Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Hát a csokorról nem készítettem 100% képet. Most csinálok egy 9db vágást a képekbõl.

De a scarabeus az egy 2cm*3,5cm*1,5cm plexi kulcstartó.
Semmi PS!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FREAK
és a képen mekkora? :/

100% nagyított részletet mutass, mert ebbõl nem sok derül ki

Riszpekk

Crem

Ez a valóságban kb. 1.5cm ...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Kipróbáltam az új 10 dioptriás makro lencsét...

Egy kicsit homályos, mert egy plexiben van bent, viszont nagyít rendesen!😄

Crem
www.freephotoshop.com

Érdemes azért megnézned a menüben a további linkeket! Párszáz plugin biztos van, mégha demo is...

Crem
Köszi!😊

Néha az ember, a legegyszerûbb dolgokra nem gondol. Bemásolni a plugin könyvtárba... Bakker...😊 Kerestem a programban, hogy, hol kell aktíválni !

Azt nemtom mi az a "belépõ modul", de ha a felsorolt dolgokat akarod beimportálni akkor:
A pluginokat a PS /plugin könyvtárába kell bemásolni. A komolyabbak feltelepítik magukat. A köv. elindításkor értelemszerûen a Filter menû alján láthatóak majd.
Az ecseteket, action-öket, egyéb nyalánkságokat a PS-en belül kell importálnod. Pl. ha ecsetet, akkor egyértelmûen elõször ki kell választani az ecset eszközt (B gomb), ekkor 6-os verziószámú PS-tõl felfelé látható az oldal tetején egy opciós sor, ahol az ecset jellenzõit lehet állítani. A "Brush" felirat után, ahol az ecset méretét állítod rányomsz a lefelé mutató nyílra, ezután a lehulló ablak jobb fölsõ sarkában látsz egy kört és abban egy jobbra mutató kis nyilat. Ezt megnyomva egy lehulló menü a jutalmad, ahol megkeresed azt a szöveget, hogy "Load Brushes". Klikk, és innen már egyértelmû...

CSOCSO
mit is szeretnel tudni?
Bobber
Jaja engem is erdekelne a dolog. Sott en meg tovabb is megyek mert engem az is erdekelne melik az az oldal ahol az a rengeteg efekt meg plugin van😊😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Crem
Aki esetleg tudja a választ, az "hüjegyerek" modjára írja le nekem!😊

Big ThX

Crem
Emberek!😊

Hol kell beállítani a PS-ben a belépõ modulok használatát?
Találtam egy web oldalt, ahol rengetg effekt, plugin, ecset(ezt tudom) , stb. van.

ThX

CSOCSO
😊)))))))) oksika
FREAK
JOBB lenne, de így bõven jó, és ennyi elég

Riszpekk

CSOCSO
nah ennek orulok😊))) ja.. pontokat nem szabad nezni.. mert aztan csak idegelni fog ha valakinek nem tetszik a bemozdulas... de most kicsit mashogy erzem. mert alapbol ugy indultam hogy nekem se tetszik annyire.. meg annyira se mint neked.. es igy kapni a dicsereteket azert jobb erzes... a lehuzasokkal meg majd jobban egyetertek.. merthat.. igenn. kilog.. meg bemozdult.. azhem azert jobb lenne a kep ha az egesz tu eles lenne... plusz nem logna ki
FREAK
na kész, Csocso OFF 😊

Riszpekk

CSOCSO
mar nagyon sok 5 os😊)))))))))))))))))
FREAK
ne a pontokat nézd, kár lesz felbasznod az agyad az elsõ négyesen

TUDD, hogy jó úton haladsz, és ez tuti, mert engem ritkán fognak meg az ilyesmi képek

Riszpekk

FREAK
elvileg jó

Riszpekk

CSOCSO
3 db..OTOS😊... megy ez😊
CSOCSO
jo neked😞
ha a polar szemcsimet a gep ele teszem az jo?😊)))))))
Bal fölül meg ne legyen ott az a lila izé !

CSOCSO
eddig ket 5 os a fotora
Egyáltalán nem kell keret, csúnyán szûkíti képet.
Nézd meg az eredetit ! Érzõdik rajta a szabadság, keretes olyan, mintha kalitkában vergõdne.
Jobb oldalon picit több helyet hagyj, annyit legalább, mint a farktollak alatti hely.

