25245

• obe
    üdvözlünk a forumon, ritka a hölgy vendég.
    Nos a tájképeid egész jok, de a "kerti képek sajnos életlenek, alulexponáltak, és a felső pedig tul zavaros, sűrű, a kevesebb több lett volna.
    a borito pedig jo kis "játék", főleg digit gépesek igazi gyakorló terepe..a zene pedig jo választás Massive hmm imádom:)..nézz át pár itt publikált képet biztos sokat profitálhatsz belőle..
  • Sné Zsuzsa
    Sajnos mostanában már nagyon keveset fényképezek, pedig nagyon meg tud nyugtatni...hát...itt van egy pár amiket régebben készítettem:

Bár nem jön ide...de szoktam magamnak cd boritókat gyártani...csak úgy elképzelem mi tetszene...így lefényképeztem magam és megváltoztattam a színeket meg ilyesmi :)

A következő 2 a kertünkből készült....úgy ahogyan a virágos :)

• OPM
    hazug mű!!!4
  • Blasta
    Na, a naplemente egy tipikusan olcsó hatás :-D
  • Lateralus
    Persze, hogy negatív jelentésű.

Magyar Értelmező Kéziszótár:

giccs - fn pejor Olcsó hatás(ok)ra törekvő, felszínes, érzelgős, gyak. hazug mű.
  • Blasta
    Nemtom, a szót énsem szeretem, de a naplemente nálam ebbe a kategóriába tartozik.
    A giccs ezen a szinten talán elcsépelt, színesszagos túristafotót jelent.

A felső vágáson én is filóztam, de már így is sokat vágtam belőle, így hagytam. És szerettem volna az ég kékjéből is mutatni.

Amúgy örülök, hogy tetszik! ;-)
  • OPM
    mi ez hogy giccs? ki nem állhatom ezt a szót...
    negatív jelentést hordoz, de ez a kép is gyönyörű, semmi negatívat nem látok benne, szóval valahogy sosem tudom összeegyeztetni azzal amire vonatkozik

amúgy grat tetejéből talán lehetne vágni (mondom én, mi? :D)
  • Blasta
    Na egy kis giccs, tőlem, nektek ;-)

• Jano
    Na, ez durva.
  • Blasta
    sajna ennyit nem tud, ez a kép 32es rekesszel készült, fordított obinál a nagyítással nem lenne gond, csak mélységélesség 0 lenne
  • OPM
    nem semmi

"DE NEM SAJÁTOM!" -pedig már aszittem a fordított obi ilyen csodákra is képes :D
  • Blasta
    Ezt be kell raknom, DE NEM SAJÁTOM!

• Aspyrin
    déja vu
  • obe
    hááát...szerintem felejtsd el(hacsak vmi naggyon ügyes vkit találsz)..én jártam sok rendezvényre fotozni, de mindenhová jóval előtte le kell adni egy akreditációs listát amin szerepel a fotos+minden adata(nehogy más menjen helyette), de még népszabis riporter se tudott pl f1-re bevinni...ezek roppant szigorúan nyilvántartott listák, mert sajnálják a potyajegyet odaadni, inkább a sógor/koma/haver -nak van fenntartva..(én a népszabis tanuloigazolvánnyal sok-sok helyre bejutottam , mert megijedtek az intézmény nevétől, holott semmi ilyesmire nem jogosított..de sziget meg f1 itt nem eszik meg az ilyen trükköt)
  • Amse
    Kérdés:)
    Hogyan tudnék ingyen jegyekhez jutni szigetre/forma1-re meg hasonlókra?:)Szoktam dolgozni rendezvényeken, de van pár amire nem tudok kimenni dolgozni és oda sajnos nincs jegyem, de szeretnék kijutni valahogy.Elsősorban a szigetre, de ha lenne lehetőség akkor f1-re is kimegyek fotózni vagy akármi szal ha valaki be tud szervezni vhova vagy van vmi ismerőse akkor szóljon légyszives.
    Thy
  • Blasta
    Egy darabig azt még nem fogok venni sztem.
    Széleslátónál általában panorámát fotózom és ott meg annyira nem vesznek el a részletek (a távolságok miatt) így erre a célra még jó a kitobi.
    Telét veszek majd valamikor. Eccercsak, talán a távoli jövőben :-)
  • G_ArchAngel #6750
    én is csak TV-ben hallottam, hogy a Móricz aluljáróban nyomják, mert az általában tök üres...
  • Blasta
    Nem ismerem őket...
  • G_ArchAngel #6748
    nem, csak azt hittem hogy vettél egy új nagylátószögűt...
  • Blasta
    Ahha, Mántá után itt megálltam egy pár percre.
  • Blasta
    Jól látom, hogy ezzel arra célzol, hogy szeretnéd a hibákat megtalálni -majdnem- teljes méretben?
  • G_ArchAngel #6745
    amúgy vmelyik nap egy az az egykerekesbiciklisbanda (nem tudom mi a nevük) állítólag ott szokott gyakorolni...
  • Loál János #6744
    Ja, akkor ez a tegnap esti kiruccanás gyümölcse? =)
  • G_ArchAngel #6743
    így kisméretben jónak tűnik, de az ördög a részletekben lapul meg...:P
  • Blasta
    Jah, ezt a Móricz Zs-i aluljárót alig használják, a felszinen sokkal gyorsabb közlekedni és lámpák is vannak.
    Este 11kor meg aztán pláne :-)

[TUTIRA MENT]
  • Blasta
    Igazi, minőségi, tűéles képet adó Canon EF-S II 18-55mm objektívvel.
    A maga kategóriájában egyedülálló és igen kevés kapható belőle!
  • Blasta
    Azis meg a nyertes fotó is aluljáró pano lett.
  • G_ArchAngel #6739
    Aztám milyen ojjektívvel csinálta "blásztáúr"?
  • Magnumrolcsi
    hi
  • Placebó
    Minnyá jönnek a zoNbik és kezdődhet a hent, van elég skuló vagy inkább láncfűrész, de az hangos meg a címlapon sem mutat jól max egy kanadai fakitermalő újság címoldalán...:)
  • G_ArchAngel #6736
    de je vue...
    DigitálisFotó magazin, panoráma száma, moszkvai metró...:)
  • Galy
    ott vannak az oszlopok mögött, nem látod?????444
  • Loál János #6734
    Nem volt ott senki!?!? :O
  • cement
    nájszozs
  • Amse
  • Blasta
    Egy kis aluljáró panoráma (Móricz Zs. tér)

• Blasta
    HOHHA. Pedig aszittem bug :-)
  • obe
    áááhh...szar lett , meg nem saját célra készült , negativostól eladva, szart se ér a kép(nekem), csakhát a hírérték, hogy itt volt:)
  • OPM
    lol
  • geri15
    Így már mindent értek köszönöm :)

[apro][right] Válasz G_ArchAngel, OPM, Blasta üzenetére (#kicsitlejjebb)