Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ottto
....óóóó...áááá

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

FREAK
hûû

Riszpekk

KM

KM
Aham!

FREAK
dubrovnik?

Riszpekk

KM
Itt nem lehet unatkozni!]

http://kep.tar.hu/kmicu/images/pic5623301.jpg[/IMG

Blasta
Majd nyomatok be képeket stájjerlandból, csak még szerkesztgetem õket.
Csodás egy hekly basszus, egyáltalán nem bántam meg, hogy nem az ultra-uncsi horvát tengerpartra mentünk az asszonnyal.
Aki teheti, mennyen el. Nincs messze és az élmény kárpótol a kissé húzós árakért...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

ÁZ!
Egy hangyafasznyit csípnék az aljából, de akkor meg a térérzetébõl veszítene. Azt már kifigyeltem hogy jó kis fények vannak arrafelé.
Blasta
Ez very kúúúl!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
szervezés kérdése, idõre kell menni 😊

bár az esõ majdnem kibaszott velem, 5 perccel azelõtt állt el

Riszpekk

hümm.. akkor mázlid volt.. 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FREAK
nézd meg jól a képet, és tippelj 😊

Riszpekk

hmm, mennyit álldogálltál te ott ? 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

FREAK

Riszpekk

egy linkkel, vagy küld át: [email protected]

kíváncsi vagyok rá...😊

http://gaborszantai.co.uk/

FREAK
most rakjam be 10000px szélességben? 😄

Riszpekk

panoráma mobiltelefonnal?...😛PP

FREAK

Riszpekk

tomsolo
az egyik cicit használtam állványnak 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

jól rája irta a nevét is ha valaki nem tudnáö 😄

FREAK
szép izé!

Riszpekk

FREAK
szomorú.... betonmedve

Riszpekk

Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

geronimo77
Velemény?

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

The Garrett
annyira énse csak tipp 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

én elhiszem neked.. mert én nem értek hozzá annyira....

The Garrett
hát ha szembe süt a nap akkor az automatika elég rövid záridõt választ.. mivel tul sok a fény... Nem mozdulhat be még ha remeg a keze akkorse. életlen inkább azért lehetett mert az égre fókuszált a gép nem a házra.

szvsz 😉

bemozditotta, nem ? állványon stabilan állt volna...

The Garrett
hát szvsz nem a záridõvel voltak gondok...állvány max a vízszint miatt kell(ett volna)

FREAK
Na akkor most fussunk neki újra, max 800 px szélességgel plz!

Riszpekk

1. szép lenne ha nem lenne ferde és a ház is benne lenne.
2. életlen. állványról csináltam volna.

The Garrett
plz legközelebb méretezd át, mert így egyrészt megbontja a fórum képét, másrészt nem látni egyben a képet 😊 le kell tölteni hogy megnézzem 😄

Galy
magambab = magamban
Galy
azt a faszt én elküldtem a jópicsába - magambab 😊
FREAK
pont 60 kép készült a témában, ebbõl 50-55 jó, a többibe belelógott egy fül/váll/fej/orr

vannak még jobb minõségûek gyengébb tartalommal és fordítva is (amikor pl. valami fasz bekapcsolta a füstgépet)

Riszpekk

Leborulok elötted mester! Megnéztem a 4es képet hát nagyon tuti!

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

hol a többi?...😛PP

Dzsini
adj hozzá linket 18as karikával, azért nem harap senki 😊
mellesleg mint fotó jól elkapottak - mennyibõl sikerült ez az 5?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
ezért görcsölés nélkül berakom, és nem háborodok fel, ha kiszedik, mert fölösleges

csak azért annyit megér a kép, hogy páran vessenek rá egy pillantást, mert "meló" volt megcsinálni (nagy tömeg, szar világítás, pontos idõzítés stb)

Riszpekk

Dzsini
" szóval kár görcsölni" - vagyis kár bepakolnod ilyen képet, mert úgyis kitörli valamelyik kedvenc moderátorod 😄DD

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

FREAK
ez az egész ennél sokkal egyszerûbb

mindenki azt rak be, amit akar, max jön valami bumburnyák pinafóbiás moderátor, és kitörli

a szabályokról beszélni ITT nevetséges, láttam én már nem egyszer olyat, hogy pont az SG team szarta keresztbe, szóval kár görcsölni

Riszpekk

FREAK
vagyis nem létezõ? 😊

Riszpekk

iratlan szabály...

Crem
A legalsó kép kicsit beégett ! 😛

Ezt nem tudom kihagyni! 😄😄😄😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FREAK
ugyan már..... errõl Don Quijote jut eszembe 😊 neki se sikerült 😊

Riszpekk

Crem
LoL! 😄

Legjobb sorozat, amit idáig láttam ! 😄 😄 😄

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Placebó
Mér? Le van írva valahol? Fényképeid?? ez is az nem?

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

Dzsini
nem prûd, csak erre a fórumra nem szabad ilyesmit kirakni, még a veszett jó csajok közé sem.

FREAK
bocs, de a héten nem szolgálhatok ellenfényben pompázó kerti virágokkal és 64 bites naplementével

Riszpekk