25245
-
#5686 piros körök?
(ezen kívül van egy olyan opció az SG-n, hogy KÉP linkelése, mindjárt itt a szövegdoboz alatt) -
#5685 pontosabban...
miért? -
#5684 http://www.sg.hu/galeria/10725336151107866139.jpg
Sajnos a Sony a piros körök bajnoka... -
#5683 Amúgy rájöttem, hogy a PM sem egy mindentvivő, beza a minap készített panorámáimból rendesen csak a Panorama Factory tudott valamit varázsolni, a PM tehetetlen volt. -
#5682 Akkor javítok: nincs kedvem tovább foglalkozni vele.
Igen, csak gyakorlás, "edzés" a dolog.
Attól eltekintve tervbe van véve egy 16 képes full pano a városról (csak 4x4-et tud a PM összerakni) ha szebb lesz az égbolt és lejjebb lesz a nap. Remélem sikerülni fog, mert lassan helyet bérelhetek a citadellánál :-)))) -
#5681 nem kell torzítani, csak el kell forgatni
utána még mindig lesz miből vágni a szélén, de amúgy
nekem csak a téma giccs, de gondolom, te sem életműnek szántad, csak gyakorlásnak (ja és thx a PM-t) -
#5680 Lehet, de jobban nincs kedvem torzítani rajta. Na majd meglátom :-) -
#5679 Észre vettem mégegy apró hibát, amit Ti nem láthattok a kis felbontás miatt :-))))
Köszi amúgy! -
#5678 De még mindíg dől.Vagy csak én vagyok ferde?:) -
#5677 Nagyon jól ki lett javítva!:)
-
#5676 Na, íme, SG-re feltöltve.
-
#5675 A felső kép rendben is van.
Sajna ezekkel a fényviszonyokkal ebben az időben nehéz ennél szebb képet csinálni.
Az alsó semmi extra. Beégett, és elég erősen látszik a kromatikus aberráció (a nagyon kontrasztos részeknél lila vonalak).
(amúgy netes bemutatóhoz még az 5mpx is sok) -
#5674 Szerintem 5mpx elég egy értékelhető természetfotóhoz.
A sarkallatos pontok ott jöhetnek elő, ha nem ideálisak a fényviszonyok (tehát köd, éjszaka, eső, stb) de ez géptől függ. Elvileg egy jó sony géppel szép amatőr természetfotókat lehet készíteni.
Utómunkára Photo shop-ot használunk. Akárcsak a kerethez. -
#5673 Kezdetnek itt van két kép amit én csináltam csak az a gond, hogy itt a felbontás nem volt beállítva rendesen mert nem volt hely :))
Bélapátfalvi tó és környezete:
Szilvásvárad:
-
#5672 :)
Akkor majd csinálok néhány képet és meglátjuk :D -
#5671 keret/ szinek barmilyen kepszerkeszto program pl photoshop.
elso reszere igy konkretan nemigen lehet valaszolni ugygondolom talan :)
(nagyjabol 85% ban a fotostol fugg :) ) -
#5670 Sziasztok!
Feltennék néhány kérdést...
Először is az lenne a kérdésem, hogy ilyen természetfotókat egy Sony 5,0 megapixeles géppel lehet csinálni (pontosan nem tudom a típusát majd megnézem) mint amilyeneket itt látok vagy ahhoz komolyabb gép kell? A képek köré a keretet milyen progival teszitek alá és, hogy ezek az eredeti képek vagy még valamilyen programmal csínosítotok rajta itt gondolok a színekre meg a mesebeli látványra :) -
#5669 van pízz ! ^^ -
Lateralus #5668 Ilyenek.
Canon EOS 5 (filmes)
-
#5667 1980-ban mutatta be a feltalálója az első változatát ennek a technológiának, akkor hol találtál te profi 3D modellezőt? :D -
#5666 de ezek mien gépek ? :o -
#5665 hat ennel mar olcsobb ha megcsinaltatja 1 profi modellezovel :D
-
#5664 Köszi!!!!
Egyébként valahogy így nézett ki az öreg gépe, csak 60-60 gép egymás alatt egy fém szerkezetben!:)
-
#5663 Eszembe jutott!
A technólógia neve: Time Slice.
Itt találtok ilyen képeket/filmeket -
#5662 Én a spektrumon láttam műsort arról a fazonról, aki kitalálta ezt a technológiát, de nem jut eszembe a neve :( -
#5661 Köszönöm
Kb. így mondta a kommentátor is... -
#5660 blasta szerintem válts tárhelyet, mert ez még mindig sz*r :) -
#5659 Dehogynem vágjátok, egy "bullet time" képsorozat keletkezik (mozgókép). Olyan, mintha megfagyna az idő, miközben körbemész valaki/valami körül. -
#5658 Hát ez az... egy qrva képet nem találok!:( -
#5657 idáig ok, a végeredményt nemvágom miylen lehet állóképen :D -
Kb.
Igazából nem ez az, mert ott 1/4 körciklusban vannak szinkronizálva a kamerák!:)
Lsd: mátrix flomotion!:D -
#5655 Wánderfúll Dályzü Rulz :D Anime -
#5654 Nem izgultam, bevettem már a gyógyszerem reggel:-D -
#5653 ne izgulj, egyelőre én sem :) -
#5652 Ezt nem tudom elképzelni asszem :-D
-
#5651 Szik miller fákk :-)) -
#5650 szikk fákk? inkább miller :)
-
#5649 :)
Biztos nem amatőr fotós!:)
Kb. olyan panoráma képet képzelj el, hogy : egy ugrálókötelező kislányt előről és oldalról egyben látod, DE nem PS ill.PF technikával! -
#5648 120 kamera????
Szik Fák :-D -