Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(hülyekérdés is kell: Vaku azért kell hogy a lány is rendesen látszódjon? )

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

na jo tom en is hogy itt nem ay a lenyeg
de lehet hogy minket az jobban erdekelt volna. Vagy ez nem az a topic

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
õszintén szólva a lényeget nem lehet látni, ha nem ismerném az ötletadó fotót, nem jönnék rá, mirõl van szó
a többibõl meg semmi nem látszik, ide kellett volna egy vaku
Riszpekk
Személy szerint kár, hogy nincs bent a lány arca...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Mea Culpa
Legyen az alcím: Fotók javítása. PS mellett egyéb programok használata...
A házigazda: Lateralus vagy te, de akkor gyere is minden nap!😉
Logo egyenlõre még nincs, bár a keretet kijelõlhetnéd és a méretet beírhatnád. Majd írunk ki egy közbeszerzési pályázatot.
Mindenki nevében ThX!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
de probáld meg ujra az felhasználói programok topikban 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
bár nemtudom megszólalhatok e ebben a topicban 😄
vagy õ vagy valamelyik csatlósa 😄
Riszpekk
de így csak belémrúgnak, megtaposnak, lealáznak BRÜÜHHHÜHÜHÜHHÜHÜHÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ

Riszpekk
Csak gondoltam 36000 hozzászólás után ezt el tudod intézni.😛
All Your Babes Are Belong To Us
Ezért gondoltam, hogy te vagy valaki az alcímet átírja...
Ezt a topicot tegyük általánossá, ha már, bezárták az SG-sek a specifikus ágát...
Szóval, ne csak képgaléria legyen, hanem a képekkel kapcsolatban minden...
tippek, trükkök, tapasztalatok, effeket😄 stb...
Egyéb jó ötletek jöhetnek, ez csak egy poén volt...
Végülis, naponta nyílik az SG-n 6-8 IQ light-os topic, az nem zavar senkit...
Valaki nyit egy normálisat, azt rögtön kategorizálják a program nevével, és bezárják!😞
Adobe Photoshop 6.0 Jakab Zsolt könyvét.
Nagyon jól és részletesen van leírva minden.
A könyvet megrendelni pedig
innen tudod.
Jó pár éve meg munkaeszköz, szóval, ha akarom, ha nem sokat vagyunk együtt.
\':..:\'
Mekkora szerencse, hogy egyszerre tudtam lefényképezni a felhõk mögül kibúvó napot, illetve a kezdõdõ vihart!😄
Bocs, akkor elrontottam a mondanivalót !
Akinek kérdése, vagy jó ötlete, trükkje van, az nyugodtan merészkedjen be oda is.
De itt a Photoshop mezítlábas korrekciós lehetõségét használtam. Kijelölöd a teljes képet Select/All (ctrl+A), a kép ablakát úgy méretezd, hogy legyen mellette hely. Aztán Edit/Transform/Perspective parancs és megjelenik egy keret a kép körül a sarkoknál és középen fogópontokkal. Mielõtt nekiállsz igazítani nem árt vezetõvonalat behúzni, hogy hol lesz az egyenes, vagy nyomj ctrl+shift+2 gombot és megjelenik a vezetõrács (ugyanúgy tûnik el), így jobban látod hol az egyenes. Aztán megfogod az egyik sarokpontot és kihúzod a képet, amennyit megkíván. Ha kell más oldalakról is ki kell húzni a képet. Kis gyakorlatot igényel, lehet, hogy elsõre anyázni fogsz, de nem vészes dolog. Sajnos érdemes nagy fotón elvégezni az egészet, mert utána újrarendeli a képet és a nyújtástól romlik a minõség.
Ezt egész pontosan hogyan csináltad PSben? Elõször el se hittem hogy ez laalee képébõl készült

Olyasmi.