Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FREAK
mondjuk hozzánk meg egyszer berepült egy nimfapapagáj 😊))

Riszpekk

Galy
"bemaszott a lakasba egy beka"

hol laksz CSOCSO? 😄DDDDD
FREAK
amúgy hol lax, Venezuelában egy dzsungelben? 😊

Riszpekk

FREAK
király! a 7. nagyon isten, jó lenne poszternek 😊

Riszpekk

Taranov
Ász 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO

tetszik?
Crem
Az én véleményem:

2,4,6,7

(ha szûkiteni kell a kört😛 )

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CSOCSO
CSOCSO
Nah FREAK.. egy rossz szavad nem lehet ram!!! bemaszott a lakasba egy beka.. es csinaltam rola 80(!!!) db fotot... es abbol osszevalogattam 7 et, amiket lent meg is tudod lesni...remelem tetszenek! egy ket kepnek azt a nevet adnam hogy a Leveli KabelBarat
😊
Keveske PS (szinkorrekcio, meg vilagossag....

Kep 1

URL=http://iaro.srv.hu/kep/beka2.jpg]Kep 2

Kep 3

Kep 4

Kep 5

Kep 6

Kep 7

szerinted melyiket kene felraknom a fotozz.hu ra?
lehet hogy egyik se nagy foto de melyik az amelyik meg elmegy oda?... esetleg mit kene rajta retusalni?
Penta
Szerintem ezt a képet kár retusálni.

CybearBoy
Hm, lehet, eddig 3ból hárman ezt mondták. 😊

FREAK
a zöld ok, de a felsõ csillanás kellene

Riszpekk

CybearBoy
Kicsit retusáltam a már lentebb egyszer belinkelt képemen: egy durvább becsillanást, meg középtájon egy kisebb zöldes becsillanást. Sztem jobb lett.

Ehhet képest a ma reggeli beírásod is sértettségtõl csöpögött.

Penta
Az a baj hogy a fejlõdést se mutatja, elég esetleges a pontozás, gyakorlatilag semmit nem ér.

Taranov
Nem is az számít, hogy valaki hányas, hanem inkább az, hogy javul-e.
Mert ha valakinek mondjuk az elsõ két képe karó, de utána a második 2 már 4-es fölött van, akkor sokat javult.
Én pl. elsõ képemmel indultam, az ~4,3 volt, utána volt egy ~2,88 meg egy ~3,6 és utána lett egy szín ötös, és a tegnapi ( a hattyús ) ~4,8. Szóval a régiekre kapott kritikák nem zavarnak, hisz fejlõdtem.

Csak ezt akartam elmondani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

CSOCSO
😊 lyah 😊
nem gerjedek csak olyan helyen voltam es kis maniert annyi kepet cisnalhattam amenyit akartam.. nem hasznaltam ki mert kb 1500 ft ert cisnaltam 5 kepet😞(((( csinalhattam volna 20 at is.. csak fasz voltam es menni akartam haza😞((
CSOCSO
naaah. nem ker 10 szer elmondani.. mar aznap tultettem magamat.. le is irtam hogy oke.. vagom ertem...es fogok meg feltenni kepeket mert ha ugy nezzuk 5/4.3 as vagyok... ami szerintem rohadtul nem szar...soot...
tomsolo
http://www.tabberer.com/sandyknoll/more/3dmaker/3dmaker.html

pl ez?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
akkor melyik progs?

tomsolo
monitorhoz jók lesznek a sima fake stereo programok... egy rakat van belõlük asszem a legtöbb még ingyenes is

FREAK
milyen gépet?

program van, csak nem tom, hogy csináljam

Riszpekk

tomsolo
gépet keresel vagy programot vagy metodikát?

FREAK
csak mert tegnap megnéztem a Spy Kids 3D-t, és ha már film nem ért meg 650 forintot, legalább a szemüveget használjam 😊

Riszpekk

FREAK
ja google bejátszott, de 100-ból százan másképp csinálják, és így elsõre jobban szeretném egy magyartól "hallani" a módszert 😊

Riszpekk

tomsolo
+ a gúgölön van még egy csomó hely....

stereófényképezés roxx 😊

tomsolo
http://www.mimi.hu/terinfo/anaglif.html

FREAK
anaglif témában van köztünk spíler?

Riszpekk

Igen tatabányai vagyok.

Carlos
Cuki!

Þór vígi þessi rúnar

MIMACSKA
Legfejebb valaki másnak...

www.extragyongy.hu

Loál János
Hát akkor mégsem volt finom?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

MIMACSKA
nem ettem meg

www.extragyongy.hu

FREAK
biztos keletiesen fûszerezte

Riszpekk

MIMACSKA
Láthatod......

Lassan közelített a lécek felé.....

www.extragyongy.hu

Loál János
Édes? Azt hittem olyan a húsa, mint a csirkének...

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

FREAK
épp síelni készült?

Riszpekk

MIMACSKA

Ezt a kis madárkát olaszországban 2800 méter magason találtam. Szerintem írtó édes

www.extragyongy.hu

Carlos
😊

Þór vígi þessi rúnar

FREAK
semmi baLY 😊

Riszpekk

Carlos
Szkúzi!

Þór vígi þessi rúnar

FREAK
papagáJ

Riszpekk

Carlos
Látom nagyon gerjedsz a papagályokra... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Széééép...

Þór vígi þessi rúnar

Galy
üdvözlöm! 😄
Nagyon magánvélemény, mert nem szoktam fotókat bírálni, azon egyszerû oknál fogva, hogy nem értek hozzá (szerintem). Max technikai oldalról írok ide néha, hogy túl piros, túl sötét, gyenge a dinamika stb.)

Szóval, az a véleményem, hogy bizonyos témák, pl. tájfotó nem nagyon viselik el a komolyabb ki- beégést, még direkt sem. Általában ! Lehetnek nagyon ritka kivételek, de most nem tudnék példát felhozni. Építészeti, épületfotóknál is nehezen viselhetõ el. Aztán vannak témák, aholh a érezhetõen részét képezi a kiégés, vagy bebukás a témának, akkor oké. Ilyen lehet mondjuk adott esetben egy portré, ha a fõbb arcvonásokat, sziluettet, tekintetet akarja kiemelni a fotós. Lehet szándékosan a kompozíció része, pl. tárgyfotónál az egységesen kiégett háttérbõl jól kiemelkedõ tárgy kimondottan elõnyös lehet.
Tehát vannak esetek és helyzetek, amikor az érezhetõen tudatos kiégés segítheti a képet. Ugyanígy alkalmaznak egyéb szándékos képhibákat a fotósok (vignettálás pl.) néha.
Ha csak úgy odakerült és zavaró nagyságú, vagy a fõtémát, kompozíciót hátrányosan befolyásolja, akkor persze hiba.

Csocsó te meg túltehetnéd már magad ezen a lelki válságon. Ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel képet sehova. A családnak biztos tetszik majd, de ha közönség elé lépsz vele, akkor vállald, hogy megmérettetsz. Márpedig a Fotózz.hu egy ilyen hely.

FREAK
AZ a bizonyos 😊

épp ICQ-n csetelek a professzor úrral 😊

Riszpekk

Galy
az a bizonyos delta-fí! 😄
FREAK
elsõ hetekben én is ki voltam akadva az ilyeneken, de aztán megértettem, hogy a kritika nem a személyemnek szól, hanem a képnek, és ha épp rossz szügbõl süt a Nap, akkor ez van, nem én rontottam el, de ettõl még szarabb a kép, mintha másik szögbõl sütne

Riszpekk

Galy
biztos? 😊