Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mindegy...
Lehet, hogy mire 4-5db OLYMPUS E-1 gépem lesz 4millás telével én is megkedvelem az ff-et.
Addig is color powa!😄
Ui: Edge Preserving Blur 3 jobban bejött mint a NeatImage...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ff "mûvészképeknél" pont hogy jó a zaj, de ha nem kell, akkor NeatImage és eltünteted
Riszpekk
Nem azt mondtam, hogy nem értem, hanem,hogy nem fog meg...
Attól, hogy nem fog meg, még lehet jó, csak nem kedvelem...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Talán a beégést annyira nem, viszont a zajt kimondottan jól eltüntetti. Természetesen nem egy trust 0.5Mp gépnél értem...
egyszerûen vannak témák, amik jobban mutatnak ff-ben, illetve vannak témák, amik kizárólag színek nélkül hatásosak
elõször én is színpárti voltam, de aztán elkezdtem a portréimat színteleníteni, és feltûnt, hogy a kevesebb több lett
de ennél egyszerûbb példa egy olyan kép, ahol a formák dominálnak, oda sem kell a szín, mert csak eltereli a figyelmet
Riszpekk
"Szegények menedékének" tartom.
1 gombnyomás, és semmi más nem kell hozzá. Korrigálja a színeket😊 , beégést, ZAJT, stb... Ráadásul egy sz@r képre is rögtön mindenki úgy reagál, hogy :fúúúú de mûvész vagy!!!! 😊
Biztos értékelnék itthon, ha egy ilyen modellel hazaállítanék!😛
próbáld meg egy öreg épülettel (vagy egy bõrruhás dominával 😊, meglátod, hogy kell neki a ff
Riszpekk
Nah...
Kipróbáltam az ff-et.
Ez nem az én világom...
PS&PI

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
az egyik elmenne spy fotónak, a másik meg mutat is valamit, meg nem is
ez volt a max optikai zoomod? nekem a közeliek hiányoznak
Riszpekk
2x 4mpixeles képre tuti dobok itt egy bukfencet!😉
A digitkép topikba , igen, kell ez a méret, csak hát nem oda linkelted!😊
Tudod, nem 2db képpel van gond, de nekem 512dsl-m van, nem 6Gb Vdsl... Mire a 80 hozzászólásból (30kép) betölti, addig össze vissza ugrál az ablak...
Még egyszer bocs, ha nyers voltam.
Ui: Tényleg "ismeretlen" egy gép, pedig én sony párti vagyok...
latom ra ersz irogatni igy a kep is lejon annyi ido alatt, szoval a kep meretevel nincs semmi baj. foleg hogy lebutitottam, mert az eredeti az 4 mpix volt, na azon kiakadtal volna rendesen. ami viszont igaz hogy en raktam rossz helyre a kepet mert nem ide, hanem a DIGITGEP topikba akartam, igyhat bocs....
viszont a kep JO nagyon, a minoseg egy dolog, de ilyen gepet nem soxor lat az ember eloben...
midegy.... szori
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
én csak kívül jártam, de onnan is van pár látványos dolog

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Lassan már 2560x1920 tif-eket fogunk idemásolni....
FREAK PENTA GALY!
Valamelyikõtök nem akar véletlenûl házigazda lenni ?
Csak mi a francnak kell ekkorában iderakni???
Egyébként a topic alcíme:"tedd be a jól sikerült fényképeidet!"
Mivel én csak egy lelkes kezdõ vagyok, áruld el, mit kell nézni ezen a képen ami megfog? Esetleg azt, hogy a szõnyegetek milyen tiszta?
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.