Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
jUJJJ emberek!! csinaltam ugyanolyan kepeket mint amit beraktam....es fullszerencsemre sikerult elkapni egy olyan autot ami tele volt rakva zold neonokkal..sajnos auto ISo volt.. pedig kellett volna egy 200 as ISO hogy minden allatul csillogjon es izzon.. igy nem lett a legjobb foto de a zold csik az aszfalton nagyon cool lett... majd holnap felrakom
Bandew
Tedd be a "hogy néz ki az orrlyukad?" topicba. 😄DD

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

bocsa akkor módositom a haverod orrlyukába!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

remek belátást biztosit az orrlyukadba! gratula

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

The Garrett
amugy ez csak ilyen so called elkapott pillanat 😊
nem kértem hogy pózoljon v. ilyenek mielõtt valaki rosszra gondol 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
hm beteszem ezt, bár tudom nem lett a legjobb :/
kicsit állíthattam volna még az élsességen.. dehát nem voltam beszámítható 😛

The Garrett
vagy csak simán anomália.. elég közel van csernobil ;Ð

The Garrett
de indexnek meg igen gyorsan villogott, vagy nagyon lassan ment az ótó 😊

FREAK
szerintem simán lehetett index, fõleg mivel te sem tudod, hogy kerülhetne oda olyan gázrobbanáslámpa 😊

Riszpekk

Carlos
Jó, kcisit kemény volt, de fel voltam éppen háborodva,m olyankor meg nem vagyok szalonképes!
Bocsánat mindenkitõl, akit megbánthattam vele! Nem volt szándékos!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
márminthogy at night?

Þór vígi þessi rúnar

The Garrett
Fotózz.hu le van állva vagy csak nekem nem megy?

GregSB
Egyébként most volt dec. 18.-án a mûszaki vizsgám

GregSB
Hogy autókban használnák arról én sem tudok, utcai lámpák szoktak ilyenek lenni.

Hogy CSOCSO képére hogyan került oda az a 3 idétlen csík nem tudom, de 100% hogy gázkisüléses izzó okozta...

CSOCSO
lehet hogy regi autok lampai...
FREAK
azt elhiszem, hogy a nyugdíjasotthon lámpái villognak, de kétlem, hogy ilyesmit használnának jármûveknél... mûszaki vizsgád volt már? 😊

Riszpekk

GregSB
Mindenhol!

Csinálj a városról egy hosszúexpós képet este úgy, hogy közben körbe-körbe mozgatod a gépedet. A végeredmény sok kanyargó fénycsík lesz. Legalább 2-3 csík ilyen pontokból fog állni.

CSOCSO
valaki tud mutatni egy tuzijatekos long shutteres nagy expo-s kepet?? csak hogy nagyjabol milyeneket fogok tudni csinalni szilveszterkor..
FREAK
mi van? 😊

ilyen égõket hol használnak?

Riszpekk

CSOCSO
aha.. majd ezzel a tudassal is tudok fesziteni a haverok elott😉)))koszke
GregSB
A kép jobb oldalán lévõ fehér pontok nem index, biciklisek, vagy elkolbászolt télapó nyomai, hanem a gázkisüléses-égõk jellegzetes nyomai hosszú expós képeken.

Az ilyen égõk ugyanis nem égnek folyamatosan, hanem nagyon gyorsan "robbannak", kisülnek egymás után, de olyan gyorsan, hogy az az emberi szemnek folyamatosnak tûnik. Hosszú, több másodperces expós képeken viszont nagyon jól meg lehet õket különböztetni a többi, "normál" fényforrástól, mivel csíkjuk sok kicsi pontból áll....

Dikkma
Mi ezen a nosztalgia?
Dikkma
Ha nem értesz hozzá ne kontárkodj bele (ezt nem magamnak mondtam).
FREAK
khmmm, nosztalgiázol? 😄

Riszpekk

dikki*yysw
Óbazmeg

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

FREAK
az vagy autó index, vagy egy-két bringás kolbászolt arra...

Riszpekk

dikki*yysw
Nem az én képem, de egyszerûen annyira ABSZURD és annyira vadállat ez a kép, hogy be kell raknom 😊
Háttérképem is ez.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CSOCSO
fogalmam sincs mi az...
Pempő
Mik azok a csíkból kiugró fénypontok? Valakit épp elütöttek, mikor exponáltál? 😊

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO

koszike..eletem legeslegelso ilyen probalkozasa!!
FREAK
hát megnéztem párszor, és bár a témában bõven van még kakaó, de geci nagy hangulata van a szinte kaliforniai napsütésre emlékeztetõ fénynek

keress egy olyan beállítást, ahol nincsenek zavaró részletek, lehetne a talajhoz közelebb, és baromi nagy kép lehet belõle

Riszpekk

Pempő
Kicsit megfotosoppoltam:

kurvanyu jó-johánzon!!44

CSOCSO
vegre enis betehetek ide egy kepet amit megem csinaltam..eshat jomagamnak nagyon tetszik a foto.. bar senki ne varjon magiat...legegyszerubb beallitasokon tudtam csak allitgatni es csinaltam eme szinte jeszakai fotot..:
klikk ide
FREAK
ugyanez persze másra is igaz, Uhrin Benedektõl Baumgartner Zsoltikáig...

Riszpekk

reggel toltam be képeket, mindent írtatok ide, csak olyat nem ami a fényképezéssel kapcsolatos😊

(adjatok kreditet nekem az indexen, de hirtelen)

http://gaborszantai.co.uk/

FREAK
ez tény

de nem kötelezõ mindenkinek fotózni, csak azért mert megteheti...

Riszpekk

The Garrett
mind2tökkel egyet tudok érteni, de a stílussal nem .

The Garrett
egyelõre csak itthon, készülök a felvételire :/

BADE
sorry

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

traXion

Barátnõm MUTF-on tanul...

én szerintem csak arra kellene vigyázni, hogy 300kb-nál ne legyen nagyobb egy kép.

http://gaborszantai.co.uk/

Crem
Tisztelt Amatör és Profi fotós fórumozók!

Ha lehetne egy olyan "szerény" kérésem, hogy a képeket NE 1600*1200 .jpg , illetve NE 1024*768 .BMP formátumban töltsétek fel, mert nem mindenki rendelkezik T3 kapcsolattal és 92cm Plazma monitorral!
Ha mégis egy makro miatt szükség van erre, elég egy link!

KÖSZÖNÖM!!!

Bízom benne, hogy nem sértettem meg senkit...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

traXion
Ja, hétköznap, akkor meg pláne 😊

traXion
Hát vasárnap nincsnek bulik sehol, képzeld kibulizza magát a csávó, piál, szív és másnap bemegy dolgozni...

Crem
Alvóváros bazz!😊

Hétköznap 21:00 óra után akár tábortüzet is rakhatsz a négysávos fõúton!😊)
1 Kamion ment el az M1-en, ha az nem jött volna még 4cm vághattam volna a kép aljábol...

traXion
Gizda 😊

Crem
Tatabánya by Night

PS: Vágás,RGB korrekció,keret...

Crem
Igen!😊

Komárom-Esztergom megye legszebb táján laksz! Hol vannak a képek???

te Tbányai vagy 😊
én Tarjáni