Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Amirõl én beszélek, az, hogy sokan csinálnak egy közepesnek se mondható fotót (fotozz.hu, fotoaréna) bevágják ff-re és mindenki oda van a gyönyörtõl...

Na mindegy...

Lehet, hogy mire 4-5db OLYMPUS E-1 gépem lesz 4millás telével én is megkedvelem az ff-et.

Addig is color powa!😄

Ui: Edge Preserving Blur 3 jobban bejött mint a NeatImage...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FREAK
akkor sem értem

ff "mûvészképeknél" pont hogy jó a zaj, de ha nem kell, akkor NeatImage és eltünteted

Riszpekk

Crem
Ha ezt nekem írtad...

Nem azt mondtam, hogy nem értem, hanem,hogy nem fog meg...

Attól, hogy nem fog meg, még lehet jó, csak nem kedvelem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Na jó...

Talán a beégést annyira nem, viszont a zajt kimondottan jól eltüntetti. Természetesen nem egy trust 0.5Mp gépnél értem...

Attól, hogy nem érted, attól nem jó egy dolog ?

FREAK
sem a beégést sem a zajt nem korrigálja

egyszerûen vannak témák, amik jobban mutatnak ff-ben, illetve vannak témák, amik kizárólag színek nélkül hatásosak

elõször én is színpárti voltam, de aztán elkezdtem a portréimat színteleníteni, és feltûnt, hogy a kevesebb több lett

de ennél egyszerûbb példa egy olyan kép, ahol a formák dominálnak, oda sem kell a szín, mert csak eltereli a figyelmet

Riszpekk

Crem
Egyébként, meg nem igen fog meg az ff...

"Szegények menedékének" tartom.

1 gombnyomás, és semmi más nem kell hozzá. Korrigálja a színeket😊 , beégést, ZAJT, stb... Ráadásul egy sz@r képre is rögtön mindenki úgy reagál, hogy :fúúúú de mûvész vagy!!!! 😊

Crem
"bõrruhás domina"!😄

Biztos értékelnék itthon, ha egy ilyen modellel hazaállítanék!😛

FREAK
hát ezen a képen nem sokat dob, de nem is ront rajta 😊

próbáld meg egy öreg épülettel (vagy egy bõrruhás dominával 😊, meglátod, hogy kell neki a ff

Riszpekk

Crem

Nah...

Kipróbáltam az ff-et.

Ez nem az én világom...

Crem

PS&PI

Crem
N°1😉

The Garrett
number1 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

GregSB
sazlö..

Penta

Kim Basinger
😊

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

mukika
ÁZ! Ott épp integet.

mukika
ako max hasonló volt... 😊 mindjárt megnézem! 😄

Taranov
De az nem a te képed volt, csak valaki más is fotózta Zsoltit.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Pedig valaki felrakta 😄 Csak jobban meg volt vágva az övé.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

mukika
Canon Digital Ixus V3 - egyszerû és picike. 😊

mukika
én még nem. felrakjam?

Taranov
Ezeket raktad fel a fotozz.hu-ra is?

FREAK
na majd legközelebb

milyen géped van?

Riszpekk

mukika
nem még bírtam volna... csak sok ember volt mint állat, igy is majdnem balhé volt, mert be mentem a kordon mögé. ha lett volna idõm és helyem sokkal jobb képeket tudtam volna csinálni.

FREAK
mint fotók, nem sok van bennük

az egyik elmenne spy fotónak, a másik meg mutat is valamit, meg nem is

ez volt a max optikai zoomod? nekem a közeliek hiányoznak

Riszpekk

mukika
LOÁL!!!! 😄

traXion
Mûvészi.....

FREAK
nekem az a véleményem, hogy a hátul ülõnek nincs lába 😄

Riszpekk

mukika
Ezt a2 képet már a Forma-1 topicba is beraktam:

vélemény???

FREAK
? 😊

Riszpekk

Crem
Itt vagy házigazda Freak?

Crem
Hát igen...

2x 4mpixeles képre tuti dobok itt egy bukfencet!😉

Crem
Mea Culpa

A digitkép topikba , igen, kell ez a méret, csak hát nem oda linkelted!😊
Tudod, nem 2db képpel van gond, de nekem 512dsl-m van, nem 6Gb Vdsl... Mire a 80 hozzászólásból (30kép) betölti, addig össze vissza ugrál az ablak...

Még egyszer bocs, ha nyers voltam.

Ui: Tényleg "ismeretlen" egy gép, pedig én sony párti vagyok...

Kim Basinger
nos

latom ra ersz irogatni igy a kep is lejon annyi ido alatt, szoval a kep meretevel nincs semmi baj. foleg hogy lebutitottam, mert az eredeti az 4 mpix volt, na azon kiakadtal volna rendesen. ami viszont igaz hogy en raktam rossz helyre a kepet mert nem ide, hanem a DIGITGEP topikba akartam, igyhat bocs....
viszont a kep JO nagyon, a minoseg egy dolog, de ilyen gepet nem soxor lat az ember eloben...

midegy.... szori

Dzsini
mmm.. körbejárható mindenképp, a bejáratnál láttam embert, mert sok a veszélyes hulladék ott, és vigyázni kell rá. de van ismerõs aki már bebarangolta fotómasinával - ha nem a médiába megy a kép, szerintem nem gond.
én csak kívül jártam, de onnan is van pár látványos dolog

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Penta
Nem. Bejárható?
Senki nem fog megharapni/leütni?

FREAK
mennyid van rá? 😄

Riszpekk

Dzsini
Nagytétényben a Metallochemia-t bejártad már?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Penta
FREAK: lepukkant gyártelep ügyben tucc segíteni?

KM
Akkor csinálj, ne szövegelj!

CSOCSO
kene mar nekem valami uj kep..
FREAK
én az vagyok, te mire gondolsz? 😄

Riszpekk

Crem
A félreértés és sértõdés elkerülése végett, szerintem bõven elég az ilyen képeknek 400x300 méret ,vagy ha van mondanivalód a képpel,és muszáj a részletgazdagság, akkor elég egy link (URL) .

Lassan már 2560x1920 tif-eket fogunk idemásolni....

Crem

FREAK PENTA GALY!

Valamelyikõtök nem akar véletlenûl házigazda lenni ?

Crem
Gyönyörû...

Csak mi a francnak kell ekkorában iderakni???

Egyébként a topic alcíme:"tedd be a jól sikerült fényképeidet!"
Mivel én csak egy lelkes kezdõ vagyok, áruld el, mit kell nézni ezen a képen ami megfog? Esetleg azt, hogy a szõnyegetek milyen tiszta?

Kim Basinger

The Garrett
köszi szépen! asszem meglátogatom hvg-n 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Rip
Kösz, szerencsém volt! 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Bobber
jaja engem is azert fogott meg mert van agy kis misztikus beutese😊😊 lehet hogyha kimegyek es meglatom az eletben ill ha latnam az eletben akkor siman elmennek mellete mert nem jok a fenyviszonyok stb de igy ahogy el van kapva a kep nekem nagyon hangulatos😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.