25245

• geri15
    Nembug, csak beraktam, mert nemtudtam semelyik hsz-jéhez se kötni Blastának :)
  • geri15
    Tudom, de nem voltam itthon :)
  • GregSB
    Mutasd a Redfordos képet!!! :D
  • cyrus #6723
    lyános se tudja azé wiltingel :)
  • obe
    mondjuk köztéren azt fotozol akit akarsz...egyszer kezdő fotos koromban r.redford-ra vártam hogy lefotozzam, erre izmos kidobó el akart zavarni, már szedtem volna a sátorfám, mikor egy hivatásos beszól: maraggy csak öcsi, ez közterület..nah eztán már én tudtába voltam ennek...az persze más kérdés ha felrakod vhova akkor köll a beleegyezés
  • Galy
    és még?
  • Loál János #6720
  • Galy
    ne nézzél! én se tudtam!
  • Loál János #6718
  • G_ArchAngel #6717
    hozzád képest én is újrekk vok, főleg, ha a hozzászólások arányait nézem...:)
  • Blasta
    Jó, kötöszköggy! :-)))
  • G_ArchAngel #6715
    azért ez talán 5 éve nincs, inkább csak 4...:P
  • Blasta
    Amúgy vagy 5 éve SG-zek de még nem tűnt fel, hogy a "válasz...üzire" egy link és odaugrik a megfelelő post-ra

Én eddig mindig scrolloztam :-))))
  • Blasta
    Sztem bug lesz az. :-)
  • cyrus #6712
    námbug, az nem link, és nem az aláírás alatt van :D
  • Blasta
    A srácok válaszoltak! ;-)
  • Blasta
    LOL, pici bug :-D
  • Galy
    olvastad?
  • G_ArchAngel #6708
    Miért "ne fotózz" az oldal címe?

Egyszerû, figyelemfelkeltõ, és egyben kifejezõ, de még nem sértõ címet kerestünk. Természetesen mi is fotózásra biztatjuk azokat, akik képesek jó fotók készítésére, viszont aggodalommal szemléljük, ahogy rengeteg ember nap mint nap hozzátesz egy keveset az egyre csak duzzadó globális vizuális hulladékhegyhez, csak azért, mert megteheti. Természetesen mindenkinek joga van bármit lefotózni, és ezt feltenni az internetre, de talán az egész világ jobban járna, ha az utóbbi lépést többen átgondolnák. Nem a mi dolgunk eldönteni, mi hulladék, és mi nem az, de nem is próbálkozunk ezzel. Csak kiválasztjuk, ami nekünk tetszik, és megmutatjuk másoknak.

(idézet a nefotozz.hu-ról)
  • OPM
    de szerintem a címoldalt ha elolvasod, abból minden kiderül
  • OPM
    "Válasz Blasta üzenetére (#0000)"
  • geri15
    Honnan jött az hogy NEFOTOZZ? Akarom mondani a cím...
    Mondjuk sejtem, mert én is gyakran fotózgatok és találkoztam már olyannal hogy elküldtek melegebb éghajlatra csak mert mertem egy képet csinálni róluk :S

Hasonló okokból igaz? :)

Válasz Blasta üzenetére (#0000)
  • PResident Evil
    hi Gordon!
  • Blasta
    Najó, ez igazából a Black Mesa :-))))
  • cement
    nájszos bászki, nem féltél, félelmetezs! :o
    az első meg a negyedik olyan mintha valami új hájpöszjúpö kámpjútö gémből lenne :D
  • Blasta
    Lol, olvastam, de tovább futottam rajta és csak később jöttem vissza válaszolni, szal agyam nulla :-D
  • cyrus #6700
    te olvastad amit írtam ? mert ha nem akkor kurvajó vagy :D

majdnem szóról szóra ugyanazt írtad ! :D
  • Blasta
    Simán be lehet menni a (volt) cselepművek területére, mostmár csak jópár nagyker képviselet van ott, sima utcáknak számítanak, éjjel-nappal nyitva. Azért pár kutyát láttunk, ott visszafordultunk :-)
  • Blasta
    Kösze mindenkinek!
  • Sil3nt
    tényleg qurva jó képek...iszonyat feelinges...grat Blasta
  • cyrus #6696
    persze, sok a veszedelem :D:D:D
  • PResident Evil
    kb :D:D:D
  • The Garrett
    gondolkodtam rajta régebben hogy egyszer oda benézek, de egyedul, géppel,azon a környeken mászkálni miskolcon.. áá :P

[ugysemmer, fél]
  • cyrus #6693
    hát a csepel művekben nagyon sok ilyen elhagyatott szerelőcsarnok van, igazából még mindig nyitott, kb közterület jelleggel funkcionál, sok nagykernek van ott raktára, de még mindig nagyon sok elhagyatott rész van...

kb mint diósgyőri acélművek
  • The Garrett
    TEnyleg, es manapsag igy be lehet menni gyarteruletekre, nincsenek kutyak stb?

Vagy ez ilyen elhagyatott hely?

[nemismeri]
  • GregSB
    Riszpekt!
  • Blasta
    Najó, de az a NG, ez meg csak az ezsgé :-D
  • Blasta
    A fene tudja. :-) Én többre számítottam :-)
  • G_ArchAngel #6688
    ezt mondom, asszem az a fél-japán srác életrajzánál volt, de nem jut eszembe a neve...
  • Lateralus
    De a nagyoknak sem megy ez egy képből. Valamelyik NG könyvben van, hogy az egyik NG-s fotós több száz tekercset használ fel egy fotósorozathoz. Ez több ezer kép ugyanarról a témáról. Ebből válogatnak be az újságba a képszerkesztők 10-15 db-ot.