25245
-
#6606 Egyébként: -
#6605 Oszt mér égett ki a sipkád? :DDDDDD -
G_ArchAngel #6604 erről az új Canon reklám jutott eszembe, most azt nyomják orrba-szájba az NGC-n: "SPOT" - kenonszríhándrídfiftídídidzsitaleszeler...:P -
#6603 A legjobb barátommal... :-)
-
#6602 :DDD
Jaja, nagyon jó az ergonómiája.
Az egyetlen hátránya a gépnek a régi motoros autofókusza. A természetben még a vadászokat is elijeszti a hangja, mivel azt hiszik orosz tankok közelednek :D
De előtte praktica-t használtam, úgyhogy már hozzászoktam a manual-fókuszállításhoz ;)
-
#6601 szép kis gép ez, tutkós markolattal, ha jól látom. -
#6600 Tisztára mint egy Fuji S602 :-DDD -
#6599 Itt egy kép a drágaszágomról :) -
#6598 Sajna ez így már eléggé túlmegy a "retusálás" fogalmán... -
#6597 VÁÁÁÁ ez akkora szopás.
Én a CORA-nál dolgoztam mint beszerző, január végén betegácsiba raktam magam (azóta is tart) mert elegem lett, plusz elég furcsa híreket hallottam a cégről.
Most olvasom, hogy a CORA-t feltehetőleg megveszi a Wal-Mart, (35%-át már el is adták), lesznek jó kis leépítések, etc...
Jókor léptem.
-
#6596 Háttööö....
Szerintem a felső kép menthetetlen. Ellenfényben készült (a sziklák felől sütött a nap egy nagy felhő mögül) és mivel köztudott, hogy a Dia-filmnek a legkissebb a dinamikája (max 0,5-1 rekesz különbséget visel el) beégett a tenger + az ég. Ha ezen meg akarnám csinálni az eget + vízet az már elég erősen túllépne azon a határon, amit én még elfogatható PS utómunkának tartok.
Azért köszi. -
G_ArchAngel #6595 ne is mond :(
szerdán még ott tartottam, hogy 350D két obival, suli, utazás...
csütörtökön összehívták az embereket a cégnél és határozatlan időre minden kifizetést leállítottak, kéthéten belül kiderül, hogy lesz e csődeljárás... -
#6594 Kicsit természetellenesek lettek a felhők, de azt a felhős képemet raktam be, amit elősször találtam! -
#6593 Én szeretem az analógot meg a digit is. Szerintem mindkettőnek megvannak a szépségei.
Csak egyelőre nincs pénzem még egy belépő szintű DSLR-re se.. -
#6592 Bele raktam az eget. Sietem vele, olyan is lett! (Kijelölés: Végigrántottam a magnetic lassot a horizonton :D) Az első kép nem lett sokkal jobb, mert a víz, meg egy csomó dolog láthatóan kiégett, amikkel nem akartam már szórakozni, mert eget ígértem, tehát azt nézzétek!
-
G_ArchAngel #6591 Lassan kiderül, hogy többen vagyunk analóg-hívők, mint digitális-huszárok:-)
nemrég láttam tesztet a Fuji Forte(?) diáról, nagyon durva színei vannak, de az a gáz, hogy csak japánban forgalmazzák... -
#6590 Köszi! -
#6589 Nikon F-601
Kicsit ideges voltam egyébként, mert 20 percel azelőtt hogy odaértünk mág sütött a nap. Mire odaértünk egy nagy randa fekete felhő bekúszott a nap elé. Ezért kicsi a mélységélesség a 3. képen (az előtér életlen). Mivel a Velvia 50-es, teljesen nyitott rekesznél kellett fotózzak (1/30-al ha jól emlékszem). A képek állványról készültek, de akkora szél volt, hogy engem is majdnem elfújt, szóval szűkebb rekesszel lehetetlen volt fotózni. Csodálkozom hogy a 1/30ados képek egyáltalán élesek lettek :D -
#6588 thx!
milyen géppel csináltad? -
#6587 Ja a legalsó kép természetesen nem Írország, az itthon készült :D -
#6586 Tessék, itt a legelső kép eredetije (méretét levettem 640x akármennyire.)
-
#6585 Persze! -
#6584 De PS-sel 3 perc alatt vissza lehet rakni az eget! Szabad? -
#6583 első natyon szép!
második is -
#6582 én megnéznék egy ps-menteset, ha szabad :)
-
#6581 Ezek már PS-el javított képek :D
Levels-t, Contrastot, Broghtness-t állítottam rajta, és végül Saturationt adtam rá, mivel a dia szkennelésénél ellaposodnak kicsit a színek :( -
#6580 A hely neve egyébként Ciffs of Moher, és ezek a sziklák 180-200m magasak (lehet nem látszik a képeken). -
#6579 DE ezen PS-sel jókat tucc javítani! Az ég javítása nem egy bonyolult feladat. -
#6578 Azér' égett ki az ég, meg ocsmány szürke esős idő volt, (a színek csak a Velvia miatt látszódnak valamennyire), és választhattam: vagy az ég vagy a Föld :D Van olyan kép is amin szépen kirajzolódik az ég, csak ott baromi sötétek a sziklák.
Írországban készültek 1ébként. -
#6577 Oszt mért égett ki a legtöbb képen az ég, he? :-)
Hol készültek? -
#6576 Képszpem! (modemesek sry)
[center]
A bal felső aranymetszésben az a fehér pötty egy elvetemül túrista :D
-
#6575 köszönöm !:) -
#6574 HBD Crem !!! -
G_ArchAngel #6573 HB2U, Crem! -
#6572 Én sem szeretnék kimaradni! Boldog születésnapot! -
#6571 Köszi!:) -
OPM #6570 Boldog szülinapot Crem! -
#6569 Jah, ez az új projekt :-D -
#6568 Jah, azon még dolgoznom kell -
G_ArchAngel #6567 elnézegetve a galériádat, nagyon belelendültél a wallpaper gyártásba :)))