Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
2,4,6,7
(ha szûkiteni kell a kört😛 )
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
😊
Keveske PS (szinkorrekcio, meg vilagossag....
Kep 1
URL=http://iaro.srv.hu/kep/beka2.jpg]Kep 2
Kep 3
Kep 4
Kep 5
Kep 6
Kep 7
szerinted melyiket kene felraknom a fotozz.hu ra?
lehet hogy egyik se nagy foto de melyik az amelyik meg elmegy oda?... esetleg mit kene rajta retusalni?

Mert ha valakinek mondjuk az elsõ két képe karó, de utána a második 2 már 4-es fölött van, akkor sokat javult.
Én pl. elsõ képemmel indultam, az ~4,3 volt, utána volt egy ~2,88 meg egy ~3,6 és utána lett egy szín ötös, és a tegnapi ( a hattyús ) ~4,8. Szóval a régiekre kapott kritikák nem zavarnak, hisz fejlõdtem.
Csak ezt akartam elmondani.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
nem gerjedek csak olyan helyen voltam es kis maniert annyi kepet cisnalhattam amenyit akartam.. nem hasznaltam ki mert kb 1500 ft ert cisnaltam 5 kepet😞(((( csinalhattam volna 20 at is.. csak fasz voltam es menni akartam haza😞((
pl ez?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Riszpekk
Riszpekk
stereófényképezés roxx 😊

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Ezt a kis madárkát olaszországban 2800 méter magason találtam. Szerintem írtó édes
www.extragyongy.hu
Szóval, az a véleményem, hogy bizonyos témák, pl. tájfotó nem nagyon viselik el a komolyabb ki- beégést, még direkt sem. Általában ! Lehetnek nagyon ritka kivételek, de most nem tudnék példát felhozni. Építészeti, épületfotóknál is nehezen viselhetõ el. Aztán vannak témák, aholh a érezhetõen részét képezi a kiégés, vagy bebukás a témának, akkor oké. Ilyen lehet mondjuk adott esetben egy portré, ha a fõbb arcvonásokat, sziluettet, tekintetet akarja kiemelni a fotós. Lehet szándékosan a kompozíció része, pl. tárgyfotónál az egységesen kiégett háttérbõl jól kiemelkedõ tárgy kimondottan elõnyös lehet.
Tehát vannak esetek és helyzetek, amikor az érezhetõen tudatos kiégés segítheti a képet. Ugyanígy alkalmaznak egyéb szándékos képhibákat a fotósok (vignettálás pl.) néha.
Ha csak úgy odakerült és zavaró nagyságú, vagy a fõtémát, kompozíciót hátrányosan befolyásolja, akkor persze hiba.
Csocsó te meg túltehetnéd már magad ezen a lelki válságon. Ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel képet sehova. A családnak biztos tetszik majd, de ha közönség elé lépsz vele, akkor vállald, hogy megmérettetsz. Márpedig a Fotózz.hu egy ilyen hely.
Riszpekk