25245
-
#5806 Na prögés, helyes!
-EGY DESZKA MIND FELETT-
-
2Bálint #5805 Tényleg csini a lány! -
#5804 bazz így tényleg sokkal jobb :)))) énis kipróbálom!! :) -
Lateralus #5803 Ajándék.
Soft-focus jellegű hatás utólag.
-
#5802 priv. -
#5801 valaszolj az #5795-re!4 -
#5800 Zúzd le az arcát! :DDddDd -
#5799 Köszönöm a kritikát ;) bárcsak mindenki ilyen korrekten mondaná. tényleg kösz! -
#5798 [ERŐS]
:DD -
cyrus #5797 az miért para ? :D -
Lateralus #5796 Remélem nem vagy sértődős.
A képek szerkesztése, háttere, világítása, színei esetlegesek. Ezek mind azt erősítik, hogy inkább a pillanat szülte gyors portrékról van szó, mint tudatos képkészítésről.
Ezt csak azért írom, mert abban az értelemben jók, hogy magadnak megörökítettél egy pillanatot, rokonokról, barátokról, de ugye ezt közzétetted, tehát a néző nem tud azonosulni a te érzelmeiddel a modell vagy a pillanat felé. Benne kell kiváltson valamit a fotó. Mint képzőművész ezt biztos érted. Meg ugye kérdezted, hogy mi a vélemény ?
Nagyon egyszerű eszközökkel lehet javítani a dolgon. Egy fehér kartonlap derítésnek, tudatosabb helyszínválasztás, esetleg egy kis utómunka. -
#5795 hol lakik és hány éves a csajszi?
[NYOMUL]
D: -
#5794 oks ;) amugy a csaj belsőleg is rendben van szall nem nyávog,rendes.. stb stb... és szereti ha masszirozom :DDDDd d csak a gáz h van barátja :P -
#5793 nekem nagyon bejön a csaj, gyönyörű, de komolyan. nem fogom terjeszteni nyugi -
#5792 :DDDDDDDD -
#5791 Osztálytársak mind2 en.. háát nemtom.. ne nagyon terjeszd mert ugy ez is már törvénybe ütközik hogy én ide kitettem ezt a képet a beleegyezésük nélkül :) -
cyrus #5790 te hülye perverz :D -
#5789 szép lány, ki ő? ha haza megyek photoshoppal megeditálom ezt a képet, és megmutatom, nembaj? -
cyrus #5788 Nekem mint abszolút laikusnak az tűnik fel, hoyg inkább a fülek vannak fényben mint az arcok, tehát a fény egy kicsit hátulról jön, és ez nekem picit furcsa.... -
#5787 igazából gózöm nincs.. képzőművész lennék nem fotós :DD -
Lateralus #5786 Szerinted ?
Ha jók, mi jó benne ?
Ha nem jók, mi nem jó ? -
#5785 portrék:
szarok-e? -
#5784 Nevezz be ide is.:)
Melyik képpel nyertél? -
#5783 hm? -
#5782 Gratula! Min osztozunk? :D -
OPM #5781 :o
ez melyik volt? ahol több képpel indultál?
egyébként grat! -
#5780 LOÁL!
Pedig erős mezőny volt! :-DDDD
[gratulál] -
#5779 mmm ize, köszi ha valaki szavazott ram anno, azon a termeszetfotos palyazaton.
[megnyerte] -
Lateralus #5778 Aki szeretne többet kihozni a fotóiból annak itt egy magyar link, ahol Photoshop tippek vannak:
www.digiretus.hu -
#5777 nemkerdeztem :) -
#5776 dejókismiez? -
#5775 vagyishátmindegy.hmm.jó8 -
#5774 lol.bocsi.obektív.pff:) -
#5773 sony w12 .beállítások..há azt nemtom :D de annyit azért elmondanék,hogy egy nagyítólencsét tartottam az optika elé.,ezért csak keskeny sávban éles a kép. örülök ennek a tápiknak,kár ,hogy csak kevesen járnak ide. a profilomban van egy link,akit érdekel. -
#5772 Milyen géppel lett csinálva?És a beállítások?
Szép. -
#5771 bizarr, de a kep jo vegulis -
#5770 macska koponya (részlet) -
#5769 -
#5768 well, váccdisz? -
#5767 hi all!