Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bunyós Pityu
Most minek válaszoltál, mondtam hogy nem fogok tovább vitázni. Mondanám, hogy menjünk máshova megbeszélni, de egyrészt gyerekes volna, meg szerintem nincs is erre olyan komoly szükség (nekem legalábbis). Nagyjából mindent elmondtam a témával (a képpel) kapcsolatban, a többit az olvasóra bízom.

hi púh

FREAK
eszem megáll

legközelebb egy betût írok soronként, úgy hátha nehezebb félreérteni

de egyet magyarázz már meg, hogy jön ide Kata???? kizárólag rólad beszéltem

Riszpekk

Bunyós Pityu
Szerintem te néztél be valamit, talán azt hogy a "Katádat" fikázom, pedig nemis. Ahogy bonyolódott a párbeszéd, egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy valami sántít, de mondtam is hogy hagyjuk, elvégre offolás a javából, meg hát igyekszem rászarni internetes arcok véleményére. Erre egy ilyennel nyitsz, hogy: "szerintem neked valójában fingod nincs", aztán egy ilyen komoly érveléssel folytatod: "hogy miért? mert nem voltál még nõi fotómodell".
S persze lehet hogy én vagyok a kiskakas, de akkor te mi vagy? Nyugi, nem kell válaszolnod, nem akarom folytatni, fõleg nem itt.

hi púh

FREAK
nekem sem tetszett a kép, és?

ha érdekel a kettõnk "kapcsolata" kérdezz bátran... fotózásról tárgyalunk, és baromi romantikus a légkör, minden leütött betûnél áll a farkam...

túl vagyok én már az ilyesmin, öreg, megvan a nõ, akivel tudok és akarok élni, a többi meg csak az agyadban él

Riszpekk

I.C.ram
tudod egy dolog nagyobb a lustaságomnál! A kiváncsiságom! Na ezért kerestem a képet, de nekem nem is tetszett, és ezt nyiltan ki is mondtam!

Najó mondom én nem szólok bele a románcotokba, sok sikert kivánok! Nem kell ezt tagadni nem szégyen!
FREAK
hát ez az, hogy ezt ki és honnan szülte....

Riszpekk

FREAK
na jó, bocs, de semmi személyes célzata nem volt a dolognak, valamit félreolvastál

gecimód untat már ez a kiskakas farm, muszáj rögtön tollat borzolni?

Riszpekk

GregSB
LOL! Beflesseltek az ovi-s memorabilia-k

Két szerelmes páááár, mindig együtt jáááár!!!!

😄DDD

Bunyós Pityu
Hát ha a te filozófiád abból áll, hogy bemegyek egy topikba és beszólok, mert úgyis csak nekem lehet igazam, akkor arra tényleg nem vagyok vevõ.

hi púh

FREAK
téged meg pláne nem tudom, mi lelt, de ha nem vagy vevõ a filozófiára, csak szólj

Riszpekk

Taranov
Köszi, de ahhoz nem értek :-/

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

FREAK
mi van? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

én nyálaztam tele 2 topikot a képe után, vagy mi? ez a nap vicce bazzeg

nézd már meg, milyen "baráti" társalgásokat folytattunk kicsit régebben....

Riszpekk

Jano
2 Jóarc™ ne balhézzon egymással!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Bunyós Pityu
Én szeretem a force feedbacket, mer érzem mikor csúszik ki a picsája

hi púh

Crem
Én is azt adtam rá!😊 Pedig nem szeretem az FF-t!😊))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Bunyós Pityu
Valóban nem voltam még nõi modell, de én pusztán a modellségrõl beszéltem (ahol a nem nem kizáró ok), konkrétan arra utalva, hogy aki modell az látott már néhány studiófelvételt magáról, és el tudja dönteni hogy egy kép szar-e vagy sem (még ha köze sincs a fényképezéshez). A szóban forgó képrõl meg üvöltött, hogy gyenge, és nem a fotóalany miatt. Ennyi.

Arcból és stílusból visszavehetnél.

hi púh

GregSB

I.C.ram
Pedig szép nagyon! Talán azokat a kiálló lámpákat kiretusálnám.
Taranov
Na én "eztet" fotóztam, szerintem nem is olyan nagy durranás, de csak ötöst kaptam rá

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Punker
bordán fenn vannak a képek (reggelni kell)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

GregSB
Úristen, most mi lesz velem?

