Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

10d makro
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A "nem látszik semmi" az direkt ilyen. 😛
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
oldaról meg sövények vannak,onnan nem tudtam fotózni kerítésen keresztül se
az alját leszedem mindjárt
plusz ez a szobor oldalról karakteresebb, ha jól sejtem
mindenesetre az alsó részt vágd le, mert a maradékot is agyoncsapja
Riszpekk
ez pedig a Brüsszeli temetõ,kicsit meglepett,hogy ott láttam ezt a szobrot,én azt hittem a Louvre-ban van Párizsban,de kiderült,hogy 2 van,egyik ott,másik itt,és nem tudni melyik a 'vázlat',és melyik a mû,mert majdnem ugyanaz mind2,és a franciák is azt mondják,hogy az övék a frankó,meg a belgák is ;-)
Ugyancsak Brugges, Belgium
mondjuk úgy,ez egy miniatúra ^^
ezek Európa legrégebbi ma is lakott házai egyébként
Elsõre volt is rajta, csak sokaltam!😊
Azt hiszem minden egyes képszerkesztés után várok egy napot és újra megnézem.Próbálok apró részletekre figyelni, közben a lényegen meg átsiklok!😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ugyan nem paparazzi , inkább mint egy viaszbábú hatását kelti!😞

Egy gondom van a képpel: nagyon szûk a bal oldalon. Mindig kell helyet hagyni azon az oldalon, amerre az alany néz. Ez egy alapszabály.

a részletek nálam teljesen elviszik a hangsúlyt magáról az arcról
Riszpekk
Ebbõl a képbõl akkor lehetne egy kicsit profibb kép, ha a kábeleket kiretusálnád. ( Az oszloppal már lesz némi gondod!😉
Az elöbb nem írtam, de ha pl. olyan képet készítesz, ahol szükséges a nagy mpx. akkor ott egy linket is adhatsz.
Még DSL- is sok 300k betölteni!😊
Nem lehetne egy 600*xxx nagyságra összenyomni?
Kicsit nagy ide...
Elkészítettem életem elsõ portré fotóját...

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Csak lehetett volna vízszintben a pohár :/ 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de hogy neked jó legyen 😉 - 7.8-46.8 mm a lencse átfogása
a terület meg (a rendkívül tudományos "fényképezzünk vonalzót" módszerrel) 30x24 mm körüli 😊) (és olyan szépen betorzul...)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ugyanez van a makrónál. Minden reklámszövegben a legkisebb tárgytávolság az egyedüli fokmérõ, holott analóg technikában a leképezés nagysága, digitálisban pedig inkább a leképezhetõ terület a lényeges.
Az is agályos, hogy pl. 1 cm-es makró mennyire használható, mert eszméletlen sok fényt vesz el a gép ilyenkor a témától, az objektív randa árnyékot takar be, és a vaku is használhatatlan lenne még ha villanna is. Arról nem is beszélve, hogy ha mûködik is valahogy a dolog, csak döglött dolgokat lehet fotózni, mert képzeljétek el annak a lepkének a "pulzusát", akinek a képébe 1 centire beletolnak egy fényképezõt 😊