25245
-
#6006 ndk
olyan kivehető ajtós, de frankó :)
-
G_ArchAngel #6005 és milyen vetítőd van? -
#6004 a dia hívása nem kerül sokkal többe, mint negatív hívása, kb. annyival, mint amennyivel a velvia kerül többe.
és magam vágom és keretezem a diáim. (élvezetes és még ócsóób is:-))
-
G_ArchAngel #6003 diát Te keretezed, vagy a hívás helyén kéred? -
G_ArchAngel #6002 nem is az a pár száz forint a durva ami a nyersanyag árai között van, hanem a hívás...:(
ezért én egyelőre a Reala 100-asnál maradok... -
#6001 ha sok pénzem van velvia, ha kevesebb, sensia :)
-
G_ArchAngel #6000 itt is a válasz...
amúgy lesz Velvia 100 és 100F is (nem tudom mi azaz F, lehet fine?) -
#5999 -
#5998 Áááh nemtok írni :D 100as Velvia. -
#5997 100 as Velvila lesz helyette. -
#5996 De Te sensia-t hacnász nem? Vagy mindkettőt? -
G_ArchAngel #5995 nem tudom, de offline újságban olvastam, megnézem holnapra, talán Fotómozaik, de lehet, hogy vmelyik hírlevélben...
az tuti, hogy 1 éves készletük még van -
#5994 #5976 ;) -
#5993 Fuji mikortól nem járt 50-es filmet? Leáll a velviával?
Mi lesz helyette?
-
Lateralus #5992 Mondjuk a képei helyett. -
Lateralus #5991 Látom menten pörögni kezd a topik, ha valakinek az anyagi hátterét, felszerelését kell fikázni. :) -
obe #5990 Mármint ahhogy archangel úr mondja
-
obe #5989 Igy van!!! -
obe #5988 Na kérem elovastam a cikket, micsoda gyomorforgató kis sutyerák ez a gyerek, meg az aki a szájába adta ezt a nyilatkozatot! Máról holnapra egyszerűen sutba vágom a
140 évnyi kifejlesztett emulziós képalkotást, a velejáró csúcs analóg technikát, mer itt azúj, nem is tudom hogy bírtam eddig evvel a szarral dolgozni...kis görény .Arról persze nem tesz említést hogy ha egy csodaképét is nagyittatni akarná 50x70-be akko milyen lesz, és mennyibe kerül!? Meghogy eddig nem tudott fénymérni, na haggyuk jo..mintha monikát látnám a kalgonnal: engem teljesen meggyőzött -
G_ArchAngel #5987 nem tudok mondani olyan (magyar)természetfotóst, aki előnybe részesítene 300D-t egy egy EOS 1/3 + Velvia kombóval szemben...
Persze Ő már lehet, hogy tudta, hogy a Fuji nem gyárt többé 50-es diát, és mácsak 1 éves késztel van raktáron, így időben átáll...
(a többi gyártását nem állítják le...) -
#5986 de nem aztmondta hogy nincs pénze, hanem azt hogy nem éri meg neki előhívásra költeni, nem? -
G_ArchAngel #5985 a lényeg, hogy akármit mond a kiscsávó, tuti van pénze, most szerveztek a Fényecset fotóklubbnál egy hétvégi fotózást, ahol Ő a díszvendég - szóval haknizik is:P -
G_ArchAngel #5984 ha lenne, akkor MarkII-ese lenne, egyébként volt vele egy riportműsor valamelyik Királyi csatornán, ahol annak örült, hogy lesz pénze úszó lessátorra: mivel járok pecázni ezért tudom, hogy manuális, nem motoros változatban ez megáll 50k-ból... -
#5983 azt hol olvastad, hogy nincs pénze? -
G_ArchAngel #5982 nem erről van szó, hanem arról, hogy állítólag csóró: igaz az apja körbeküldte a Föld körül, de diára nincs pénzük...
én azért dolgozom, hogy, mint hobbyt tudjam művelni, hiába lenne energiám, kedvem 2 héten keresztül egy erdőben bolyongani szarvasok után, nem tehetem meg, mert kell a pénz/munka az élethez - a szüleim nincsenek olyan anyagi helyzetbe, hogy elküldjenek akár a Duna-deltába fotózni...
Én elismerem, hogy tehetséges és gyönyörű fotói vannak, de nekem ne sírjon arról, hogy nincs pénze 300D-nél jobb gépre... -
Lateralus #5981 Ez egy "ősrégi" FD-s optikának tűnik amúgy. Ez sem két fillér persze használtan, de messze nem annyi, mint egy hasonló EF-es cső. Főleg, ha ilyen körökben mozog és valami öreg lepasszolta neki kedvezménnyel a régi lencséjét. Ki tudja, hogy jutott hozzá ?
Amúgy szép képei vannak és megérdemli. Egyfajta odaadás kell ehhez a természetfotózáshoz, nem csak felszerelés. Ő meg mellette még nyomul is. Hát hogy a fenébe érne el valamit máshogy ? Profi természetfotós akar lenni és lényegében már az is. Nem várja meg, hogy bekopogjanak hozzá: "Szia, nem szeretnél természetfotózással foglalkozni, hivatásszerűen ?"
-
költői kérdésre nem válaszolunk :) -
Az "akinek nincs pénze, telik ilyen csőre?" kérdésre válaszolva.
Nincs pénze a kiscsákónak, az eszközeinek legnagyobb részét pályázatokon nyerte, nem zsebből vásárolva. -
#5978 értem, csak miért téma ez? :)
-
#5977 Az vót itt a téma, hogy mennyire tehetős, meg milkósak a szülei.
Há még mindig nem érted??? :OOOOO -
#5976 tipikus magyar szokás....
-
#5975 Akkor most mégiscsak irigyek vagy"unk"? :)
[neminge=>nemveszi] -
#5974 és? :)
-
#5973 10%-ot nem. -
G_ArchAngel #5972 adja el, 1 évíg hivathat belőle:P -
#5971 ÉS? -
#5970 A cuccainak 90%-át fotópályázatokon nyerte. -
#5969 így van, az oldalon le is írja, hogy kinek köszöni ezt-azt.
én vezettem már motorcsónakot, pedig nincs is nekem :P -
#5968 Aztis a kánon atta neki, pénzt csak előhívásra költ :-) -
G_ArchAngel #5967 ez háromhete 80e Ft nyersanyag - tudod ki nem hiszi el, hogy nincs pénze...
akinek nincs pénze, annak tellik ilyen csőre?