Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azta, vannak idegeid, öreg 😄
amúgy így is megvan a mondanivalója, de megnézném a gyanakvóan rám leselkedõ kamerák társaságát is 😊
Riszpekk
kurvanyu jó-johánzon!!44
Én szerintem így is kinyomtatom 😄
Bõ fél napot dolgoztam rajta, minden gép külön fotó, rengeteg PS.
kurvanyu jó-johánzon!!44
Riszpekk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Riszpekk

kurvanyu jó-johánzon!!44
Mi a különbség a tükörreflexes és a kompakt digitális gép között?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Riszpekk
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
1. vagy gázkisüléses izzóval szerelt autó haladt el valami KIBASZOTT GYORSAN (ami nem valószínû, mivel épp egy éles kanyarban volt)
2. vagy normálisan haladt, de az izzó szabad szemmel is látható frenkvencián villogott (ezt sem hiszem)
3. vagy NEM olyan izzóról van szó, hanem egy egyszerû, lassan villogó helyzet- vagy vészjelzõrõl
Riszpekk
Milyen géppel csináltad õket?
Ja egyébként Freak, kérdezted még a múltkor hogy hol használnak manapság gázkisüléses égõket.
Pl. a kocsikban a Xenon izzók ilyenenek, és egy még hétköznapibb példa a Neon-égõ.
Poncsó #774 ben berakott képén nagyon jól meg lehet különböztetni ezeket a fényforrásokat, szaggatot vonalat húznak:

Egyet azért megvágtam, illetve kicsit állítgattam rajta...
Ez a kép tényleg nagyon jó!😊
Ha gond lenne, hogy belenyultam a képeidbe szólj és törlöm!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nekem irtozatosan tetszik..
(meg kell vagni a kepeket. de nem az en gepem. nincs fosop.. es paintal nem fogom csunyitani .. szal mindenki nezze ugy mintha meg lenne vagva.. szerintem... TOKELETES kepek.. szmeletlen komolyan pozoltak nekem a madarak😊
elso kep
masodik kep
harmadik kep
most jojjon mas:
sajnos a horizont ferde.. de kis vagas es fasza minden.. nezzetek el...😊
masik elso kep
ennel pedig annyit kell tudni hogy elegge meg lett bolonditva a gep...mivel uvegen keresztul fenykepeztem a visszapillantoba... de nekem rohadtul tetszik... nem is tudom mi lehetne a cime?... kis atomgombafelho?😊
masik masodik kep
remelem tetszenek a fotok😊))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
kurvanyu jó-johánzon!!44
kurvanyu jó-johánzon!!44
Családi kollekció. Igen, tükör.
Távolabb meg nem is nagyon tudtam volna menni, meg akkor a minoltám nagyon pici lett volna (tükör miatt duplázódik a távolság)
kurvanyu jó-johánzon!!44
Riszpekk

jó lett az elhelyezés meg a megvilágítás is.
profi munka 😉
én elõször a 3.0-t használtam, még Macintoshon, most a 8.0-t gyûröm, de az alapok ugyanazok mindkettõben, a lényeg nem változott csak a technológia, kompatibilitás stb
nyugodtan lehet kezdeni a legnagyobb verziószámmal, az az egy lényeg, hogy a nyelv ne változzon, mert lehetetlen egyikrõl átállni a másikra
Riszpekk
Rájöttem, hogy felesleges rögtön a legnagyobb verziószámuval kezdenem a tanulást, mikor alap dolgokat nem tudok!
Szal' 6.0 CSAK magyarul!😄DD
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem kell agysebésznek lennem, hogy megértsem!😊
Cím: Photoshop 5-rõl 6-ra Bolti ár: 3500 Ft
Nálunk: 3325 Ft
Alcím:
Szerzõ: Burkus Sándor
Kiadó: Kiskapu Kft.
Kiadva: 2001
Méret:
Oldal: 240
Nyelv: Magyar
ISBN: 9639301396
Állapot: raktárról szállítjuk
Piaci allapot: beszerezhetõ
a fotóst meg ismerem, szoktunk emailen dumázni, nagyon jó arc
Riszpekk
de a legjobb, ha van nálad egy fehér lap 😄
Riszpekk
van viszont egy jó könyv PDF-ben (ideje lenne belenéznem 😊, a címe:
THE PHOTOSHOP BOOK FOR DIGITAL PHOTOGRAPHERS (JGTiSO)
keress rá DC-n, vagy ahol tudsz, ebben benne vannak az alap dolgok utómunka ügyben
ha viszont rám hallgatsz, bemész egy könyvesboltba, és kiadsz párezer forintot egy PS könyvre, én ugyanis a nyomtatott formátumra esküszöm
Riszpekk