25245
-
#7607 köszönöm!
próbáltam belevenni a vödröt is, de sehogy sem lehetett és a víz mindenképp kellett, a másik meg hogy iszonyat gyorsan változtaka fényviszonyok és nem akartam a gém emelgetésével elszúrni a lehetőséget -
#7606 há nem az én újjam vót az ánuszodba hogy ne remegjen a kép?:) -
#7605 nem 49-52 az a tubus? alapból 49 a Minolták menete -
#7604 HÁ HOGYHOGY????? -
#7603 Uhhh, erre emléxem..:) -
#7602 Megint jött egy dúva vihar, nálam meg már megint vót gép és má megint panorámát kellett csinálnom :-)
-
#7601 Itt nézelődj -
#7600 Nagyon zsér! Gratula!!!! -
#7599 Szasz!
Nézz körbe fotósboltokban, elvileg kell, hogy gyártsanak hozzá adaptertubust, amire aztán olyan szűrőt vásárolsz amilyet akarsz!
Nekem Z1-em volt, arra is kaptam SOLIGOR adaptertubust (Minolta is gyártott de sokkal drágábban), asszem 49mm-re tágította meg a szűrőméretet és ráment polár, UV, meg makrolencse is akár. -
Gabo #7598 Nincs semmi gáz! Nem vettem fikázásnak.
A kertből pedig már rég kiléptem. Bringázáskor mindig nálam a gép, csak az eddigi tájképek egyenlőre még nem érték el azt a mércét, amit másokkal is megosztanék. Igyekszem magammal szemben a legkeményebb kritikusnak lenni. A többi majd alakul magától.
Vannak még ötleteim, csak idő hiányában egyenlőre nem tudtam sort keríteni rájuk.
-
#7597 nem baj... nyers scan, nincs hozzá nyúlva...
A Galyét nem linkelném a beleegyezése nélkül, sőt nekiadom és majd ő eldönti mi legyen vele... -
#7596 nemhát -
#7595 ez pont jó, egy-két koszpöttyöt lekapnék róla, nem baj? -
#7594 Van egy dúva amit a Galy csinált a gépemmel beszélt már róla? El akarja kunyerálni, de konkrétan még nem kérte el..:) -
#7593 Megtisztelsz...:)
Küggyek nagyobbat? -
obe #7592 jah persze nem fikáztam csak mondtam ebből a kategoriából van ezen a forumon a legtöbb..én is az a tipusu ember vagyok aki a naplementére nem a giccs jut eszembe:)..csak annyit még hog yaztán tessék szépen kilépni a "kertből" -
#7591 nefotozzra való darab, kirakhatom? -
obe #7590 -
keji #7589 Hali egy kis segítség kéne! Konica dimage z20-as gépem van és ennek, ha jól mértem, 42mm-es átmérőjű menetezése van az obi elején. Amire csak egy gyári wide convertert lehet csavarni semmi polárt, uv-t stb. Akarok esztergáltatni egy kiegésítőtt ami 49mm-es mivel ez a hozzá legközelebb álló méret. A kérdés hogy ezek a szűrők kűlső (tehát azt kell a gépbe tekerni) vagy belső (vagyis kivűlről kell a gépre rácsavarni) menetesek, a kiegészítő másik oldala miatt fontos. Köszi a segítséget. -
#7588 pú -
G_ArchAngel #7587 érdekesen perverz:) -
#7586 kulcslyuk, barinő Wc-n, felfigyelt a zajra, analog és kézből... ez is inkább érdekes...:)
-
#7585 igen számomra is inkább érdekes...:)
Persze nem így akartam de kézben volt a kamera (no állvány) -
G_ArchAngel #7584 ha az öreg keze éles lenne és a billentyűk/gombok, akkor nagyon frankó kép lenne..., így meg inkább "érdekes":P -
#7583 BÉNA!!
-
#7582 -
#7581 meg egy tihanyi emlek
-
#7580 hetvegi fotok
kicsit pirosodnak, szerintem azert, mert ilyenek voltak a fenyviszonyok, de lehet mas velemeny is -
Gabo #7579 Tudod, minden kezdés nehéz. Kell néha egy kis visszacsatolás.
Csak "kertimakro"? Igen és nem.
Lehet, hogy nincs nagy művészi értéke egy-egy ilyen képnek. De ma az emberek többsége már elveszítette a képességét, hogy rácsodálkozzon a világ apró szépségeire.
Egy nyári zápor alatt nem keresik a szivárványt, nem látják a szürkületkor vadászni induló denevéreket. Vagy éppen a busz ablakából, amivel dolgozni döcögnek, nem veszik észre az út melletti hirdetőtábla tetején prédára leső egerészölyvet. Gürcölnek, hogy legyen pénzük külföldre utazni "csodát" látni. Pedig lehet, hogy elég lenne a kertbe kiülni és kicsit jobban szétnézni, odafigyelni.
Ha valaki néhány ilyen kép megnézése után esetleg eljut idáig, és képes ismét kicsit rácsodálkozni a saját környezetére, akkor már célt is értek a fotók.
Szerintem a legtöbben azért kezdenek fotózni, mert szeretnék a saját világukat másoknak is megmutatni. Ez aztán vagy sikerül, vagy nem...
A gyíkos kép egy kapás lövés volt. Igazság szerint annak is örültem, hogy egyáltalán sikerült. De mivel tudom, hol van a búvóhelye és kezdem a szokásait is kiismerni, remélhetőleg legközelebb majd sikerül róla jobb képeket készíteni. Tudod, kicsit szégyenlős. -
alias ffx #7578 nos?
-
G_ArchAngel #7577 jobb lett volna, ha a vödör is látszik, de alacsonyabb nézőpontból nem látszott volna a víz, magasabbról belelógott volna a vödör a víztükörbe, maradt volna a "feljebb húzom a gémet" megoldás - tehát így jó, ahogy van:) -
#7576 :DDD
Melyik? -
#7575 mennyibe fáj 1 ilyen masina?? -
obe #7574 jok ezek gabo, csak annyi ilyen hasonló van itt fenn, hogy öröm látni néha valami mást is, elég sok a kertimakro, ami nem csoda hisz mindenki szükebb környezetével kezdi a fotográfiával való ismerkedést...de jok, kivétel a gyikos mert az biza beleolvad a környezetbe, valamint közelebbről kellett volna(tudom nem fogadott szót, és nem várt meg:)) -
obe #7573 gyönyörü, drámai, teccik:) -
Gabo #7572 Mindegyik kép egy Canon PS A510-sel készült. A közel képek természetesen makró módban. -
Gabo #7571 Tudom, hogy a pók szokatlan irányból lett fotózva, de a modell nem volt hajlandó más pózt felvenni. Ha a háta felől fényképeztem volna, akkor a kék ég előtt a semmiben lebegett volna. Az meg mégsem járja, hogy szegényt kiszedem a hálójából és fordítva visszateszem. -
#7570 FAszásak, legfelső kép mivel készült? -
cyrus #7569 éne megnéztem, joak, bá nekem a pók erről az oldalról kicsit szokatlan, de nájszosak mind -
#7568 Arra még kíváncsi lennék, hogy milyen lenne, ha a vödör sziluettje látszódna az égen.