Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért nem rossz ez a PS...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
katt ide
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Érdekes itt is van az a felfele tartó fénycsík... Akkor tényleg milehetaz? 😊
Mikor bóklásztam arra én is találtam 1-2 érdekes, hihetetlenül régi sírhelyet... MEG sok kis sírkõ van eldobálva a temetõ körül a domboldalakban is! (hacsak nem temetõ az egész domboldal 😛
-nagyon párás volt a levegõ (meg esett is néha)
-hideg volt, és merülõben az aksi, nem akartam, hogy 5 perc alatt kimúljon
Érdekesebb sírfeliratokat örökítettem meg, mindjárt beteszek még párat.
Riszpekk
na igen, én nem szeretek retusgatni a képen... ahogy sikerült úgy marad, nem szinezgetem meg ilyesmi utólag.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
😄- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
nekem csak egy ilyen van.. még tavasszal lõttem itt nem messze egy tényleg apró temetõcskérõl - szerintem elég hangulatos lett, bár 1 picit több eget elviselt volna még a kép.. oh well 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
na mind1 próbálkozom még 😄
de v.mi miatt rohadt zajos az összes sötétben készült kép legkisebb, legkisebb iso val is 😛
Debrecen egyébként nagyon tetszik nekem, szép város. Csak 2-szer játam ott eddig. A Mihály-napi vásáron egyébként nagyon elcsodálkoztam, mert nem gondoltam, hogy ekkora. 😊 Rendesen belefáradtam, mire addig a megállóig elértem.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Amúgy ha csak a legfelsõ lenne, akkor nagyon szép lenne!
Þór vígi þessi rúnar

De vagy 200 vagy 400. Rohadt zajos, énis észrevettem! 😞
Þór vígi þessi rúnar