25245
-
#8092 ja:) -
obe #8091 húúúde érzéki ajkak, saját,gondolom.:) -
#8090 sry,nekem csak ilyen 'elvont' kepeimvannak.
-
obe #8089 örülök hogy tetszik herr admin.:)
színeshez ritkábban nyúlok de mostanában megint kedvemet lelem benne...olvastam német fotomagazinban(neked aszem írtam már) nem kell agódnia az analogosok táborának, persze egy két típus megszünik, de a professzionális nyersanyagokat kevésbé fenyegeti a megszüntetés, ff ugyanez...a cikkben megszolítják a filmgyártók képviselőit, és megnyugtatásomra közlik még korántsem kell aggódnom hogy nélkülözzem kedvenc típusaimat:))) -
obe #8088 hááát valóban nem annyira erős kép nimt a felső de jol illeszkedik a sorozatba, és papiron joval szebbek a színek, az a düledező fal rengeteg színárnyalatot tartalmaz..de azért kösz:)
sajna az élesség se olyan mint papíron, elég szar scannerhez férek csak közel:(
-
G_ArchAngel #8087 1024×768 határeset, főleg Neked, maestro...:) -
#8086 Na igen, ez már igazi művészet, amit a lenti képen alkottál. Grat. Viszont a felső szerintem inkább csak erőltetett művészet. de az alsó az nagyon jó. -
obe #8085 papirról scannelve.. -
obe #8084 hűha archangel ur mostasztá lehapja a fejem a méretért..bocs
részlet a "becsületkassza" sorozatból , Kőszeg ahol kirakják kis portékájukat a lakosok(virág, gyümölcs, kézimunkák,stb)és a pénz bedobásával elvihetik az árut...nem sok helyen működne ez Mo.-n
-
obe #8083 -
obe #8082 -
#8081 nézzétek meg ájambekk képeit. egytől-egyik profi az összes. -
#8080 nem értem a fotozzon a képek pontozásának átlagszámítását. a képre jött két 3as egy négyes meg egy 5ös, és aszonygya az átlag, hogy 5ös kép. -
#8079 Igazad lehet, csak jobban örültem volna, ha a cigi éles. -
#8078 na ezek pont olyan dolgok, amibe divat belekötni a tárgyalt oldalakon, pedig ezt magasról le kell szarni
bemozdult a cigi, és akkor mi van? erre még odafigyelni sem szabad, mert elvonja a figyelmet a lényegről -
#8077 Igen, a cigi bemozdult. De sajna nem tudtam több képet csinálni és ez akkor LCD-n még nem látszott. -
#8076 Ja, igen, az Örekfijú, nekem is bejön a kép. :) -
#8075 A nefotozz.hu alapelgondolása! :D -
#8074 ja, leesett:) -
#8073 az is egy módja, vagy az, amit mi csinálunk
ha olyan képet kapunk, ami nem fele meg, akkor válaszolunk az illetőnek, felhívjuk a figyelmét az általunk kifogásolt hiányosságokra, adunk pár tippet, tanácsot, és szeretettel várjuk a következő fotót
ez a minimum, ha az a cél, hogy jó fotók töltsék meg az oldalt, de tényleg egyszerűbb lebontani a játszótér falait, bedobni a homokozókészletet, és mehetnek az ovisok :D -
#8072 nem csak "jövőre-modellezők-meg-deszkások" vannak ott. Jó, van aki tényleg pontot akar, és annyit ír, be, hogy hú de szép, ad egy 5öst egy 3as képre, de normálisabbak azt nem fogadják el, meg egy idő után a felhasználót is törlik. Van aki 20-25 sorban fejti ki, hogy mit kéne változtatni. -
G_ArchAngel #8071 addig javítgatod a képeid, míg nagyon elájul:P -
#8070 hmm, cigi kicsit mozgott? bár valszeg. ez azért, mert nem beállított fotó, a felirat(logó?) nem tetszik, bocsi, talán egy kis zsúfoltság kéne rá (közelebb a fröcsit, és közelebbről fotózni)
bár én nem tudom, nincs is fényképezőm :C -
#8069 "most ha ide nem rakja fel, csak anyuci véleményére halgat, akkor soha nem fog fejlődni"
Ez tény, de mennyivel jobb anyukánál az a párezer tehetségtelen amatőr, akinek jövőre már a modellezés vagy gördeszka lesz a "hobbija"??
