Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi púh
legközelebb egy betût írok soronként, úgy hátha nehezebb félreérteni
de egyet magyarázz már meg, hogy jön ide Kata???? kizárólag rólad beszéltem
Riszpekk
S persze lehet hogy én vagyok a kiskakas, de akkor te mi vagy? Nyugi, nem kell válaszolnod, nem akarom folytatni, fõleg nem itt.
hi púh
ha érdekel a kettõnk "kapcsolata" kérdezz bátran... fotózásról tárgyalunk, és baromi romantikus a légkör, minden leütött betûnél áll a farkam...
túl vagyok én már az ilyesmin, öreg, megvan a nõ, akivel tudok és akarok élni, a többi meg csak az agyadban él
Riszpekk
Najó mondom én nem szólok bele a románcotokba, sok sikert kivánok! Nem kell ezt tagadni nem szégyen!
gecimód untat már ez a kiskakas farm, muszáj rögtön tollat borzolni?
Riszpekk
hi púh
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
én nyálaztam tele 2 topikot a képe után, vagy mi? ez a nap vicce bazzeg
nézd már meg, milyen "baráti" társalgásokat folytattunk kicsit régebben....
Riszpekk
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Arcból és stílusból visszavehetnél.
hi púh

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szerintem neked valójában fingod nincs, MI LENNE HA... hogy miért? mert nem voltál még nõi fotómodell, ennyi
így most azt gondolod, hogy LENNE annyi szépérzéked, de ez nem tény, csak feltételezés
na ilyen egyszerû 😊
Riszpekk
Ha modell lennék, biztos lenne annyi szépérzékem, hogy a látványosan béna képeimet nem terjeszteném.
hi púh
A képhez: keress egy duna-hidat valami jó szögbõl, az kellõen utinform, és a dunára is rá tudod nyomni a rádió képét.
hi púh
A rádió inkább az utinformal foglalkozik. Ezért is volt az alapötlet egy utas kép...
Megcsinálhattam volna, hogy az M1 autopályán lövök egy képet mondjuk 30mp záridõvel, de mivel 3 napja szinte minden szürke, ezért letettem róla...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Természetesen!😊
Itt elfogultság nélkül kapom-kapod a véleményt!
Azért kéred mások véleményét, mert az magadhoz képest objektív, nem?
hi púh
A rádió neve és a mûsor tartalma 2 külömbözõ dolog...
Azért az ötletek és a vélemények jól jönnek!!!!
Egyébként gondoltam a dunára, de a vízre dobni a magnot kicsit távol állt tõlem!😊
Én lefotóznám a fejegység kijelzõjét pont szembõl (hogy lehessen torzítani), gombok nem érdekesek, csak a zöld alapú felirat. Keresnék egy száp Dunás képet, és arra feszíteném rá a kijelzõt. +valami hangzatos szlogen és kész is vagy.
hi púh
De ha road c. képre gondolsz azt a szabadon elérhetõ képek között találtam...
Tiéd a felhasznált képelemek szerzõi joga ?