25245
-
Gabo #7567 Mivel vagy nincs senkinek véleménye a képeimről, vagy ami valószínűbb meg se nézte senki őket, ezért rászántam magam és linkelek néhányat.
A többi pedig a galériámban megnézhető.
Várom az építő jellegű krtikákat! -
Gabo #7566 Jól eltalált kép! Tetszik a fények játéka és a kép kompozíció is szerintem rendben van.
Szeretem a vihar előtti táj hangulatát és ebben a képben ez benne van.
Grat! -
#7565 #7564
Nagyon nálysz! -
OPM #7564 ? = -
#7563 ?
-
#7562 Hello mindenkinek!
Nem nagyon szoktam beirogatni, de lenne egy elég nagy problémám:Canon hivatalos márkaszervíz csak Budapesten van. Ez még nem lenne olyan nagy probléma, de Győrtől elég messze van. Nem tudja valaki, hogyan lehet ezt megoldani, hogy ne kelljen Pestre mennem? Sürgős lenne, mert a hónap végén lejár a garanciám. előre is kösz. -
Gabo #7561 Szerintem nem csak a tinikre van ilyen hatással a dolog. Mivel ez folyik mindenhonnan, az egész társadalom meghülyül tőle.
Én nem hiszem, hogy a tökéletes nő csont-bőr, anorexiás, szilikonnal kitömött baba lenne. Mint ahogy a tökéletes férfinak sem egy kigyúrt, szolibarna, csupaszított mellkasú macsónak kéne lennie. Az átlag ember nem ilyen. Az emberiség olyan szinten a külsőségek rabja ma már, hogy sokan nem is veszik észre azt, hogy miközben az ideálokat hajszolják, a testi és a lelki egészségük tönkremegy.
Nem azzal van a baj, ha a nem kívánt részleteket, apróbb hibákat eltüntetik, hanem azzal ha az egyensúlyt elveszítve már nem a természetes, hanem valami művi, túlhangsúlyozott folyik le a képernyőről. Ez nem csak a fotós vagy a retust végző felelőssége, hanem a megbízóé is. Miért kell néhány elfuserált ízlésű divattervező "szépség" ideálját ráerőltetni mindenkire? -
obe #7560 ehhh..ennek már nem sok köze van a fotográfiához, sajnálom hogy erre tendál a képkultúra..plusz megőrjiti a tiniket, asztán meg csodálkozik hogy neki miért nincs ilyen csillogó arcbőre..:(( -
#7559 :O nemsámli -
#7558 np -
OPM #7557 uhh, én nem ismertem... :o -
#7556 Ezt gondolom ismeritek, engem újra ledöbbentett. -
Gabo #7555 Sziasztok!
A hétvégén a rokonaink telkén jártam és éltem a lehetőséggel, fotózgattam egy kicsit. A jobban sikerült képek közül néhányat feltettem a galériámba. A képek le lettek méretezve (resample 800x600 + sharpen) és butítva (90% jpg), de talán még élvezhető a minőségük.
Az építő jelegű kritikákat szívesen olvasom. Ha pedig valakinek még tetszenek is, annak külön örülök.
Jó nézelődést! -
cyrus #7554 mindakettőnél szar mélységélesség, próbáltam kicsit kevésbé feltűnővé tenni.... igy sikerült :( -
cyrus #7553
vagymégseszép....namindegy :( -
obe #7552 nem rossz a főtéma, de egy más szögből fotózva nem lenne ennyire sürü, igy 1 kicsit kaotikus..:) -
#7551 -
#7550 van pár jó kép -
#7549 -
#7548 Az a 10, az 25 :) -
Aspyrin #7547 Beteszed banner alá és később is látni fogják -
G_ArchAngel #7546 Kérek Mindenkit, hogy maximum 800×600-as méretű képeket szúrjatok be. E méret felett használjatok linket. Megértéseteket köszönöm a fórumozók nevében is!
-
Ez a vizeses tollem ket orara van autoval, es 1 csodalatos parkba talalhato.
Tartozik hozza meg ket vizeses, meg kb 5000 lepcso, amit nem tudsz kikerulni, olyan rafkosan van megoldva!! -
#7544 ERtve vagyok akkor torekszem a muveszi fotoknak a beszurasara , de kizarolag csak a sajat fotokkal.
Ezzel kellett volna kezdeni es akkor elkerultuk volna a parbeszedet!!
Meg 1xer BOCS
Imadom a termeszet fotokat meg a jol elkapott pillanatokat!! -
OPM #7543 nem azzal van a gond... szerintem itt senki sem mondemes (már)...
de ebbe a topicba inkább művészi értékű képeinket szoktunk beszúrni!
hetente egyet-egyet, amik tényleg nagyon jól sikerültek -
#7542 Indian sator belulrol!!
Ez a meret bizom benne, hogy nemzavarja a modemeseket!!Ha igen akkor beteszem meg ennel is kissebbe !! -
#7520 Krásna Hórka vára:
képek -
obe #7500 hja sanos ez egy csontig fotozott hid..már-már közhely -
#7499 szerintem ez jól sikerült képem:) -
#7498 "Tedd be a jól sikerült fényképeidet".... blablabla
amúgy mitől érdekes? De ha valaki rágerjed.... :) -
#7497 ez erdekes (nem en csinaltam)
-
OPM #7496
#7489 ezen nemtok elsülni egyszerűen :DDDD
-
#7495 Lebuktá, alkesz vagy. XDDD -