Ha tanulni akarsz, íme a recept: elő se vedd a gépet addig, amíg nem NÉZTÉL meg párezer profi fotót, nem értékelted ki azokat az utolsó részletig, és nem érzel legyőzhetetlen vágyat, hogy legalább ilyen szinten alkoss valamit. Ezután jöhet az a rész, hogy fogod a gépet, és csak akkor kattintod el, ha biztos vagy benne, hogy nem gagyi a végeredmény. Következő lépésben minden 100 képedből 99-et örökre letörölsz (na jó, archiválhatod is, ha túl sok üres lemezed van), és ha egy év múlva 10-20 JÓ fotó marad a vinyódon, akkor jó úton jársz. És ehhez nem kell mindenféle jöttment véleménye, vagy mindenképpen visszajelzésre vágysz, keress fel egy általad nagyra becsült mestert. -
#8068 jó, akkor ezt most nem értettem:) -
#8067 hát, upsz -
#8066 ha viszont nem lennének ponthoz kötve, akkor meg vki az egész nyaralását feltöltené. bár a pontozás lehet nem a legjobb ötlet ebben igazad van, akkor vmi olyan kéne, hogy heti 1 kép, vagy nem tom... -
#8065 oldalt menüben felhasználó -
G_ArchAngel #8064 Te most anyukád életére akarsz törni?:) -
#8063 nem tudjátok hogy lehet ott felhasználó adatlapjára keresni? -
#8062 FTP-m meghalt, devianton fennt van. -
#8061 vannak, 5-10 százalékban
csak tudod, ha a képekről szólna az egész, akkor nem lenne semmiféle pontozás, a véleményeket meg lerendeznék privátban, de ez a reklámról, vagyis a pénzről szól, ezért van úgy megoldva, hogy kénytelen vagy 657659 fölösleges oldalletöltést megejteni, ha fel akarsz tölteni pár képet...
fordítva több értelme lenne, csak az írhasson véleményt, aki legalább X képet töltött fel, és egy szakmai bizottság engedélyt ad neki hogy oktasson, segítsen másokon... de elég nevetséges, hogy előbb kell értékelni, csak utána tehetsz fel képet, így minden szerencsétlen unatkozó lúzer szabadon beszélhet baromságokat
csak hát így nem lenne akkora reklámbevétel -
#8060 tudod vannak hobbifotósok. elmegy fotózni, neki tökre tetszik, kiváncsi mások véleményére. uyge anyuka el van ájulva, hogy hú de jó kép, me minden, de ez nem elég. felteszi egy fotós lapra, ahol majd mondanak rá szakmai véleményt. jól lehurrogják, hogy ez nem jó, az nem jó. elgközelebb javít. anyuka már majd el ájul, de ez nem elég, megint feltölti, kavesebb a hiba. azokat is kijavítja.......
na, most ha ide nem rakja fel, csak anyuci véleményére halgat, akkor soha nem fog fejlődni. szal egyáltalán nem faszság. -
#8059 Muti a képet, htx. -
#8058 Az a baj, hogy igazad van. Viszont akadnak ott jó képek is.
Az egomnak meg jót tett, hogy felnyomtam egy képem és full 5-öt kaptam rá. -
G_ArchAngel #8057 jól mondod... -
#8056 van pár tényleg családifotó-szerűség, de azokat általában törlik. aki meg egy-két szavas választ ad, vagy agyon nyal a másiknak azt meg nem kell elfogani. azért vannak elég komoly képek is ott. -
#8055 Adj nekik! :D -
#8054 szükséges -s -
#8053 mekkora istentelen faszság...... bocs, srácok, de ennek semmi értelme, nem értem, mi jó ebben az egészben
sok gyökér csak azért mond kurva nagy okosságokat, hogy feltölthessen valami nyamvadt családi fotót, ami még magát a családot sem érdekli, aztán egy másik adag gyökér tök fölöslegesen ezen a szar fotón rágódik, hogy újabb cserepesvirág makrót pakolhasson fel..... no comment, akinek ez jó, az csinálja, sorry a kitörésemért
csak ez kurva rossz irányba tereli magát a fotózást, emellett kinek van szükséges semmitmondó egy-két szavas "képértékelésekre"??? a pontozásról ne is beszéljünk, mert kárt teszek magamban