:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
ízi rájder öcsém, ízi rájder!!!
Nagyon penge film...

Þór vígi þessi rúnar

Punker
amúgy én meg se próbáltam fotózni inkább a cuccost lõttem felfelé :))))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Punker
jó kép

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Dzsini

tudjátok mekkora móka tüzijátékot fotózni? van egy csomó kép, egyet gondoltam bepakolok...
Fuji S602

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

The Garrett
Túl setét lett, meg azok az oszlopok nem kellenének bele :)

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
HA hiszed ha nem Londonban ugyanekkora volt a forgalom jan elsején. egyedül sétáltunk apámmal vagy 4-5 órát a belvárosban... annyi különbséggel hogy ott már elsején hajnalban felszedték a szemetet a millió utcán szilveszterezõ ember után...

The Garrett
én buliztam már 30. án :)))))) Ezért nem is tudtam hamarabb válaszolni. Sry freak :D

The Garrett
jah, mert már töröltem a tárhelyrõl...
de a itten még fennvannak

-reklám- :D

The Garrett
Erre rácáfolok :))) én még 1 csövest se láttam ott pedig voltam kinn ott éjszaka nem 1x :)

The Garrett
miskolc avasi temetõ

A nick nevem
Hamarabb, a COOP elõtt. Az EMO Híradástechnikai alkatrész bolttal szemben.

A négyemeletes a Petõfi úton van, egy haveromnál voltam látogatóban. Kb. a másik képem helyszínével egyvonalban jobbra. A korlát alatt folyik a Szinva.

FTranx: ez a helyszín nekem olyan ismerõs, nem egy útkeresztezõdés van a hátad mögött? Ha jól emlékszem a Böszörményi út.
Tavaly a Mihály-napi vásáron voltam Debrecenben, és itt szálltam fel a buszra, amivel az állomásra mentem. De nem biztos, már régen volt. :)

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Munch
Ez a zenepalota mellett van, nem?
És ez a négyemeletes merre van?

FtranX
Január elsei csúcsforgalom Debrecenben:

A nick nevem
Az elõzõt nem jó tettem be...

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

A nick nevem
Diósgyõr felõl nézve, az elsõbbségadás kötelezõ tábla mögötti kanyar után van a Városház-tér.

Ez a kép pedig egy 4 emeletes ház tetejérõl készült, az avasi domb látható rajta rossz expozíciós beállításokkal...
http://www.tar.hu/slot1/pic1.jpg

A nick nevem
Én is beteszek már egy képemet:

Miskolcon, a Városház-tér elõtt készült:

A nick nevem
Felmész a templom melletti lépcsõn, és jobbra ezt látod.

Minket a tesitanár mindig oda vitt futni, azon a hosszú lépcsõn. Óra végén a kilátóig fel kellett menni.
Én elbújtam a sírok között, hogy ne kelljen szaladni. ;)
Jól is tettem, mert a többiek fent szaladtak, és egy ember utánuk lõtt légpuskával, mert petárdáztak a barlangja elõtt. :) Ez volt 3 éve.
Egyébként önmagában nem félelmetes az a hely, de a volt tesitanárom arca ha elõbukkant a sírok közül, összerezzentek a lábaim. :)

Megvan a hangulata annak a környéknek, Garrett képe jól visszaadja. Este tényleg nem ajánlatos arrafelé járni...

dikki*yysw
király

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

me' kurvakibaszottgépfüggõálladékokvagyunkbazzzzeeeeg!

Taranov
Nekem nincs elbaszva :)

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

dikki*yysw
azt mondjátok meg mi a faszért nem buliztok vhol miért sgztek bazzeg. én még csak jólvan de nem mindenkinek van elbaszva az élete

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Taranov
B.U.É.K.!

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

cseri001
NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :)

Úristen hód, fújd már ki!!!

Munch
Az avasi kilátót szerintem meglátod. Na az alatt a hegyoldalban van lent a templomnál. Ha elmész a városháztérig, onnan átvágsz az úton, és ott vagy...
Nem nagyszám, estefelé már elég paráztatós környék, sok a csöves, meg a betépett állat arrafelé! :)

Taranov
JAja!!!!! :))

cseri001
Akkor tényleg jó lehet!! :o)

Taranov
Az is nagyon atom film. Annyiban különbözik az üvegtigristõl, hogy a kontroll izgalmas is.

cseri001
Azt még sajnos nem láttam, pedig érdekelnének a karszalagos vizilovak!

FREAK
Ez a hely érdekel

Riszpekk

Tikal
nekem mindegyikre file not found van...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
lapozz vissza párat

Riszpekk

Tikal
melyik képek?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
valamelyik miskolci írja le 2 sorban, hogy hol van az a temetõ, ahol Garett képei készültek, thx!

Riszpekk

milyen képek? :)
most vettem csak digi fényképezõt, természetfotókat még egyáltalán nem készítettem vele, de ha lesz valami érdekes, akkor beteszem

Taranov
Azért a Kontroll se rossz :))

cseri001
Az Üvegtigris az évtized legjobb magyar filmje szerintem! :)

Carlos
Jaja...polárszûrõ kell oda. Nekem is van pár...

Þór vígi þessi rúnar

Taranov
Voltam a Tropicariumban, fotóztam, de az állvány hiánya és az üvegeket tükrözõdõ fény miatt nem lettek túl jók a képek, de azért a krokodilokról rakok be képet még ma.

Punker
Hatalmas film.....

http://gaborszantai.co.uk/

Pempõ
mingyá kapsz ötöst

kurvanyu jó-johánzon!!44

The Garrett
tényleg szólhattál volna a lepkének vagy miaz
:D

amugy tényleg gyönyörû kép lett!

már ott van...:)

The Garrett
akkor ezt te tetted fel fotozz.hu ra? :D ok :D

hehe szender :)

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett
jó leszedtem, de nekem akkoris tetszik :D

CSOCSO
ja.. es csinaltam kozvetlen auto mogul egy kepet es volt rajta ilyen csikozott vonal!