Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Garrett
Én egyszerûen oldottam meg amig nem volt állvány:
Házi könyvtár 10-15 legvastagabbik irodalma... és már lehet is mire támaszkodni 😊
és így már elmondhatom hogy szellemi alapokon nyugszik a kép. (jajjezdeszar 😄 )

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

CSOCSO
nahja😞 az is igaz.. allitsd fel a manit.. tedd le az asztalra a gepedet is.. es ugy csinald a kepet.. ne kezbol
The Garrett
Csak éppen a vaku 1cm rõl bevillan és k. semmi nem fog látszódni a képen 😊

CSOCSO
oks😊 vakuval csinalja akkor elesebb lesz....
The Garrett
FREAk tegyél fel ps8.0 -t CE suxx hard!

GregSB
persze, mivel bemozdult dzsini keze...

CSOCSO
szerintem ez rohadtul homalyos...
De amúgy eredetileg képminõségrõl volt szó nem árakról !

He-he, aranyos.
Aszongya: 320+áfa helyett (400ezer !!!) most csak 350e bruttó. Az Extrem Co.-nál 100 ezerrel olcsóbb. Ennyit azért nem ér a Mediker magyar kezelésije, meg az itthoni gari.

GregSB
Ez a 140ezres különbség a Medikernél van, de persze ahány hely annyi ár...

Nem felejtem el 😊
Bár az én netemen 60 ezer Ft az árkülönbség, ami szintén nem kevés, de azért nem 140e.
Az ár/érték fogalmat mindig feldobja valaki, jó reklámszlogenen kívül nem sokat jelent. Reklámszövegben jól mutat.
Az ár egy objektív fogalom, az érték meg szubjektív. Neked lehet, hogy más dolog jelent értéket egy gépben, mint nekem.
"Kinek a pap, kinek a ..."

GregSB
Valóban jobb az A1 egy kicsit az S7000tõl, de azt ne felejtsd el, hogy a két gép között 140ezer Ft különbség van a Fuji javára... szerintem ár/érték arányban jobb a Fuji..

Hát, maradjunk jóindulattal a 6 megapixelnél, bár nem valami jól sikerült darab képminõségileg az S7000. A RAW egy kicsit dob rajta.
Itt van az 5 megás A1-el összehasonlítva. Hááát ! 😊

http://www.dpreview.com/reviews/minoltadimagea1/page19.asp

Az S602 egy minden tekintetben jó és idõtálló gép volt és még ma is felveszi a kesztyût sok gép mellett.

Dzsini
a SuperCCD felépítésbõl adódóan belsõ interpolálással - sokkal inkább 6MP az (talán minõségre olyan 7 esetleg 8), de a 12 az erõsen szoftveres túlnagyítás 😊)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

GregSB
Az jó kis gép. Tegnap próbáltam ki egy ismerõsöm S7000-ét és nagyon megtetszett. Csak nem igazán értettem hogyan tud 12 megapixeles képeket csinálni?

FREAK
na meglássuk thx

Riszpekk

Dzsini
ágyúval verébre... irfanview simán körbevágja... (vagy acdsee vagy ami teccik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
képminõség nem lesz gond, a nagyítással meg úgysem tudok buherálni 😊

Riszpekk

hát valahogy le kell aláznia képminõségben a te fényképedet 😄DD

FREAK
hát kivágni! 😊

Riszpekk

Dzsini
ehez MINEK photoshop??

FREAK
hu milyen mázli, hogy fentmaradt az Elements 2.0 😄DD

Riszpekk

FREAK
na faszom

mai napon a PS 7.0 CE is bejelentette, hogy lejárt béta... és nem indul

Riszpekk

Punker
szal próbálgassam 😊)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
egy jó lámpa, biztos kéz (az nálam nincs, állvány sincs), meg a zoomlencsék határai... a Fujinak van ez az 1centis szupermakró módja - torzít, mint a fene, de aranyos képet csinál...

Punker
az ilyeneket simán makróval csináljátok? van pár régi érmém lehet csinálok majd róluk én is pár képet

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Dzsini
Fuji S602Zoom, ez minden extra nélkül az eredeti lencserendszer

Freak: aha 😊

FREAK
csináljak egy tesztet én is? 😄

Riszpekk

GregSB
Milyen fujid van neked egész pontosan?

Dzsini
mókáztam a Fuji 1centis szupermakrójával - eredeti méret, 90%os jpeg

(már csak illett volna nem beráznom, mindegy egynek jó ez is :o) )

Crem
Hejj!

Topic UP!😄

Kerestem pár keretet illetve keretezõ progit. ( ne csak PS legyen mindig)
PP9 PowA

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

KM
Az állam én vagyok...

GregSB
Jah, azt elfelejtettem, hogy 18 éven felülieknek 😄DDD

GregSB
Na, szerintetek mi van a képeken? (tudom, borzasztó gyenge képek, de a lényeg látszik rajtuk 😄)

CybearBoy
Abból, egy 5-6 cm-es kis üvegföldgömb.

FREAK
üveg....

Riszpekk

Bobber
miboil van ez a foldgomb hogy igy csillog a felulete??? vagy direkt ide csinaltattqad erre a celra???😄😄😄 egyebkent szerintem is jo az otlet😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

CybearBoy
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben, akkor fogok csinálni egy olyat is. Köszi!

FREAK
az alapötlet jó, de szembõl egy lehelletnyi derítés talán nem ártana, hogy ne csak sejteni lehessen a tárgy körvonalait

de az is lehet hogy nem ez kéne, hanem balról, enyhén hátulról egy finom élfény, ami kirajzolná a földgömb keretét

Riszpekk

CybearBoy
Ezt a képet most csináltam, nekem tetszik, nektek? 😉

FREAK
POWER ON/OFF?????

Mi a szarnak? 😊))

Riszpekk

Crem
LoL!

A nem kábeles Univerzális távirányító

250Eur

Gondolom nálunk akkor kb 100ezer😞

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Kábeles.

A németeknél 65 Eur.
Nálunk 28.400.-ft

Penta
()...
Mellesleg itt a vizes(tükrözõdõ) felület miatt van hatása.

FREAK
hát ja, éjjel a szobában, lámpafénynél is van bõven

Riszpekk

GregSB
Mi ezen a meglepõ? Ilyen idõben is van poláros fény..

Penta
(Számomra) meglepõ módon ilyen idõben is számít a polár.
video (2.5M😎

Penta

Penta
Milyen géped van?
Enyémhez nincs távkioldó 😞

FREAK
kábeles? én 6600-ért vettem Canonhoz

ennél lényegesen drágább?

Riszpekk