25245
-
#6046 Mindegyik hasonló előtét vignettál, hacsak nem veszel vmi profit, de az meg objektív árban van (egyáltalán nem biztos, hogy a sony adapternek jobb a képe mint egy raynoxnak) -
#6045 hi
nekem raynox dcr-250-esem van, azzal meg vagyok elégedve.
a 2.2-es teléről viszont hallottam rosszat (vignettál)
de próbáld ki, pár tesztlép, és meglátod
-
#6044 A sony tele 107.000.-ft itt a 2.2 tele 59.300.-ft brutto . Szóval ebben az arányban jobban megéri a raynox, de igazából ismeri valaki ezt a gyártót?
Mert őszintén bevallom idáig még nem halottam róluk. Bár... Ez lehet az én szegénységem is. -
#6043 Így van. Nem a legolcsóbbak, de nem vészesek az áraik és sokminden van náluk ami máshol nincs. Mindent ki lehet próbálni és értenek is hozzá. -
#6042 thx!
Remélem a minőség is jó, mert a sony tele árának, közel a feléért lehet kapni ezt:
-
G_ArchAngel #6041 van: korrektek és segítőkészek - én már többször is vásároltam náluk... -
#6040 Oké!
Ezt én is megtaláltam közben. Van valami tapasztalat ezzel az üzlettel? -
Lateralus #6039 www.optiform.hu -
#6038 Egy kis segítség kellene emberek!:)
Valaki tud Magyarországon Raynox képviseletet, boltot? Vagy valamit-valakit aki ezzel foglalkozik?
Erről lenne szó...
Mert itt a neten nem találtam semmit, vagy csak használt lencsék kézalatti eladását.:( -
#6037 Nincs bocsánat!:DDD -
#6036 Az E-1 miatt? Mer Rulez? -
#6035 Nekem ez a kép nem jön be, sorry -
OPM #6034 -
#6033 féligátlátszó műanyag mappa? :))) -
G_ArchAngel #6032 jaja:)
de ez igencsak halovány árnyéka a rendes szűrőknek - és átmeneteti nincs is közte... -
#6031 szűrőemulátor, mi? :)
-
#6030 -
#6029 thx!!! -
G_ArchAngel #6028 Private message... -
#6027 szűrőemulátor?
Mire gondolsz pontosan? -
G_ArchAngel #6026 igen én is végigpróbálgattam, tényleg valahogy nem jön be, ellenben szűrő emulátorral nagyon jópofa lesz... -
#6025 kösz!
Próbáltam mind a kettőt, de valahogy nem lett az igazi. Pedig a B&W-ban bíztam!:)
Valószínü azért nem nyerte el a tetszésemet, mert a levert falon kilátszó vörös tégla ad némi jellemzést a helyzetről. -
G_ArchAngel #6024 jó kis kép, de megbírna egy kis fekete-fehér vagy szépia próbát - jobban illene az a képi hangulatvilág hozzá...szvsz -
obe #6023 nem rossz, más szögből nem próbáltad? -
#6022 Pöcsét fegyelmezetten vakaró, diszkréten csákánnyal eltakaró (Feltehetően szénpor mert Tatabányán olyan bánya van) leengedett Fénypallossal és Schwarbis (remélem jól írom) bukóval, Napkeltés háttérrel...:) az élmunkás... Céép -
Tatabánya...
A régi bányász korház elött csináltam... -
#6020 van egypar razoomolt kep is, de az nem teccik anyira :)
ahogy nagybando mondana: tema az utcan lever -
G_ArchAngel #6019 Robert Capa, született Friedmann Endre Ernő (Budapest) - a leghíresebb háborús fotós mondta ezt a bölcsletet - majd bevetés közben elhalálózott... - túl közel ment:( -
obe #6018 Ja hát igen a legnehezebb dolgok egyike ,hogy egy ugymond ingerszegény helynek ugy visszaadni a hangulatát hogy az mást is megragadjon.Egy híres fotós mondása(már elfelejt kié:)) ha nem jo a képed, akkor nem voltál elég közel(a témához).
Gondold el ha a sötétben lévő házat lehagyod(zoomolsz vagy közelebb mész)és csak a fénytől vöröslő cseréptetőt hagyod benn, mennyivel hangulatosabb képet kapsz!
Az eső valóban nem ízlik a digit masináknak, megértelek hogy nem szaladtál a téma után. -
#6017 utolag en is gondoltam ra, hogy ma szemszogbol is kellene csinalni, de esett az eso igy csak az ablakokbol nyomtam egyparat (a tobbi meg sz*rabb). a szineknek szerintem sikerult valamit visszaadni a hangulatbol, de a kompozicio a beka feneke alatt van. tehat koszi a kritikat -
obe #6016 Blasta jol mondja, de gondolom őszinteséget vársz ha berakod a képet, szerintem is
semmi különös,ujjgyakorlatnak megteszi, miért nem mentél közelebb, vagy fel annak a jobb oldalon lévő háznak a tetjére(amit bátran lehagyhattál volna a képről),vagy használtál volna telét..stb, szoval lehetett volna csomo más dolgot kihozni ebből a szivárványból.Remélem nem sértődsz meg:)) -
#6015 szep munka -
#6014 Az tény, de hát izéééééé :-D -
#6013 Így szebb
-
#6012 Hát szvsz túl sokat ne várj tőle.
A szivárvány feldobja ezt a 7köznapi szürke utcát, de ennyi és nem több... -
#6011 www.digiretus.hu -
#6010 mai veletlen foto, de szerintem ki lehet belole hozni valamit
hogyan kell phoshobpan szelet csinalni?
-
G_ArchAngel #6009 hááát, bevallom én is morcos voltam, mikor rájött a családra a színesfal mánia:) -
#6008 viszont vetitővásznam nincs
kéne jóóóóó olcsón
-
G_ArchAngel #6007 nekem nagyapám vetítője van meg, rengeteg Szovjetunió-beli fotóval, pl. Téli Palota, Kreml - elkellene kunyizni fatertől, de nagyon félti:(