Crem
Emberek...

Közben megérkezett a 10 dioptriás makro lencsém!😊 + a polár!😊

CSOCSO
nah megcsinaltam.. felteszem a fotozz.hu ra.. majd meglatjuk mizu...
FREAK
keret nélkül is jó fotó, ehhez már nem tudsz hozzátenni

hajrá, sok ilyet!

Riszpekk

Crem

Mind a hárman 1szerre!😊

FREAK
hát úgy néz ki, leszavaztuk 😄

inkább kívülre egy vékony, semleges sötétkék csík

Riszpekk

CSOCSO
OKSIKAAAAAAAAAAA!!! semmilyen keret nem kell??
FREAK
lol

Riszpekk

CSOCSO
hulye😊))) tenyleg nem kell a keret? Freak? szar?
Crem
Csocso, ez a keret nem igazán jó...

FREAK
hát ez a keret.... szvsz nem szép, hogy átgázol a szárnyvégen

Riszpekk

A gyászkeret felesleges.
Vagy megölted vakuval szerencsétlent ? 😊

Crem
Hi!

Az alcím kell, az erre tévedõknek...
A házigazda meg az 1200*1600BmP miatt kell!😊

CSOCSO
FREAK
a horizont tényleg nem kell, de ennek ellenére egy szavam sem lehet, látod, itt kezdõdik a komolyság

Riszpekk

CSOCSO
koszike!!!
FREAK
a vaku egyértelmûen látszik, nagyon szépen megmutatja a madár hasát

a nap is épp jó szögbõl süt, egy-két finom élfény is megjelenik, az ég is tiszta

ha nem fake, akkor

Riszpekk

Nálam ez mondjuk 5-ös.
Ezzel kellett volna indítanod a Fotózz.hu-n !

Milyen lenne, ha picit a madár mögól vágnál ?
Meg az aljáról is a horizont tetejéig. Sejtelmesebbé válna, mert nem lenne viszonyítás a horizonthoz és így olyan lenne mintha akármilyen magasban lebegne, te meg egy 600-as teleobjektívvel kaptad volna el 50 méterrõl.

CSOCSO
😊))))) vakuztam de 40 fok tuzo melegben en semmit nem lattam a vakubol.. szal nemtom mennyit ert a vaku.. probaltam ellenkezoleg fotozni a napnak.. de ezek a buzik eskuzom direkt ugy repkednek hogy hattal a napnak!!!!!!szal ha feltartottam a kenyeret.. akkor hatulrol jottek.. a nap felol.. rohadjanak meg... no mindegy
FREAK
ezigen

megvakuztad, vagy épp egy plutóniumbánya fölött lebegett? 😊 (értsd: jók a fények!)

Riszpekk

CSOCSO
koszike😊 nem aszondom hogy rossz.. nekem is tetszik... hiszen a " bemozdult szarny legalabb ad neki egy kis dinamukat" 😊
csak.. fotozz.hu ra felesleges lenne berakni mert kapnam ra a 3 asokat... netan ketteseket
Pyx
nekem tetszik

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

CSOCSO
tetszik?
CSOCSO
ha nektek bejon a kep akkor hurra.. nekem nem jelenik meg semmi
FREAK

Riszpekk

CSOCSO

sajnos bemozdult.. no de mindegy... a tegnap elotti probalkozasaim kozul ez lett csak kezzel foghato.. a tobbin mind kilogtak, bemozdultak😞(((
tul kozel voltak hossam..
Crem:

Mindegy, hagyjuk a dolgot !
Akinek ilyen irányú kérdése van az úgy is megteszi itt, ahogy megtette korábban. Csak egy külön ilyen témájú topikot akartam, de fene bánja...
Itt meg nem kell hozzá sem cím átalakítás, sem topikgazda. Aki tud, vagy kedve van, úgy is válaszol.

Garrett:

Nekem bejön a kép. Van egy hangulata, bár már ezren elsütötték ezt a képet így-úgy.
Talán úgy lehetett volna csak sziluett, ha a lány nélkül csak a nap környéki világosabb égboltra mérsz rá, spot méréssel, aztán beállí a képbe és tûz.

The Garrett
mármint nemnekem mégmielõtt félreértik tek 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.