25245
-
OPM #6366 állvány nélkül, automatával :DDDDDDDD -
#6365 várja hoty sekkbedurancsák -
#6364 Őőőőőő, izéééé
-
obe #6363 és ne felejtsd el ha makrozol, és minden automatára van állítva(remélem nem igy fényképeztek) akkor sanjos valszeg a gép a legnagyobb rekeszt állitja be ,ami azért nem jo , mivel a málységélesség a legynagyobb rekesznál a legszűkebb, igy aztán előfotdulhat hogy a katica háta még éles. de a feje már nem.
Elég ha egy centit mozdulsz valamelyik irányba máris kiléptél az élességtartományból.
Meg ne tuggyam hogy állvány nélkül makróztok:)) -
#6362 Ezt általában megadják a USER MAnualban, hogy mi a legkisebb fúkusztávolsága az objektívednek! -
OPM #6361 aha, értem
és pl az enyémnél honnan tudom, hogy mekkora ez a legkisebb távolság?
5.4 - 16.2 mm 1:2.8-4.8 -ez van ráírva. Mit jelölnek ezek a számok?
Dehát, amiket itt előbb beszúrtam makrókat, azok élesek nem? (najó a katicás talán nem annyira :)
És azokat 2-3-4 centiről csináltam. -
obe #6360 azért mert minden objektivnek van legkissebb távolsága pl.20 centi , ha ennél közelebb tolod a tárgyhoz, már nem tudsz élesre állitani.A leghálásabb lenne egy 105-ös "telemakro, vagy láttam már 150-es -t a Sigmától -
OPM #6359 :DDD -
OPM #6358 na ezér nem értem, akkor miért jobb egy katica fényképezésénél a 7x-es zoom? miért nem tudom ugyanazt a hatást elérni, ha szinte az orrához nyomom a lencsém? :P -
#6357 Szép, tök jó bukója van. -
#6356 EZ meg a kedvenc felderítő-robotunk, a zengőlégy.
(tuti valami megfigyelő droid lehet, folyton a közelünkben repked, nem fél és követ :-DDDD)
-
#6355 Pontosan!!!! -
OPM #6354 de akkor elvileg az nem ugyanaz, mintha közelebb vagyok és nem zoomolok -
#6353 Hát ha be-zoom-olsz akkor távolabb kell menned a témától, akkor tud a géped élesíteni! -
#6352 EZ meg itt egy totál bebaszott szúnyog volt! :-) Tényleg valami baja volt, biztos valami full narkóst csapolt le, vagy nemtom de képtelen volt megállni a lábain + orrabukott a saját szívószálába :-))))
-
OPM #6351 De az miért jobb? [tudatlan] Ha makrónák nagyítani akarok, akkor nem tudom élesre kihozni, homályos nagyon, ezért azt sosem használom -
#6350 Elcsesztem, mind1. Nagyban nézzétek meg a galerimben... -
#6349 Csak neki 6 v. 7x-es optikája van, neked meg csak 3x-os ha jól tudom, így nem tudsz akkorát nagyítani mint Ő.
Én ezt csináltam legutóbb, de ez már fordított objektív (azért ilyen kicsi a mélységélesség)
(meg rossz helyre esett a fókusz is, de az ilyenkor szerencse dolga) -
OPM #6348 jaa, tényleg, már emlékszem -
#6347 Galy -
OPM #6346 mekesz :D
Blasta, te csináltad még anno azt a felszállós-katica képet? Az jutott egyből az eszembe amikor megláttam a fűben :) -
#6345 grat,
nekem is van olyan, és meg vagyok vele elégedve eléggé :)
-
#6344 nemvagyok büdös, csak jeti lábnyomokat hagyok magam után :o -
#6343 fürödj meg előtte...:D -
#6342 thx -
#6341 NE MENJÜNK ÁT GUMIBA PLZ -
#6340 Ez komoly!!!!!!!!!!!44 -
#6339 sry -
#6338 köpöd ki köpöd ki341'++!% -
#6337 dohány lók ki a számból :Q -
#6336 Büdös vagy? :O -
#6335 hát nemtom, engem valahogy elkerülnek :D -
#6334 -
#6333 Vááá! -
OPM #6332 tessék
-
#6331 nemis kúrnak, előjátékolnak csak (pettingölnek NA) :)))) -
#6330 erre fered? pföj!1 -
#6329 :D Kúrós szitakötők roolz , kár, hogy a másik nincs benne. -
#6328 Nincs ezekkel a makrókkal semmi gond!
Szépek! -
#6327 le kell ülni egy helyre, jönnek azok maguktól :)