25245
-
OPM #6446
-
#6445 Szep a zumi. -
#6444 csináltam két wallpapert:
(beállítás háttérként ;) -
G_ArchAngel #6443 ezért van, hogy a sportriporter messziről, nagyfényerejű távcsövekkel lövöldöz, nem úgy, mint a lelkes fotóamatőr, aki bekúszik a pást mellé és 3 méterről szembe vakuzza szegény versenyzőt:) -
#6442 hm
thx -
G_ArchAngel #6441 ugye van egy védősisak a fejeden, mikor vívsz, ami előtt műanyagból vagy fémből szőtt maszk van, nagyon sűrű rácsozással, hogy a tőr vagy kard hegye ne tudjon rajta áthatolni...
ilyenkor az embernek máshogy fókuszál a szeme, hogy a 3-5cm-re lévő rács mögötti képet élesebb tudja összerakni - ezért zavarja őket a villanás, ami oldalról érkezve is bántó a sok fehér védőruha és a megcsillanó fém markolatok miatt... -
Aspyrin #6440 Tegnap sikerült pár órát a szabadban töltenem, elhoztam nektek az egyik virágom (eredti 4mpixeles-es):
-
#6439 ezt a rostély dolgot kifejtenéd? -
G_ArchAngel #6438 Tapolcán van a hétvégén a Serdülőkori Magyar Vívóbajnokság, tegnap fogtam két tekercs ff filmet és az egész délutánt a közel 200 versenyző között töltöttem, sajnos sokáig nem élvezhettem a gondtalan fotózás örömét, mert megkértek, hogy vaku nélkül fotózzak, úgyanis a rostélyon keresztül jobban bántja a szemet, mint általában...
Pedig érdekes arcokat, érzéseket lehetett volna fotózni:)
Azért jó érzés volt egykori edzőimmel dumálgatni, köztük az olimpikon Szalay Gyöngyivel:) -
#6437 Csuháááá
ne csítejj! :-) -
#6436 Nem szedtem le. Van firefoxhoz exifnéző extension -
Aspyrin #6435 Mindig tanul az ember:-) -
#6434 Váááá háát Blaszz [BÜSZKE] -
#6433 A lencse mélységélessége és a CCD szinei egyértelműen olypus kompaktra utalnak. 10-20 év fotózás és úgy ismered fel a digigépeket a képek alapján mint az autókat az országútaon!!!!
(gondolom leszedte a képet és megnézte az EXIF-ben tárolt információkat, abban benne van, hogy milyen géppel készült a fotó) -
Aspyrin #6432 Ezt honnan tudtad? :O -
#6431 Jó választás, olympus rulz :) -
Aspyrin #6430 Háj óllz~~
Megvettem első digigépem, ennek örömére mielőtt kibontottam volna a söröm hirtelenfelindulásból lefotóztam, egészségetekre :-)
-
#6429 Hali.
Romániában voltunk a
galériámban megtaláljátok a képeket. Nem valami nagy durranások, első próbálkozás. (Nagy részük automatán készült, mert aznap vettem a gépet mikor indultunk, nem volt időm sajna kiismerni. CanonA60)
-
#6428 Canon A80 -
#6427 Igen, az alsó egyértelműen a legjobb.
A bogármakrónál frankón látni a mélységélesség két határát, ez tetszik!
Mivel fotózol? -
#6426 Eddig csak figyelemmel kisertem a topicot de gondoltam enis beteszek par sajat kepet mivel enis szeretek fotozni ezt azt:)
es a kedvencem:)
-
obe #6425 egyik se jo, hamburg am nacht:)) -
#6424 Koszike... -
#6423 Szerintem mind a ketto helyes. Legalabb is a szotarom azt mondja. -
obe #6422 de a kép jo -
#6421 a nyelvvizsgám a légtérben van :D -
#6420 Kapard elő a negyedikes angol ekszöszájzbúkodat, és gondold át mégegyszer mit írtál :D -
#6419 akkor sry.
