25245
-
#8415 Ez egy éles kép, rendben van.
Egyéb "szakkifejezést" nem nagyon tudok rá mondani, egy jó képet csináltál erről a bogárról, de ezen kívül semmi több! :-) Persze nem is kell, hogy több legyen.
Ha tetszett az a gép, akkor miért ne ruházhatnál be?
Személyes véleményem az, hogy ennél a gépnél jobb fotógépet vehetsz kb. ebben az árban. Én ezt nem ajánlom, de ilyen kérdéseket itt szoktuk megvitatni ill. segíteni a választásban!
-
#8414 lol, azért ott még nem vagyok:) -
#8413 legjobb minőségen volt, mert ez így nagyon szemcsés... -
#8412 Oksa, köszi még1x!
Adnék egy linket az egyik képemhez, amit egy Konica-Minolta Dimage géppel készítettem. Most viszont kifejezetten technikai részről érdekelne a dolog, hogy ezen a képen már van -e fókuszpont meg ilyenek. Bocs a hülye kérdésért, de tényleg láma vagyok a fotós szakkifejezéseket nézve. :) Szóval beruházhatok egy ilyen gépbe vagy inkább nézzek mást? Ez a kép egy az egyben az, amit a kártyáról leszipkáztam a gépre, semmi photoshop, semmi jpeg compression, semmi.
Íme a kép (csak link, mert 1.4 mega):
szép ótó -
#8411 Tényleg az? :D
Én is szedtem, úgyhogy rákérdeztem, loál! -
#8410 ilyesmiről szó nincs. Itt amúgyis béke van ;-) -
#8409 Köszi mindenkinek! Igyexem! :) -
#8408 akkor ez nem a te hibád:)remélem lesz vmi jobb géped és csinálsz még hasonlókat. -
#8407 Ez teljesen jó hozzáállás!
Hajrá, az eredményt majd tedd közzé (ha már lesz géped of kóz) -
#8406 Iszonyat régi HP géppel csináltam a képeket, volt vagy 1.5 megapixel, szóval nem mai darab. Bocs, ha "berondítottam" a topikot. Mehet a delete v. bármi... -
#8405 Köszi a tanácsokat! Állvány már megoldva, gép kellene hozzá. :)
Amúgy a dolgok technikai része legtöbbször hidegen hagy. (lehet, hogy ezen kijelentésemmel sarlatánná lépek elő ebben a topicban? :) ) Nem akarok szuperjó képeket fotózni, inkább hangulatokat próbálok/próbálnék majd átadni mindenféle hókusz-pókusz-fókusz nélkül. :) Meg ilyesmi...
Legjobbakat!
-
#8404 Nekem is van ilyesmi képem. Apámnak leesett az álla a részletgazdagságán. :D 350D + Sigma 18-125 rúúlz! -
#8403 El. :D
Annak örülök. -
#8402 hát a legfelsőről elhiszem, de a középsőn akkorse látok éles pontokat.(lehet csak én vagyok túl fáradt), de ha tömörítési probléma akkor meg sajnálom, hogy így kerültek fel a képek. -
#8401 énvagyok -
#8400 Rohatt! Pedig direkt úgy tettem, hogy a Béres szemerő ne láccóggyon, de a szem rajta a tablettákra nézzen! Egyébként honnan ismertél rá? -
#8399 ELGURULTAK!!!!!
Nekem bejön -
#8398 szvsz nincs ilyen gond a képekkel, a tömörítés áldozatául eshetett az élesség -
#8397 te vagy?(hülyedrogos:P:Dzokonnevedd) -
#8396 nwm rajöttem hogy közben elszallt a netem :)( -
#8395 Nekem de. -
#8394 -bemozdulás(ha majd lesz géped akkor állványt mindenképp vegyél hozzá)
-fókusz pont(a két felső képen egyáltalán nem látok éles pontokat) -
#8393 Béres Szemerő. :D -
#8391 -
#8390 Hmmm..., a középrezárást elszúrtam... :( -
#8389 Üdv! Még nem küldtem ide képet, szóval "újhús" vagyok... :)
Sajnos per pillanat nincs gépem, ez a három kép is kicsit régen készült. Remélem azért belefér... Ha nem, sorry!
[center}
[/center]
További szép estét! -
#8388 Sajna nem -
OPM #8387 uhh, ezt te csináltad? -
#8386 ... vagy a 4 évszakos buli -
#8385 és van valami a kezében izs.az lesz a kakukktujázs -
cyrus #8384 végén métvan rajta bugyi ! :O :@ -
#8383 Hmmm?
Nem akartam lekicsinyíteni.
Remélem nem lőttem le a pojént :-) -
#8382 elkezdtem most egy 9 hónapos "projectet" 9 hónap múlva kész lesz a képem. remélem tetszeni fog:) -
#8381 htx. -
#8380 Leírás. -
#8379 pár kép belőle:
http://www.geographic.hu/index.php?act=kepgaleria&katalogusid=2160&page=1&id=4140#kep -
#8378 A the panorama factory egész jó, nekem bevált -
#8377 melyik programmal lehet panoráma képeket normálisan összeillleszteni? -
obe #8376 1. egy jo képről(is) órákat lehetne, nem feleslegesen beszélni.:)
2.happy börzdéj hen-tes -
obe #8375 ez egy isten darab voltszerencsém egy könyvtári darabhoz