Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezekbõl szvsz a gyíkos képet nem érdemes letörölni, a többi sokszorosan megismételhetõ (bár a gyíkos is csak egy kezdeti lépés a "tökéletes" természetfotó felé, de akkor is különleges darab)
Riszpekk
persze PS gyakorlásnak ez is jó
Riszpekk
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
2.kép: aranyos fotó, elég nehéz fényviszonyok között. A fehéregyensúly is jó.
A fõtéma (galamb) viszont nem emelkedik ki igazi meghatározó témaként. És erõsíti ezt a környezete kuszasága is. Nem tudom ebben a helyzetben hogyan lehetett volna ezt megcsinálni. Itt is kicsit lapos az egész, talán némi kontraszt segítene a fentieken.
3.kép: Érdekes kép, de nem túlságosan.
4.kép: Nagyon jó, hogy a gyík kis méretét az emberi újj léptékével érzékeltetted. Ez is kedves kép, de a világítása esetleges. Elkapott pillanat jellegû, különösebben nincs belegondolva a képbe. Egy apró fehér papírlap alulról jó derítés lett volna.
5.kép: Ezzel különösebb baj nincs is. Nagyon jó kép. Gratulálok !
6.kép: Ez a kép nem fog meg különösebben. Szûknek érzem a képkivágást. Érdektelenek a fények és a színek, de ezek mellett is egy fél lépéssel hátrébbról, a virág környezetének belekomponálásával, érdekesebb fotó lett volna.
7.kép: Jó virágfotó. Papírforma.
Ha gondolod jövünk a DAOC topikba és kielemezzük a taktikát.
NA? :-)))))))))
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

shaman nem tudom neked most hanyas a magic lvl ed de nagyon gyorsan el kene erned a 35 os szintet es gyorsan meg kene venni a paralyzis varazst utana ha ez megvan akkor lemegyunk mintvalinba es kiprobaljuk hogy is mukodik a dolog 😊😊
ha jon egy gs te ranyomod a varazst utana meg neki all mindenki es ledaraljuk a mozdulatlan gs-t😊😊 na szal ez a nagy taktik hogy utana allandoan megyunk kemeny szornyeket gyakni gyud es zak segitsegevel ill shaman paralizalasaval😊😊
amugy meg masik otlet ha jol osszejonnenk valamikor a kozeljovoben megint sokan akkor el kene menni szerintem egy kicsit korulnezni az ork erodben tok jo lenne azt a reszt is felfedezni ill vegigirtani😊
azt a par orc leadert meg aki ott maszkal majdcsak ledaraljuk valahogy😊 a shamanokrol nem is beszelve😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Fel kellett erõsítenem a monitorom fényerejét MAXRA, hogy lássak valami elmosódott akármit, amibõl semmit nem lehet kivenni.
Csak ezt a megismételhetetlenül csodaszép fekete-zöld-kék "tájat".
Egyebet nem mondok...

Riszpekk
koszontem.
ma 20 percig üldöztem 1 et körbe körbe a csónakázótónál de az istennek nem akart megállni 😛
koszontem.
sajna nem tudom kitenni nagyobra, mert ez is egy masik oldarol linkeltem be ahova bekuldtem es ilyen kicsibe raktak ki. de ha erdekel elkuldom e-mailben.
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
:-O

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Tudtommal a petéit a portoha végén hordozza, szal tényleg rejtély számomra.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
-ez egy szuka, akit jól megbasztak, és tele lett tojással
-durva nyirokmirigy duzzanatok, kifejlett nyirokrák
Riszpekk