25245

• obe
    Köszönöm, igen papirképről amit sajtolaborban nagyitottak, tudom nem olcsók de nagyon értik a dolgukat.
  • obe
    A képek Kodak T400CN nyersanyagra készültek, egyik nagy kedvencem, mivel szines laborok is tudják hivni, ahoz képest hogy 400-as nyagyon jo a szemcsézettsége, a felvételekkor végig állványt használtam(alig fértem el, néha az arcában pofátlankodtam)vaku használatát kerülöm ha lehet.Párszor megfordultam nála,először megnéztem mit és hogyan csinál, másodszor már feloldódott a bácsi, és fesztelenül dolgozott, ami fontos,különben pozolna.

Opm,Archangel, köszike!

• GregSB
    Nagyon szépek!

Papírképről scannelted?
  • obe
    talán csak annyi hogy a háttér egy kicsit kusza, de gondolom digitális ugyhogy valami sötét hátteret dobhatnál neki.
  • Amse
    a bemozdulásra visszatérve
  • G_ArchAngel #6281
    én az ilyen képek miatt szeretnék megtanulni fotózni...
  • tomsolo
    azé tettem be mer olyan UFÓ-s hangulatuk van, nem vakuzni akartam...:C
  • Blasta
    Valami PUB falán találtam.
    Matricák :-)
  • cement
    mekijettélö!?!
    [enkedi hogy odapújj hosszá]
  • OPM
    tomsolo: hát szerintem nem elég éles a téma és a színekkel se vagyok megelégedve :/

obe: jó képek, a fekete-fehér szín megadja a hangulatát
  • Jano
    URISSTEN mekkora virág!!!!!!!!!!!

:O)))))) Szépz.
  • tomsolo
    cseresznye virag bibe
  • tomsolo
    szépek...
  • Jano
    Ez a beszteszt.
  • obe
    nah kérem nehéz szülés volt, "összefirkáltam az oldalt, kérem kitörölni ami nem ide való..lehet véleményezni...egy 40W-os körte mellett dolgozott az öreg, én meg megpróbáltam nem zavarni..egyébként ő egy olyan sorozat része ami a kihalóban lévő szakmák egyikét prezentálja, amit a mai napig dokumentálok..és köszi mindenkinek asegitséget most már tudom hogy müxik:)))
  • obe
  • obe
  • obe
  • obe

• obe
  • obe
    http://www.sg.hu/galeria/11084779291117214558tn.jpg
  • Punker
    "Pénteken csődvédelmi kérelmet nyújtott be a bírósághoz a fotó- és filmtermékeket gyártó Agfa. Az Agfa-Gaevert belga konszern még tavaly adta el ezt a részlegét."
  • OPM
    Fórum -> Saját galéria -> [képfeltöltés] -> Az album neve - válassz a listából, vagy írj be egy új nevet! -> Tallózás...

innen remélem egyértelmű :)
  • Jano
    Fórum főoldalon rányomsz a Saját galériára, ott meg értelemszerűen.
  • obe
    majd ha öt csillagos leszek én sem kérdek ilyen hülyeségeket(tudom nincs köze a csillagokhoz):))..de addig is hogy töltöm fel ide az SG-re?eccer köll csak megmondani aztán már értem is, gyorsan tanulok ám:))
  • Crem
    Basszus!:)

töltsd fel ide az SG-re!

utánna ez a szövegablak altt látsz egy ilyet: [szmájlik] [makrók] [url] [kép]
    innen már csak eligazodsz!!!:)
  • OPM
    hááát, kicsit olyan semmilyen, élesnek éles, de vihettél volna bele egy picivel több fantáziát is :D
  • obe
    jajajaajj ne má töröljétek ki meg mongyátok már meg hogy a rákba tudok képet berakni máá
  • obe
    gyühet az analízis:)
  • obe
    Mi ez blasta ur? kérem hozzá a képaláírást:)
  • PResident Evil
  • obe
    nah:))) még egy láma kérdés.Hogy kell képet felrakni?vazz..nem csináltam még:))
  • Blasta

• The Garrett
    Na ilyet még sose láttam

pedig deszep
  • Loál János #6252
    htx, rendesek vagytok. -.-
  • Placebó
    Bezony a Galád kölkök... sajna úgy 3-5cmes volt a jég gy nem merészkedtünk be az öcsémmel csak botokkal piszkálzuk ki a jégre dobált szemetet. A hordóban volt eredetileg a szemét ami a jég közepén van jól megrugdosva...
  • Loál János #6250
    Űűűűű, nagyon szép celesztiális effektus! :O
  • Placebó
    Gyön a vihar...:) Naszáj hegy 2004
  • Loál János #6248
    Az miaz, sitt van a jégen? Szemetet szórtak oda?
  • Placebó
    Na még egy köpködni való ha más nem rakik fel képeket...:)