Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha a nevedet is bent akarod hagyni, akkor 10px fehér utánna 1px fekete...
Ui: ez a sárga CSOCSO felirat+dátum nem nagyon jön be nekem. De ez csak egy észrevétel...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mert abba is bele fognak kötni!😊
A minõsége gyenge, de azért a táj szép. élõben legalábbis az volt.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
\"Life is around you and in you.\"
bazz mire szerzek 2,5 kreditnyit😞(((((((((((((((((((((((((
\"Life is around you and in you.\"
szerintetek ezt tegyem fel a fotozz.hu ra?? pont a megengedett 300k alatt van...
valami 2200*1600.. vagy valami hasonlo...
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Crem eleg jol osszevagtad nekem legalabbis bejon
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Csocso!
Ez a béka teljesen olyan, mint a Sonykatalógusban...
Kicsit átdolgoztam a képeidet... Illetve kivágtam, ami nekem a legjobban tetszett mindegyikben...

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
profi cuccal is kicsi a mélységélesség makróban
Riszpekk
De a béka jófej, szépek a színei.
ami nem tökéletes az világítás, ha jól sejtem szembevaku
Riszpekk
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

: