25245
-
#8254 ez korrekt szvsz -
#8253 Na igen. Tömérdek tanulás, munka, magolás utáni véres verejtékkel készített mű.
(de tényleg akad 1-2 jó) -
#8252 ja az télleg gáz de vannak joak is -
#8251 az első arc első (és egyetlen) fotója után szolidan elröhögtem magam :) ezért éri meg tanulni, hogy aztán ilyen szintre jusson az ember :D
-
#8250 lemented a képet, felnagyítod s-spline-nal és kész a poszter-minőség
-
#8249 vannak joak -
G_ArchAngel #8248 igen, Budán van a FotóArt iskolája... -
G_ArchAngel #8247 a nyomtatási előnézetben már széles margót mutat...
ha álló A/4-est képzelsz magad elé, akkor a jobb/bal/felső margó lehet keskeny, de az alsót nem engedi csökkenteni... -
#8246 Válasz 'G_ArchAngel' üzenetére (#8239) A Fotósuli van Pesten. :DDD
Elvileg akkor a fotót is engednie kellene. A terv milyen formátumban van?
Fogod, PS.ben adsz neki 0,5-ös margót, úgysem jó? -
G_ArchAngel #8245 mivel itt dolgozom - igen...
az a hátránya fotónyomtatás szempontjából, hogy teljes felületre nem tud, mint az új Epson, de szerintem szebb a kép, ha marad körbe 2-5cm fehér sáv...
tényleg, ha tervet tudok 0,5cm-es margóval nyomtatni, akkor fotót miért nem engedi? -
#8244 Gondolom ez is Pesten van. :C -
G_ArchAngel #8243 aham, régi kis Epson 1270-es...
egy kisebb asztal kell alá, de én szeretem:)
az építésztervek miatt vettem, használtan, 2 éve 70k-ért, de nem bántam meg...
fotót még csak A/4-est nyomtattam vele, egyelőre taszít a 15e/50db-os Epson A/3 egységcsomag:) -
#8242 A3-as nyomtatód van???? :O -
#8241 4:3 oldalarányú papír? -
G_ArchAngel #8240 rendszerüzenet: SG Fotólabor...hmmm...
nekem 50 db Epson A/3-as lap 15e-be fáj, mellé a fekete és színes patron szintén 15e, tehát 30e-ből 50db A/3-as nyomatot tudnék készíteni...
hol jön ki 600Ft-ból egy A/3-as fotó? -
G_ArchAngel #8239 FotóArt tanfolyamán végzettek fotói -
#8238 muhaha :D -
#8237 elég durca foto :D -
HTXVM :-) -
#8235 Contour Photos
49 West 27th St.
7th Floor
NY NY 10001
Tel: 212 909 2440
email: [email protected]
-
#8234 A témához kapcsolódva:
Tudna-e vki segíteni nekem abban, hogy beszerezzem akármekkora poszter méretben Lachapelle "Addicted to diamonds" fotóját?!
ezte
(Nem nekem lenne, egy ismerősöm szeretné ajándékba adni kedvesének) -
G_ArchAngel #8233 igen, csak fájdalmasan drágák...:(
5000-15000 HUF között mozognak, és ez inkább ajándékkategória... -
#8232 néha ráakadok egy honlapra, és akkor rámegy a délutánom a képnézegetésre, de a nyomtatott albumokat is imádom -
#8231 Hmmm, ez jó ötlet. -
G_ArchAngel #8230 egyik megoldás: felmész a Libri, Alexandra, stb. honlapjára, majd rákeresel az albumokra és utána a szerzők nevét beírod a googlba...
-
#8229 Az az, híres fotósok érdekelnének, mert jó, hogy ott van az NG, meg a Magnum, de azonkívül csk pár nevet ismerek. :C -
G_ArchAngel #8228 barátunk a google...:P
vagy beírod a keresőbe a megfelelő kulcsszavakat, jelenesetben "landscape", vagy híres fotósok oldalait böngészi az ember, és persze ott vannak a gyűjtőportálok: deviantart, pbase, etc...
a hivatalos NG oldalról ellehet érni a fotósaik honlapjait, az sem semmi...
link neve -
#8227 Te merre szoktál többezer képet nézegetni? -
#8226 HTX!
Én meg fele annyira se, mint mondjuk Yeltzin ;-) -
obe #8225 jaaah.D most nézem, ezek imamalmok...üdítős doboznak néztem:)
-
#8224 lehet hogy ez jobb?
-
2Bálint #8223 teeeeee
az a fénymérő
nekem is van egy ilyen...
a világ első automata gépe... -
#8222 :D htx. azert vagtam felbe mer nem fert ra mind a kepre, es nem tudtam ugy beallni a teloval h mind beleferjen, terepgondok miatt :D
#8218: nem, ausztriában voltam csak van egy kisváros ahol van egy emlékhely, ahol a dalai láma járt és ott vannak mindenféle ilyenek :D -
#8221 az jobb volt es kesz nem tudom mit vitazol errol nem arrol beszelek h nem lehet szebbre megcsinalni a tajkepeket egy kis allitgatassal mert az iment berakott kepeim is mind modositva vannak es fenyevekkel jobban neznek ki mint az eredeti, csak epp abban az esetben amirol vitazunk sztem jobban nezett ki az original kep. nem kene ennyire lenezned -
#8220 a festékbödönös kép tetszik, kár hogy szar minőség, meg félbevágtad az egyiket, meg pont a másik irányba kéne távolodniuk. de joak -
obe #8219 enged következtetni..akarotam írni:) -
obe #8218 4-es kép alapján távolkeleten(thaiföld??) jártál?? bár a többi nem erre következtet
-
#8217 hát erről beszélek, ha neked az eredeti szebb, akkor sok szép tájkép végigböngészése áll még előtted
nem kell egyetértened, majd egy év múlva derengeni fog, hogy igazam volt -
#8216 itt a többi kép, ezek is mind a nyaralás során lettek csinálva és szintén mind telóval.
-
#8215 mohás a fal meg a szineket is allitgattam kicsit mert alapbol nem olyan gyonyorusegesek a szinei