Pyx
hát erröl lemaradtál 😊

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

GregSB
Gihi, ebbõl szaftos kis vita lesz.

A nõk hogy fel tudják pezsdíteni a hangulatot!

Pyx
Flémet! 😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Jano
LOÁL!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

I.C.ram
Figyelj Freak most te ezeket azért mondod, mert köztudott, hogy hajtasz Katára mint a gép! Kata így, Kata úgy, megtudja Õ is védeni magát.
GregSB
Milyen lány? Milyen képek?

FREAK
elmagyarázom:

szerintem neked valójában fingod nincs, MI LENNE HA... hogy miért? mert nem voltál még nõi fotómodell, ennyi

így most azt gondolod, hogy LENNE annyi szépérzéked, de ez nem tény, csak feltételezés

na ilyen egyszerû 😊

Riszpekk

Bunyós Pityu
Továbbra se értem az 1167+1170 értelmét, de inkább hagyjuk.

hi púh

FREAK
nemtom, nem ma volt 😄

Riszpekk

Bunyós Pityu
de ugye nem nálam?

hi púh

FREAK
kicsit korábban kezdõdött a mellékvágány

Riszpekk

Bunyós Pityu
1167-tõl mondanám én azt hogy ilyenekbe kár belemenn...

hi púh

FREAK
nem, ennek ellenére a Mikulás sem te vagy, szóval kár ilyenekbe belemenni 😊

Riszpekk

Bunyós Pityu
(de nem is ezen volt a hangsúly)

hi púh

Bunyós Pityu
Még nem is láttál, sazlé...

hi púh

FREAK
"Ha modell lennék"

az egy nagyon nagy HA 😊

Riszpekk

Bunyós Pityu
ÁZ!
Ha modell lennék, biztos lenne annyi szépérzékem, hogy a látványosan béna képeimet nem terjeszteném.

hi púh

Bunyós Pityu
Hogy akarsz 30 mp-es záridõt? Van egy rakat szürke szûrõd?
A képhez: keress egy duna-hidat valami jó szögbõl, az kellõen utinform, és a dunára is rá tudod nyomni a rádió képét.

hi púh

I.C.ram
Megnéztem ennek a lánynak a képét... Hááát elég béndzsó volt a fotós...
Crem
Szóval...

A rádió inkább az utinformal foglalkozik. Ezért is volt az alapötlet egy utas kép...
Megcsinálhattam volna, hogy az M1 autopályán lövök egy képet mondjuk 30mp záridõvel, de mivel 3 napja szinte minden szürke, ezért letettem róla...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😊)

Természetesen!😊
Itt elfogultság nélkül kapom-kapod a véleményt!

Bunyós Pityu
110-nél aszfalthozkúrni egy magnót szintén hülyeség...

Azért kéred mások véleményét, mert az magadhoz képest objektív, nem?

hi púh

Crem
Emberek!😊

A rádió neve és a mûsor tartalma 2 külömbözõ dolog...
Azért az ötletek és a vélemények jól jönnek!!!!

Egyébként gondoltam a dunára, de a vízre dobni a magnot kicsit távol állt tõlem!😊

Bunyós Pityu
ÁZ!

Én lefotóznám a fejegység kijelzõjét pont szembõl (hogy lehessen torzítani), gombok nem érdekesek, csak a zöld alapú felirat. Keresnék egy száp Dunás képet, és arra feszíteném rá a kijelzõt. +valami hangzatos szlogen és kész is vagy.

hi púh

Crem
55% igen...

De ha road c. képre gondolsz azt a szabadon elérhetõ képek között találtam...

Galy
;-)
Galy
meg ha már Kék Duna a rádió neve, akkó lehet, hogy szerencsésebb lenne egy folyót (talán Dunát) mutatni, mint egy kanyont....nem?
Crem
http://index.hu/tech/digicam/fotozz/fotot_megmutat?Foto_ID=13035

Csak egyetlen kérdésem lenne.
Tiéd a felhasznált képelemek szerzõi joga ?