25245
-
obe #6766 üdvözlünk a forumon, ritka a hölgy vendég.
Nos a tájképeid egész jok, de a "kerti képek sajnos életlenek, alulexponáltak, és a felső pedig tul zavaros, sűrű, a kevesebb több lett volna.
a borito pedig jo kis "játék", főleg digit gépesek igazi gyakorló terepe..a zene pedig jo választás Massive hmm imádom:)..nézz át pár itt publikált képet biztos sokat profitálhatsz belőle.. -
#6765 Sajnos mostanában már nagyon keveset fényképezek, pedig nagyon meg tud nyugtatni...hát...itt van egy pár amiket régebben készítettem:
Bár nem jön ide...de szoktam magamnak cd boritókat gyártani...csak úgy elképzelem mi tetszene...így lefényképeztem magam és megváltoztattam a színeket meg ilyesmi :)
A következő 2 a kertünkből készült....úgy ahogyan a virágos :)
-
OPM #6764 hazug mű!!!4 -
#6763 Na, a naplemente egy tipikusan olcsó hatás :-D -
Lateralus #6762 Persze, hogy negatív jelentésű.
Magyar Értelmező Kéziszótár:
giccs - fn pejor Olcsó hatás(ok)ra törekvő, felszínes, érzelgős, gyak. hazug mű. -
#6761 Nemtom, a szót énsem szeretem, de a naplemente nálam ebbe a kategóriába tartozik.
A giccs ezen a szinten talán elcsépelt, színesszagos túristafotót jelent.
A felső vágáson én is filóztam, de már így is sokat vágtam belőle, így hagytam. És szerettem volna az ég kékjéből is mutatni.
Amúgy örülök, hogy tetszik! ;-) -
OPM #6760 mi ez hogy giccs? ki nem állhatom ezt a szót...
negatív jelentést hordoz, de ez a kép is gyönyörű, semmi negatívat nem látok benne, szóval valahogy sosem tudom összeegyeztetni azzal amire vonatkozik
amúgy grat tetejéből talán lehetne vágni (mondom én, mi? :D) -
#6759 Na egy kis giccs, tőlem, nektek ;-)
-
#6758 Na, ez durva. -
#6757 sajna ennyit nem tud, ez a kép 32es rekesszel készült, fordított obinál a nagyítással nem lenne gond, csak mélységélesség 0 lenne -
OPM #6756 nem semmi
"DE NEM SAJÁTOM!" -pedig már aszittem a fordított obi ilyen csodákra is képes :D -
#6755 Ezt be kell raknom, DE NEM SAJÁTOM!
-
Aspyrin #6754 déja vu -
obe #6753 hááát...szerintem felejtsd el(hacsak vmi naggyon ügyes vkit találsz)..én jártam sok rendezvényre fotozni, de mindenhová jóval előtte le kell adni egy akreditációs listát amin szerepel a fotos+minden adata(nehogy más menjen helyette), de még népszabis riporter se tudott pl f1-re bevinni...ezek roppant szigorúan nyilvántartott listák, mert sajnálják a potyajegyet odaadni, inkább a sógor/koma/haver -nak van fenntartva..(én a népszabis tanuloigazolvánnyal sok-sok helyre bejutottam , mert megijedtek az intézmény nevétől, holott semmi ilyesmire nem jogosított..de sziget meg f1 itt nem eszik meg az ilyen trükköt) -
#6752 Kérdés:)
Hogyan tudnék ingyen jegyekhez jutni szigetre/forma1-re meg hasonlókra?:)Szoktam dolgozni rendezvényeken, de van pár amire nem tudok kimenni dolgozni és oda sajnos nincs jegyem, de szeretnék kijutni valahogy.Elsősorban a szigetre, de ha lenne lehetőség akkor f1-re is kimegyek fotózni vagy akármi szal ha valaki be tud szervezni vhova vagy van vmi ismerőse akkor szóljon légyszives.
Thy -
#6751 Egy darabig azt még nem fogok venni sztem.
Széleslátónál általában panorámát fotózom és ott meg annyira nem vesznek el a részletek (a távolságok miatt) így erre a célra még jó a kitobi.
Telét veszek majd valamikor. Eccercsak, talán a távoli jövőben :-) -
G_ArchAngel #6750 én is csak TV-ben hallottam, hogy a Móricz aluljáróban nyomják, mert az általában tök üres... -
#6749 Nem ismerem őket... -
G_ArchAngel #6748 nem, csak azt hittem hogy vettél egy új nagylátószögűt... -
#6747 Ahha, Mántá után itt megálltam egy pár percre. -
#6746 Jól látom, hogy ezzel arra célzol, hogy szeretnéd a hibákat megtalálni -majdnem- teljes méretben? -
G_ArchAngel #6745 amúgy vmelyik nap egy az az egykerekesbiciklisbanda (nem tudom mi a nevük) állítólag ott szokott gyakorolni... -
#6744 Ja, akkor ez a tegnap esti kiruccanás gyümölcse? =) -
G_ArchAngel #6743 így kisméretben jónak tűnik, de az ördög a részletekben lapul meg...:P -
#6742 Jah, ezt a Móricz Zs-i aluljárót alig használják, a felszinen sokkal gyorsabb közlekedni és lámpák is vannak.
Este 11kor meg aztán pláne :-)
[TUTIRA MENT] -
#6741 Igazi, minőségi, tűéles képet adó Canon EF-S II 18-55mm objektívvel.
A maga kategóriájában egyedülálló és igen kevés kapható belőle!
-
#6740 Azis meg a nyertes fotó is aluljáró pano lett. -
G_ArchAngel #6739 Aztám milyen ojjektívvel csinálta "blásztáúr"? -
#6738 hi -
#6737 Minnyá jönnek a zoNbik és kezdődhet a hent, van elég skuló vagy inkább láncfűrész, de az hangos meg a címlapon sem mutat jól max egy kanadai fakitermalő újság címoldalán...:) -
G_ArchAngel #6736 de je vue...
DigitálisFotó magazin, panoráma száma, moszkvai metró...:) -
#6735 ott vannak az oszlopok mögött, nem látod?????444 -
#6734 Nem volt ott senki!?!? :O -
#6733 nájszozs -
#6732 -
#6731 Egy kis aluljáró panoráma (Móricz Zs. tér)
-
#6730 HOHHA. Pedig aszittem bug :-) -
obe #6729 áááhh...szar lett , meg nem saját célra készült , negativostól eladva, szart se ér a kép(nekem), csakhát a hírérték, hogy itt volt:) -
OPM #6728 lol -
#6727 Így már mindent értek köszönöm :)
[apro][right] Válasz G_ArchAngel, OPM, Blasta üzenetére (#kicsitlejjebb)