25245
-
obe #6286 Köszönöm, igen papirképről amit sajtolaborban nagyitottak, tudom nem olcsók de nagyon értik a dolgukat. -
obe #6285 A képek Kodak T400CN nyersanyagra készültek, egyik nagy kedvencem, mivel szines laborok is tudják hivni, ahoz képest hogy 400-as nyagyon jo a szemcsézettsége, a felvételekkor végig állványt használtam(alig fértem el, néha az arcában pofátlankodtam)vaku használatát kerülöm ha lehet.Párszor megfordultam nála,először megnéztem mit és hogyan csinál, másodszor már feloldódott a bácsi, és fesztelenül dolgozott, ami fontos,különben pozolna.
Opm,Archangel, köszike!
-
#6284 Nagyon szépek!
Papírképről scannelted? -
obe #6283 talán csak annyi hogy a háttér egy kicsit kusza, de gondolom digitális ugyhogy valami sötét hátteret dobhatnál neki. -
#6282 a bemozdulásra visszatérve -
G_ArchAngel #6281 én az ilyen képek miatt szeretnék megtanulni fotózni... -
#6280 azé tettem be mer olyan UFÓ-s hangulatuk van, nem vakuzni akartam...:C -
#6279 Valami PUB falán találtam.
Matricák :-)
-
#6278 mekijettélö!?!
[enkedi hogy odapújj hosszá] -
OPM #6277 tomsolo: hát szerintem nem elég éles a téma és a színekkel se vagyok megelégedve :/
obe: jó képek, a fekete-fehér szín megadja a hangulatát -
#6276 URISSTEN mekkora virág!!!!!!!!!!!
:O)))))) Szépz. -
#6275 cseresznye virag bibe
-
#6274 szépek... -
#6273 Ez a beszteszt. -
obe #6272 nah kérem nehéz szülés volt, "összefirkáltam az oldalt, kérem kitörölni ami nem ide való..lehet véleményezni...egy 40W-os körte mellett dolgozott az öreg, én meg megpróbáltam nem zavarni..egyébként ő egy olyan sorozat része ami a kihalóban lévő szakmák egyikét prezentálja, amit a mai napig dokumentálok..és köszi mindenkinek asegitséget most már tudom hogy müxik:))) -
obe #6271 -
obe #6270 -
obe #6269 -
obe #6268
-
obe #6267 -
obe #6266 http://www.sg.hu/galeria/11084779291117214558tn.jpg -
#6265 "Pénteken csődvédelmi kérelmet nyújtott be a bírósághoz a fotó- és filmtermékeket gyártó Agfa. Az Agfa-Gaevert belga konszern még tavaly adta el ezt a részlegét."
-
OPM #6264 Fórum -> Saját galéria -> [képfeltöltés] -> Az album neve - válassz a listából, vagy írj be egy új nevet! -> Tallózás...
innen remélem egyértelmű :) -
#6263 Fórum főoldalon rányomsz a Saját galériára, ott meg értelemszerűen. -
obe #6262 majd ha öt csillagos leszek én sem kérdek ilyen hülyeségeket(tudom nincs köze a csillagokhoz):))..de addig is hogy töltöm fel ide az SG-re?eccer köll csak megmondani aztán már értem is, gyorsan tanulok ám:)) -
#6261 Basszus!:)
töltsd fel ide az SG-re!
utánna ez a szövegablak altt látsz egy ilyet: [szmájlik] [makrók] [url] [kép]
innen már csak eligazodsz!!!:)
-
OPM #6260 hááát, kicsit olyan semmilyen, élesnek éles, de vihettél volna bele egy picivel több fantáziát is :D -
obe #6259 jajajaajj ne má töröljétek ki meg mongyátok már meg hogy a rákba tudok képet berakni máá -
obe #6258 gyühet az analízis:) -
obe #6257 Mi ez blasta ur? kérem hozzá a képaláírást:) -
#6256 -
obe #6255 nah:))) még egy láma kérdés.Hogy kell képet felrakni?vazz..nem csináltam még:)) -
-
#6253 Na ilyet még sose láttam
pedig deszep -
#6252 htx, rendesek vagytok. -.- -
#6251 Bezony a Galád kölkök... sajna úgy 3-5cmes volt a jég gy nem merészkedtünk be az öcsémmel csak botokkal piszkálzuk ki a jégre dobált szemetet. A hordóban volt eredetileg a szemét ami a jég közepén van jól megrugdosva... -
#6250 Űűűűű, nagyon szép celesztiális effektus! :O -
#6249 Gyön a vihar...:) Naszáj hegy 2004
-
#6248 Az miaz, sitt van a jégen? Szemetet szórtak oda? -
#6247 Na még egy köpködni való ha más nem rakik fel képeket...:)