25245
-
#5846 Dublin, Írország.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elég sokat módosítottam a képen PS-ben, valójában nem ennyire kontrasztos. Asszem beteszem az eredetiét is, mert elég jó színek vannak rajta. -
#5845 Jááájjj ez nagyon feelinges lett, gratula!
De ezt hol fotóztad??? -
#5844 Szép kép, a nearbuy meg jó szójáték. :) -
#5843 -
#5842 Topic up!
-
#5841 Fincsííííííííí -
#5840 Ugyan nem pont témába vág, csak érdekességképpen belinkelem az új PhotoShopCS2 képeit... -
#5839 Mékell beszólni, he mikó assetod kivagyok? HE? :-D
(partifotóztam a Közin) -
#5838 Mét? Talán Gábor vagy, és Gábor-napot ünnepelté? -
#5837 np :) -
#5836 Pedig a kép felső részén lévő elmosódás nagyon nem kóser.
Nézzétek meg a vonalakat a bal oldalon álló csávónál, meg a jobboldalt álló 2 tagnál. Más a dőlésszögük.
Ezt pedig lehetetlen kamera-bemozdítással megcsinálni, akkor egy irányba kéne nézni az összes vonalnak. -
#5835 Természetesen úgy értettem a "Ebben a képben nincs egy darab PS sem!" -et, hogy nem effektezték a képet, hogy az elmosódást elérjék.
A színeket valszeg "helyrehozták" Ps-sel.
SOrry a félreérthetőségért, csakhát ultra másnapos vagyok :-)
-
#5834 Nagy cucc. Én egyetlen felöltött képemet sem adom ki a kezem közül PS nélkül. -
#5833 Nézd meg az EXIFjét. Hozzányúltak PS-el! -
#5832 Javítanék, nem állványról csinálták, és a vakuzás a rekesz zárásakor, tehát az expo végén volt. -
#5831 Baromság. Ebben a képben nincs egy darab PS sem!
Semmi extra trükk nincs, hosszú záridő, valszeg állványról és közben minimum 1 vaku. -
#5830 lol abba mi az egyenetlen? szabalyosan van elmosva nezd mar meg -
#5829 szerintem az osszes elmosodas ps. -
Lateralus #5828 PS-ben lehetetlen ilyen elmosást csinálni.
2Bálintnál lehet az igazság. Hosszú záridő, hosszó vakuszinkron és a vaku által bevilágított részek jobban "megfagytak". -
2Bálint #5827 nem tudod így elmosni.
ilyen egyenletlenül. -
#5826 Azért van két elmosódás, mert a kint álló embereket PS-el mosta el a "kreatív" fotós. -
#5825 SZVSZ ez egy ritka sz@r fotó. -
#5824 Sztem nem (csak) a vaku fogta meg (sőt). Hanem ahogy haladt kifele a kocsi, hosszú expóval meg követte a kamera, a távolabbi részek relatíve nagyobb utat tettek meg a kamerához képest, mint a közeliek. A kamerával meg a kocsi hátulja lett követve. -
2Bálint #5823 bal felső sarokban, kint a napon a faszinak kb 45 fokos szögben van az elmosódottsága
a kocsi hátsó légterelőjén pedig párhuzamos a padlóval.
a feliratnál látható
és a két elmosódás nem párhuzamos.
szóval a gép is mozgott, ill hosszú volt az expo idő, ezért exponálódik bele, hogy elindult az autó, de a vaku megfogta a hátulját
Ennyi... -
2Bálint #5822 pedig igen
a gép is mozdult, meg a járgány is
Egyébként néha véletlen is sikerülnek ilyen képek, amikor kapkodik az ember, vagy "csípőből" nyomja a gombot
egész érdekes dolgok jönnek ki belőle
-
#5821 hosszabb exponálási idő sztem :) -
#5820 Én szerintem is bemozdította a gépet, de nem hoszem, hogy ennyire 1xű. -
2Bálint #5819 Jól láthatóan az egész kép be van mozdulva.
Csak vakuzott is a fotós, és ahol a vaku megvilágította, ott "megfagyasztotta" a témát. És csak a bal hátsó rész kapott a vakuból, ezért csak ott éles. Bemozdulásos életlenség egyébként
Szerintem
Többiek, vélemény? -
#5818 Egy ilyen képnek mi a titka?Szal el van mosódva és csak a közel(fókuszban) lévő rész nincs.Meg a kintről jövő fénnyel is trükközni kell nem?A gépet mozdítja be?Vagy, hogy van ez? -
#5817 Photoshop-pal.
Kis mahinálással meg a "Nik color efex pro plugin"-nal. -
#5816 Hogy csinálsz ilyen szép, erős kontrasztokat? -
#5815 Hát ez már olyan matyós porcewlánbabás...:S -
#5814 -
#5813 Zsííír -
#5812 megtyinájtyam éniS:
cÉP? AZ!!+!44
-
#5811 nem csini, hanem szép! nem ua.
[ÖRÜL HOGY VAN RAJTA KÍVÜL MÉG JÓÍZLÉSŰ ITT]:D -
#5810 jaja flip eket a legnehezebb.
viszont itt vnnak a grind ek amiről irtam:
és a flip re egy példa:
:) -
#5809 Hát ezek a srácok ugrattak rendesen, és közbe nyomatták a trükköket.
Jó ha jó időben el tudod kapni, hogy nem lóg ki a képből. -
#5808 Nah ez az ahol tudni kell h a trükk melyik részét kell megörökiteni :))
szerintem a mozdulat jó, viszont könnyebb grind-eket vagy slide-okat fotózni mint flip-eket vagy ollie-kat.. ha látsz legközelebb csúszni vagy h csak felpakolja a deszka elejét valahova azt is fotózd le...
,de csak akkor ha számít egy nagyon amatőr véleménye :) -
#5807 Megmég: