25245
-
OPM #6326 hát a 2. képhez nekem is sok türelem kellett, össze vissza röpködtek, de aztán egy 10 mp-re leszálltak, én meg kihasználtam :) -
#6325 fényképzd le makadat prézöl, te izs elég élő lény faty -
#6324 nálad hogy az istenbe vannak ilyen élőlények ? :o
kimegyek a természetbe, elmenekül az összes !!! -
OPM #6323 új logó? :)
egy Canon A60am van "csak"
ennek sajnos csak a fele lett éles :(
-
#6322 Milyen géped van? -
OPM #6321 hát a mai nap úgylátom tapasztalatszerzéssel fog telni :D
valahogy azt érzem, ha igazán jó makrót akarok kapni már szite a lencsét hozzá kell érintenem a témához :( de akkor meg full beárnyékolja
na mindjárt teszek be, 1-2 képet -
obe #6320 pl hétköznapi tárgyak, épületek kiragadott darabkái,jártam egyszer üvegfestményeket fotozni a MÉH vashulladék telepén , jo kis kulissza volt hozzá:)..
Én makro objektiv vásárlását tervezem, egy Nikkor 55,2.8-ast.remek darab..lesz -
OPM #6319 milyen témákat ajánlasz még? :) -
obe #6318 Asztá nem ám csak állatot makrozni:)) -
#6317 Naaaa, ez jó hír!
Makro rulez, nem fogsz benne csalódni! -
OPM #6316 mellesleg holnap megjön a Raynox DCR-250!! úgyhogy tuti nem fogok unatkozni :) -
#6315 HOHHa!
Sokkal jobbak! -
OPM #6314 Megfogadtam a tanácsokat, bár ehhez az időjárás segítsége is kellett
A makrónál kicsit közelebbit akartam... majd legközelebb!
-
#6313 De itt csak venni tudsz képeket, nézegetni nagy felbontásban nem ... -
obe #6312 magnum...ez nagyjábol a legjobbak:) -
#6311 jah közben átnéztem.nézelődöm.thx -
cyrus #6310 photography, és ott van egy csomó kat. emberekről... emotion.. meg minden. -
#6309 és mire keressek? -
cyrus #6308 deviantart.com -
#6307 Tud valaki olyan oldalt ahol szép fotók vannak emberekről, érzelmekről, kapcsolatokról? -
OPM #6306 részlegesen felhős! -
#6305 Felhős időben is nehéz lesz ;-))))))) -
G_ArchAngel #6304 most nem jobb?
szerintem de:) -
OPM #6303 kössz, majd felhősebb időben próbálkozom, bár ma is elég nehéz volt felkelni emiatt 4:40-kor :) -
OPM #6302 ?
-
OPM #6301 persze, úgy is benne van a lényeg, de méretre sokkal kisebb
én is vagdosom a képeim, de ezen túl sokat kellene levágni szerintem :(
mondjuk az alsó fekete részből mindenképp és jó lett volna, ha az égen lett volna valami érdekesebb, dehát... :( -
#6300 Sokkal nem, de tény, hogy vágva jobb lehet OPM képe!
OPM! A felhők sokat számítanak ám naplementénél/felkelténél. Sztem próbálkozz tovább, a technikáddal nincs különösebb gond.
Még annyit, hogy ilyen száraz időben kissebb az esélye, hogy hajnalban jó felhőid lesznek. -
G_ArchAngel #6299 szerintem:
vágj le az alsó fekete részből 1 cm-ert, a felső részt vágd le a narancs-kék átmenet határánál, a leghosszabb kondenzcsík alatt 1 cm-rel...
sokkal érdekesebb a lesz a kép... -
OPM #6298 Fel keltem ma hajnalban, megpróbáltam napkeltés képet csinálni, de szerintem valamiért nem az igazi :(
Tudnátok esetleg adni 1-2 tippet, ötletet?
Talán az ég nem elég érdekes, kevés a felhő és bár átsuhan a képen 2 repülő, valahogy nem dobja föl a kép hangulatát.
-
obe #6297 Hát igen, a T-max a Kodaktól, vagy Microphen az Ilford-tól. ezek alegjobbak..bár nagyitásban nem vagyok annyira otthon, kérdezz meg valakit pl a sajtofotoban, biztos tudnak valami olcsobb megoldást otthoni hivásra.Én egyébként ugy csinálom hogy a lehivott filmet fénynek tartva átnézem, és csak a szemmel láthatóan jokat nagyitatom, nem az egész tekercset, olyan ugysincs még alegjobbaknál sem, hogy az eghész tekercs jo lenne:))..tanárom mondta 40 év fotzás után is örül ha 100 kockábol 2 jo akad:)))ez reális arány -
G_ArchAngel #6296 de a Fuji esetében, akkor rávagy kényszerülve profi ff hívókra, amelyeknek bestiális árai vannak, és mivel egyelőre én még csak padavan vagyok, nem szeretnék havi ezreket költeni rosszul sikerült képeim hívására...
a költségkímélőbb digitális SLR gépekkel készült ff fotók meg olyanok, amilyenek... -
obe #6295 az ilfordnak is van ilyenje: aszem xp2 a neve, ezek szines alapu filmek, ezért c41 -es eljárással hivhatóak, és nem kell egy hetet várni a hivásra(mint majdnem mindenhol:((
Fujiról sajna nem tudok ott az Acros-t használom az ff nyersanyag de bestiálisan jo a felbontása -
#6294 Én úgy tudom nincs. Csak a Kodaknak van ilyen színes hívógéppel előhívható ff filmje. -
obe #6293 jaja, rányomtam mégegyszer, bocs:)) -
G_ArchAngel #6292 Az általad említett ff negatívot színes laborok is tudják hívni?
Én eddig a Fuji és Ilford termékeit használtam, de rengeteget kellett futnom előhívó után és még soha nem voltam a minőséggel elégedett...
A Fujinak van ezzel egyenértékű terméke? -
#6291 :)
#6288 -
obe #6290 Nagyon jo példa a szép, tiszta, bemozdulásos képre,grat..te csináltad? -
G_ArchAngel #6289 akkor ez válasz nekem is:) -
#6288 Sajnos nem:( -
obe #6287 Nagyon jo példa a szép, tiszta, bemozdulásos képre,grat..te csináltad?