25245
-
#8012 "dot per inch"
egy inch-re (kb 2,5 cm) eső képpontok száma NYOMTATÁSNÁL
úgy tudod kiszámolni, hogy a vízszintes oldal pixeleinek számát elosztod a nyomtatni kívánt mérettel (inch)
tehát egy 3000 pixel széles képet 300 dpi-n 25 cm (10 inch) szélességben tudsz kinyomtatni -
#8011 Lenne egy sügér kérdésem. Mit takar a dpi? Konkrétabban 300 dpi?
Egy pályázatra kreált 3D-be a barátom valamit, és 300 dpi-s RGB jpg fájlba kell elküldeni.
Help plíz -
#8010 Ehh...:D -
#8009 OFF: Betelt az Excel-táblázat. :C
-
#8008 OFF/ E-1 Rulez az a másik tápik :-DDD /ON -
#8007 OFF /Nem vezetsz te véletlenül egy nyílvántartást kedves Loál Úr hogy mely topikokból tékeltél el kerek számú kommenteket?..:)\ON
E-1 Rulez...
-
#8006 SOSEVÓTAM :-) -
#8005 Remélem kiosztasz magadnak némi büntipontot!!!!44444 -
#8004 Nem jól emelted ki! :-)
"nekem csak egy fotó egy nem hétköznapi kútról", így teljes a dolog!
Magyarul semmi absztraktot vagy különlegeset nem látok benne, és nyilvánvaló, hogy Neked többet mond. Ezzel tényleg semmi gond nincs!
Annyi a lényeg részemről, hogy egy durva vágással lehetne belőle egy érdekes képet csinálni sztem. ;-) -
#8003 Téker -
G_ArchAngel #8002 nem, én vártam, hogy törölhessem...:P
Itt nincs ték...:P -
cyrus #8001 meghagyta mindenki ezt a főfotósnak (Y) :D -
#8000 Bevallom, azt hittem, hogy valamelyikőtök tékelni fog. -
G_ArchAngel #7999 azért van ott pár jó kis turistafotó - mind Angliát, mind Somogyországot vizsgálva...:P -
#7998 "nekem csak egy fotó" - egy fotó miért legyen több vagy más, mint egy fotó? :)
egyébként miért lenne harag? mindenkinek más fotók és másért tetszenek :) nekem benne van az emlék is hogy ott jártam és láttam, másnak csak egy kőkád. a tükröződésre reagálva raktam be, hogy én is szórakoztam ilyesmivel. (van még vagy 80 kép flickr-en tőlem de azokat be se linkelem külön, mert a legnagyobb részük szimpla turistafotó - ez egy érdekesebb kép) -
#7997 csak nem fotós vagy? :D -
#7996 Hát nemtom, ez így nekem csak egy fotó egy nem hétköznapi kútról a belógó nénivel, és a "semmilyen" háttérrel. A tükröződés ad hozzá valamit de nekem nem sokat. Sokkal kisebbet vágnék belőle asszem, nekem úgy tetszene.
Sorry, remélem nincs harag!
;-) -
#7995 Ez izomjó, grat! -
#7994 gondolkodtam rajta, de így jobban tetszett még a belógó emberkével is... egyébként Salisbury apátság katedrálisa, egy keresztelőkút. -
#7993 grat, de szvsz csapd le még a belógó ember alatt, ott ahol a víz elkezd összeszűkülni
komoly absztrakt! -
OPM #7992 jézusom, de gyönyörű -
#7991 ha már tükröződés... (klikk a nagyobbhoz)
-
OPM #7990 grat, ez tényleg nagyon ügyes! -
#7989 Nincs...bal oldalon felul van elrejtve a kep cime. Azon es a kereten kivul semmi PS nincs benne. -
#7988 Ha nincs benne PS akkor grat, jó kép! -
#7987 Kiprobaltam...nekem ugy sajna nem tetszik. Matt lesz a kep, elveszik a csillogas. -
#7986 koszi:) -
#7985 láttam én is ezt az asztalt, egészen érdekes dolog volt... jó a kép is :) -
#7984 ez egy hosszu "vitrin asztal"
az emberek visszatukrozodnek az uvegen. Persze a kepet fejjel lefele forditottam.
Nem volt semmi balhé az erettsegivel. -
#7983 Nemazé írtam. -
Cicero #7982 Jah -.- -
#7981 én se -
#7980 lassú voltál. én nyertem. jössz 3 ice teaval.
de kicsit offok vagyuk. tennék be képet, de mindig negatív a visszajelzés:( -
#7979 Nem gondoltam komolyan, azért is van ott a smiley. -
Cicero #7978 Én is ezt akartam kérdezni -
#7977 nem szabad? mérges lesz? -
#7976 Tudtam, hogy ezt valaki megkérdezi! :DDDD -
#7975 Egy zajszőrőt engedj rá. (pl.:Neat Image) -
#7974 de gonosz vagy.
tényleg partyface! voltál a rendőrségen amiatt a kis érettségis dolog miatt? -
#7973 Szerintem kirakta az ágyára az összes bogyót, amit elfelejtett bevenni a hétvégi hájperen, majd fejjel lefelé rámontírozta PSben egy múzeumi képre :D