[SOSEM KÜLD NEKI KÉPESLAPOT SENKI] -
#6418 Képeslapokon mindig by-jal írják. =) -
OPM #6417
jóvan na, Németországban volt! -
#6416 at night :) -
#6415 Hamburg by night
-
G_ArchAngel #6414 tudom magamról, hogy szart nem fogok kiadni a kezemből, akkor inkább kuka, de ilyen esetben a model legalább beleszólhatott volna, hogy milyen képeket szeretett volna magáról látni...
ez a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad típikus esete... -
#6413 Na, ez viszont egy jó példa arra, amikor a modell, és a fotós érdekei találkoznak. -
#6412 Off:
Szakmai szempontból nézve (mármint az Ő szakmájából) sajnos akkor is érthető, hogy nincs ingyen semmi. Ez nem barátság, ez üzlet. :/ -
#6411 Azért olyanra is van példa, amit GAAngel mond. Pl egyik ismerősöm csinált 2 hónapja fotózást 7-8 modellel, mégse fizetett senki senkinek :)
A fotósnak gyakorlás volt + referencia anyag, a modelleknek meg mentek a profi képek a portfólióikba. Mondjuk itt mindenki ismert mindenkit, nem volt rizikófaktor (a modellek tudták hogy a srác profi képeket csinál, a fotós meg tudta hogyan dolgoznak a modellek, már dolgozott velük korábban)
SZVSZ ez így mindenkinek megéri.. persze vadidegenekkel nem olyan egyszerű. -
OPM #6410 a pia semmiképp se jöhet számításba, mert 20 km-t kell vezetnem hozzá, és még pia nélkül is félek egy picit, mert hajnali 4kor tuti nem leszek valami fitt... :D -
G_ArchAngel #6409 Nézd, ha baráti viszonyban nem is voltunk, de valamiért kedveltem a csajt, talán mert Ő is Tapolcáról jött Budapestre, vagy mert jó volt találkozni SG-n olyan csajjal aki tapolcai...
Közös kisváros, közös témák...
Aztán a kisasszonynak voltak olyan dolgai, hogy megsértett olyan embereket, akik kedvelték, én pedig jobban kedveltem a sértetteket, mint Katát...
És mikor nem úgy olvastam a hozzászólásait, mint egy "dearanyosszöszitapolcairendeslánynak", hanem, mint egy átlagos fórumozónak, akkor kezdett belémvágni a kérdés: "mit képzel ez a szőke liba magáról?"
Reggelenként a buszon 2-3 szebb lányt látok, attól, hogy ebben a szűk karámban Ő számított a legjobb csajnak (múltidő, szerintem Membrah szebb), azért álljon már meg a menet!
Szóval ennyi...
Sok embertől hallottam érdekes dolgokat a csajról, amit jobb lett volna nem is hallani - valószínűleg nem vagyok a kedvence, de bántani nem fogom - számomra csak egy név a fórumozók listáján.
Bocs, az offért... -
#6408 baszki! Ezt most nem mondod komolyan!
Ezzel a gondolatmenettel akkor te a gépedet is ingyen kaptad, mert nem profi, hanem amatőr fotós leszel?
Jobban jársz, ha feladsz egy hirdetést, hogy mit akarsz és mit keresel, milyen feltételekkel!
Mesébe illő sztori, de itt nálunk egy ismerős csaj jelentkezett: a csak egy évig a samsung gépek oldalán pózolt a srác pedig olyan szintre lépett, hogy neki köszönhetjük anno a konyakosmeggy dobozát!:) (ha még emlékszik rá valaki) amatőr volt mind a kettő és profi lett... -
#6407 Hát, ha saját portfólióról van szó, akkor a modell fizet (vagy a fotósnak, vagy az ügynökségnek&fotósnak egy kalap alatt), de egyébként elküldenek, ha csak gyakorolni akarsz rajtuk. :)