Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de én még nem próbáltam, majd tavasszal veszek egyet
Riszpekk
Az elöbb kipróbáltam. Érdekesség, hogy pont az Uv szûrõs lett kékebb. Bár... Az is lehet, hogy mire lecseréltem a filtert változtak a körülmények.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Addig viszont ezt a pár "rossz" képet kivehetnéd...
Elõre is ThX!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
FORZA FERRARI!!!!! http://www.autogespot.com/spots?spotter=Mauro82
elvileg a szemmel nem látható kékeket szûri, ami azt jelenti, hogy maga a kép is egy hangyányit veszít a kékbõl, és közelebb lesz a szemed által látott állapothoz (értelme nem sok, itt úgyis a WB dönt)
de lencsevédõnek jó
Riszpekk
Tegnap kaptam egy UV 390/o-haze szürõt... Mivel csak németül van, ezért sejtelmem nincs pontosan mikor és miért érdemes ezt használni.
Esetleg, ha valaki használt már hasonlót és tudna segíteni...
Elõre is ThX!
felül baromi sok, és jobbról is van mit lecsapni
elõtte hagyj még egy autónyi helyet
Riszpekk

nekem mellesleg nem kent el semmit, nagyon szépen leszedte a zajt, pedig nem is állítgattam
Riszpekk
Riszpekk
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Nekem a jobb oldalon lévõ középsõ kis kép tetszik a legjobban, amikor szembe néz.
\"Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valójában vagyunk, arról senki sem.\" (Voltaire)
Egyezzünk ki egy sárgászöld színben, a nevednél...
A monitorral semmi gond kb, 2 hónapos TfT, és az Adobe Gamma-val beállítva a képekhez!😄
G R A T U L Á L O K !!!
a nevemet meg leveszem inkabb..amugy zold a nevem nem sarga😊 cserelj moncsit
egy 500*xx kép is bõven elég, vagy egy link!
Nem 1-1 képpel van bajom, de ha mindenki ekkorát tesz be, minden frissítésnél innom kell egy kávét!😊))