25245
-
#8052 megvan az első 5ös képem a fotozzon. eddig a legjobb 4.17 volt. -
#8051 Nem kell 96-szor értékelned. Én értékeltem 21-et asszem feltöltöttem egy képet, most 0,72-nél állok. -
#8050 Most nem mondjátok komolyan, hogy 1 kredit kell a feltöltéshez? MErt most feltettem egyet, és maradt 0.04 kreditem. most 96szor értékeljek még képet, aztán vagy elfogadják vagy nem? -
#8049 Tegnap kis időre az index (meg persze a fotozz.hu is) teljesen kimaradt, gondolom serverkarbantartás, vagy valami gyíkjuk van. -
#8048 az nekem is rohatt lassú, pedig épp keresek pár képet, de így reménytelen -
#8047 olyasmi -
#8046 fotozz.hu? -
#8045 nektek is K lassú az indexes fotós lap? mert minden más normál sebességgel megy, de az 3-4 perc mire megnyit egy lapot. -
Yoz #8044 PlayStration 3 ra FFXIII by: hen-tes -
#8043 Final Fantasy hen-tes. Jó. -
keretet elcsesztem, jah és belefér a fényképekbe? ps-ben nyúztam egy picit -
#8041 Cstlakoznék.
Sztem az a hullámlemez. :DDD -
#8040 lál
klassz hely (y) -
#8039 Olyan, mintha egy kör alakú terembe volna egy kiállítás, ahol a képek megfelelő szögből látszanak jól :)
A fölső részét hirtelen pixelesnek néztem :D -
#8038 ott is régen voltam
nekem egy kicsit sötét -
#8037 Pecs,TV torony -.-
-
#8036 csak egy ötlet volt :| -
#8035 :O -
#8034 elég hülye pályázat (arról van szó?)
ha már audi, és benzin, akkor egy olyan képet lehetne max berakni, amin egy éppen elkéső üzletember tankolja a gecidrága verdáját, hogy az időben odavigye :C -
#8033 Itt két élő, inteligens (de nem feltétlen fejletten inteligens) lényt feltételeznek.
Nemhiába a Galaktika írta ki a pályázatot. -
#8032 A létrehozásához kell energia és nyersanyagok, ahhoz nem, hogy a sarokban porosodjon, de előbb utóbb mindenképp megszűnik létezni (eloxidálódik stb). Igen, az autód közli (bár ez nem volt mindig így), de ezt a tulajdonságát az ember adta neki. -
#8031 a létezéshez is, láttál már gépen "spontán" létrejönni?? elég komoly energia és nyersanyagbefektetésre van szükség, azt meg simán megmondja, mi kell neki, pl. az autód is közli, ha kifogyott a nyál vagy az olaj... -
#8030 De mikor mondja neked egy gép, hogy aggyá áramot, benzint, olajat, pucold ki a légszűrőm, mert megdöglök. A működéshez szüksége van dolgokra, de a létezéshez nincs. A gép nem élőlény, tehát nincs értelme szimbióziosról beszélni. -
#8029 Visszatérve a képekhez:
(Ezt csak az ötlet miatt, majd megxsinálom valami érdekesebb tájjal.)
-
#8028 a gépnek is szüksége van bizonyos dolgokra a működéshez, gondold végig -
#8027 Ez az ára, ha az ember közben mást csinál és hosszú postot ír. (Közben 10-en válaszolnak.) -
#8026 Ez igaz, bioszóráról már nekem is rémlik a szimbiózis.
Kölcsönös, MINDKÉT félnek hasznos együttélés. Ok, de a gépnek mi a hasznos??? A gépek elvileg azért vannak, hogy kiszolgálják az embereket, tehát a szimbiózis lehetetlen. Ugyanis szimbiózis csak ÉLŐLÉNYEK között jöhet létre. -
#8025 onnantól hogy a gép nem élőlény, számára a "hasznosság" kimerül abban, hogy áramot kap és karbantartják... de ez innentől filozófia, és nem a fotótopicba való. szerintem ők kiborgokat/ilyemiket várnak -
#8024 Vagy hülye vok. A szernek mért hasznos, h a gépben van? Semmiért -
#8023 Rohadt jó, de ez sem szimbiózis.
Bár a barátom se olyat csinál. -
#8022 szimbiózis- kölcsönözen hasznos együttélés
Egy gépbe épített emberi szerv ugyan hasznos lehet, de itt biztos nem erre gondoltak. -
#8021 -
#8020 Wait, megmutatom. Bár háttérnak még ki kellene valamit találnom.
De többnyire ráhagytam a nézőre, hogy végiggondolja mi is ez. -
#8019 kiszámoljátok, hogy mekkora képet akartok készíteni - pl. A4 az 210x297 mm vagyis 8 1/4 x 11 3/4 inch - ezt felszorozzátok 300-al, és akkora képet rendereltek. (persze ennél lehet, hogy kissebbet illene, hiszen a papírnak margója is van)
utána a kész képet egy képszerkesztőben beállítjátok 300dpi-re, és kész.
a szimbiózis meg - hát, a kiborgoktól kezdve a gépbe épített emberi szerveken át bármit ki lehet találni :) (józsi bácsi biciklizik - élő szövet fém vázon) -
#8018 Hogy értelmezted az ember-gép szimbiózist? Barátommal komoly vitát folytattunk, hogy ez hogyan is lehetséges. -
#8017 Köszönöm a válaszokat.
Ha jól sikerült felfognom, akkor egy inchbe 300 képpontot kell belepaszírozni.
Most már csak egy bajunk van. A 3D Stúdió Max 5-ös verziójába ezt hogy lehet beállítani? -
#8016 Húdejó, hogy ezt betetted, van ilyen képem!
Látom már 20-an leírták. :DDD
Kis hozzáfűznivalóm: Azért pont 300dpi, mert ez a nyomdai szabvány dpi érték. -
#8015 (vajon hányan gépelik még a választ? ;) ) -
#8014 Dot per inch, 1 inchre jutó képpont szám. Főleg nyomtatóknál és scannernél szokták megadni, hogy egy inchet hány képpontra képes felosztani/kirajzolni. -
#8013 dot per inch - képpont hüvelykenként
képgyártogató programban tudod beállítani, igazából nyomtatáskor van értelme, hogy hány képpont mekkora méretben jelenik meg a papíron. (photoshop jellegű programokban a képbeállításoknál 2 pillanat átállítani)