Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
A középsõ tényleg tuti!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Szerinte egy 3px keret bõven elég...

Ha a nevedet is bent akarod hagyni, akkor 10px fehér utánna 1px fekete...

Ui: ez a sárga CSOCSO felirat+dátum nem nagyon jön be nekem. De ez csak egy észrevétel...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

CSOCSO
a kozepso erdekes..😊
KM
Szeleta-barlang:

Bobber
szep kep KM ez most ma keszult felsohamorrol???

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

KM
Ködös.

CSOCSO
szep csak fako😞
KM

KM

Kis népszerûsítés:

CSOCSO
fekete vagy zold?😊 milyen vastag? a nevem alatt vagy felett legyen az also csik?
Crem
Azért stílusosan adhatnál neki egy keretet...

Mert abba is bele fognak kötni!😊

Crem
A te képeid, csak mivel tényleg jól sikerültek, ezért raktam össze!😊

Aquli
Nah csináltam tegnapelõtt egy ilyet:

A minõsége gyenge, de azért a táj szép. élõben legalábbis az volt.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Pyx
ha lenne egyö vonal a képek között, sztem jobb lenne, de szépek!

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

;]hmm akkor azért voltak olyan egyformák

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
nem latod hogy mindegyik?...ne legyel maaan vack!!😊
bazz mire szerzek 2,5 kreditnyit😞(((((((((((((((((((((((((
szép...melyik vagy te?😊

\"Life is around you and in you.\"

CSOCSO
Koszke Crem az 5letet😊 remelem nem baj ha elcsortam😊
szerintetek ezt tegyem fel a fotozz.hu ra?? pont a megengedett 300k alatt van...
áz.

CSOCSO
CSOCSO
koszke😊 remelem akepek is tetszenek nem csak a breki 😊
CSOCSO
csinaltam nagyobb felbontasban.. mindjart belinkelem.. lehet belole A4 es kepet nyomtatni.. vagy talan nagyobbat is😊
qrvajó a csocsó békája.

CSOCSO
3 kepet fel tudsz rakni..utanna mindig fel kell masznod es masokat kell pontozni es persze le is kell irni mi tetszik mi nem... es akkor elolvassa a csavo azmit irtal es vagy elfogadja vagy nem..es ha elfogadta kapsz ....(mittomen..kb )0.10 kreditet.. ha osszejon az 1 kredit mehet a kep.. bevallom -1.6 ba vagyok mert vkit kocsogsegbol lehuztam
CSOCSO
ide...
CSOCSO
bekuldjem nekik?😊
CSOCSO
kornyezet.. haaat... most ere mit mondjak?.. lakasban milyen kornyezetet keressek?? nem akartam rarakni a kanapera.. vagy a mosogatoba..erted? szal .. a kabelra magatol ugrott... utanna atettem az egyik fara...
CSOCSO
gondolom.. de azert nem varhatom el az ixusomtol hogy mindent megcsinaljon amit egy fel millas gep tud....orulok hogy ilyen fasza szep kepet cisnalni..szerelmes vagyoka gepembe!!! IMADOM
CSOCSO
majd egyszer elmondom😊
CSOCSO
mindegy😊 majd megcsinalom mindjart magam😊)) vettem jo kis hp nyomtatot.. miniaturke de photopapirra 1200dpi ben eszmeletlen szepet nyom!
CSOCSO
AAARGHH GECC KURVAJooo😊)) nem akarod nekem ezt hozzam eljuttatni valami irto nagy felbontasba>>> kinyomtatnam!
valami 2200*1600.. vagy valami hasonlo...
KM
fotozz.hu

hova szoktátok a fotókat feltenni, ahol mondanak rá kritikát?

Bobber
crem az egy dolog hogy te nem jottel volna ra hogy mi az de en se pedig nekem van egy auto szereloi vegzetsegem is😊😊😊

Bobber
Csocso szerintem tok jok lettek a a kepek bar en is kivancsi lennek ra merre is laksz ahol igy telviz idejen csak ugy besatal egy breki az ajton😊😊

Crem eleg jol osszevagtad nekem legalabbis bejon

Penta
Ez miért is érdekes?

Penta
Komoly lett!

Crem
Az életben nem jöttem volna rá, hogy mi ez...

Crem

Csocso!

Ez a béka teljesen olyan, mint a Sonykatalógusban...

Kicsit átdolgoztam a képeidet... Illetve kivágtam, ami nekem a legjobban tetszett mindegyikben...

A nick nevem
Motorcfart VV karburátor úszóháza (Ford)

\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)

Crem
Igen! Ezek jók lettek!😊

Penta
okés

FREAK
szerintem egyik képen sem zavaró, a fej mindenhol éles, a béka segge meg jó életlenül is

profi cuccal is kicsi a mélységélesség makróban

Riszpekk

Penta
Attól még hogy makrónál ez van, még nem OK. Ha a cucc nem profi, megpróbálok más szögbõl fotózni, ahol kevésbé jön elõ az életlenség. Engem a mûvi környezet zavar még.
De a béka jófej, szépek a színei.

FREAK
nincs azzal semmi gond, makrónál ez van

ami nem tökéletes az világítás, ha jól sejtem szembevaku

Riszpekk

Penta
CSOCSO: szépek, de a mélységélességbe ha belekötnek, ne kapd fel a vizet!

KM
Az én békám rondább:

Loál János
Az úgy volt, hóóóógy... Otthon voltam a konyhábaaa, és bejött egy oroszlááán, és meg akartak támadni!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tomsolo
nálunk meg egyszer bemászott egy bárcica, de asszony kidobta...😞(((((((

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Galy
igen, én a telken találtam ékszerteknõst...😄