25245

• Blasta
    Mindegyik hasonló előtét vignettál, hacsak nem veszel vmi profit, de az meg objektív árban van (egyáltalán nem biztos, hogy a sony adapternek jobb a képe mint egy raynoxnak)
  • Galy
    hi

nekem raynox dcr-250-esem van, azzal meg vagyok elégedve.

a 2.2-es teléről viszont hallottam rosszat (vignettál)

de próbáld ki, pár tesztlép, és meglátod
  • Crem
    A sony tele 107.000.-ft itt a 2.2 tele 59.300.-ft brutto . Szóval ebben az arányban jobban megéri a raynox, de igazából ismeri valaki ezt a gyártót?
    Mert őszintén bevallom idáig még nem halottam róluk. Bár... Ez lehet az én szegénységem is.
  • Blasta
    Így van. Nem a legolcsóbbak, de nem vészesek az áraik és sokminden van náluk ami máshol nincs. Mindent ki lehet próbálni és értenek is hozzá.
  • Crem
    thx!

Remélem a minőség is jó, mert a sony tele árának, közel a feléért lehet kapni ezt:

• G_ArchAngel #6041
    van: korrektek és segítőkészek - én már többször is vásároltam náluk...
  • Crem
    Oké!

Ezt én is megtaláltam közben. Van valami tapasztalat ezzel az üzlettel?
  • Lateralus
    www.optiform.hu
  • Crem
    Egy kis segítség kellene emberek!:)

Valaki tud Magyarországon Raynox képviseletet, boltot? Vagy valamit-valakit aki ezzel foglalkozik?

Erről lenne szó...

Mert itt a neten nem találtam semmit, vagy csak használt lencsék kézalatti eladását.:(
  • Crem
    Nincs bocsánat!:DDD
  • Placebó
    Az E-1 miatt? Mer Rulez?
  • Blasta
    Nekem ez a kép nem jön be, sorry
  • OPM
  • The Garrett
    féligátlátszó műanyag mappa? :)))
  • G_ArchAngel #6032
    jaja:)
    de ez igencsak halovány árnyéka a rendes szűrőknek - és átmeneteti nincs is közte...
  • Galy
    szűrőemulátor, mi? :)
  • PResident Evil
  • Crem
    thx!!!
  • G_ArchAngel #6028
    Private message...
  • Crem
    szűrőemulátor?

Mire gondolsz pontosan?
  • G_ArchAngel #6026
    igen én is végigpróbálgattam, tényleg valahogy nem jön be, ellenben szűrő emulátorral nagyon jópofa lesz...
  • Crem
    kösz!

Próbáltam mind a kettőt, de valahogy nem lett az igazi. Pedig a B&W-ban bíztam!:)
    Valószínü azért nem nyerte el a tetszésemet, mert a levert falon kilátszó vörös tégla ad némi jellemzést a helyzetről.
  • G_ArchAngel #6024
    jó kis kép, de megbírna egy kis fekete-fehér vagy szépia próbát - jobban illene az a képi hangulatvilág hozzá...szvsz
  • obe
    nem rossz, más szögből nem próbáltad?
  • Placebó
    Pöcsét fegyelmezetten vakaró, diszkréten csákánnyal eltakaró (Feltehetően szénpor mert Tatabányán olyan bánya van) leengedett Fénypallossal és Schwarbis (remélem jól írom) bukóval, Napkeltés háttérrel...:) az élmunkás... Céép
  • Crem

Tatabánya...

A régi bányász korház elött csináltam...
  • zakika
    van egypar razoomolt kep is, de az nem teccik anyira :)

ahogy nagybando mondana: tema az utcan lever
  • G_ArchAngel #6019
    Robert Capa, született Friedmann Endre Ernő (Budapest) - a leghíresebb háborús fotós mondta ezt a bölcsletet - majd bevetés közben elhalálózott... - túl közel ment:(
  • obe
    Ja hát igen a legnehezebb dolgok egyike ,hogy egy ugymond ingerszegény helynek ugy visszaadni a hangulatát hogy az mást is megragadjon.Egy híres fotós mondása(már elfelejt kié:)) ha nem jo a képed, akkor nem voltál elég közel(a témához).
    Gondold el ha a sötétben lévő házat lehagyod(zoomolsz vagy közelebb mész)és csak a fénytől vöröslő cseréptetőt hagyod benn, mennyivel hangulatosabb képet kapsz!
    Az eső valóban nem ízlik a digit masináknak, megértelek hogy nem szaladtál a téma után.
  • zakika
    utolag en is gondoltam ra, hogy ma szemszogbol is kellene csinalni, de esett az eso igy csak az ablakokbol nyomtam egyparat (a tobbi meg sz*rabb). a szineknek szerintem sikerult valamit visszaadni a hangulatbol, de a kompozicio a beka feneke alatt van. tehat koszi a kritikat
  • obe
    Blasta jol mondja, de gondolom őszinteséget vársz ha berakod a képet, szerintem is
    semmi különös,ujjgyakorlatnak megteszi, miért nem mentél közelebb, vagy fel annak a jobb oldalon lévő háznak a tetjére(amit bátran lehagyhattál volna a képről),vagy használtál volna telét..stb, szoval lehetett volna csomo más dolgot kihozni ebből a szivárványból.Remélem nem sértődsz meg:))
  • zakika
    szep munka
  • Blasta
    Az tény, de hát izéééééé :-D
  • GregSB
    Így szebb

• Blasta
    Hát szvsz túl sokat ne várj tőle.
    A szivárvány feldobja ezt a 7köznapi szürke utcát, de ennyi és nem több...
  • GregSB
    www.digiretus.hu
  • zakika
    mai veletlen foto, de szerintem ki lehet belole hozni valamit
    hogyan kell phoshobpan szelet csinalni?

• G_ArchAngel #6009
    hááát, bevallom én is morcos voltam, mikor rájött a családra a színesfal mánia:)
  • Galy
    viszont vetitővásznam nincs
    kéne jóóóóó olcsón
  • G_ArchAngel #6007
    nekem nagyapám vetítője van meg, rengeteg Szovjetunió-beli fotóval, pl. Téli Palota, Kreml - elkellene kunyizni fatertől, de nagyon félti:(