Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy épp arra elhaladó B2-es stealth bomber szárnya? :-D
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
nagyon felre visz a kezem
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
en manulat hasznalok... azt hiszem magamrol hogy tudom kezelni 😊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Eléggé tetszik, jó kis gép 😊
War. War never changes.
en csak a napfelkeltet probaltam az erdo felett es vagy csak az egy latszik vagy csak az erdo...
Szombathely
War. War never changes.
(meg nem volt idom jaccani vele)

1200 pixel a szelessege

Ráadásul ez a képet már láttam valahol korábban, bár kicsit sem hihetõ, hogy ezzel a telefonnal készült. Ez valóban egy mûtermi csecsemõfotó, amit felhasználtak ehhez a reklámhoz.
reklámján viszont mindig jót nevetek. Lekapnak vele egy kisgyereket egy szobában, majd A4-es méretben nyomatják ki az éles, jóminõségû képeket...
Megnézném én annak az A4es képnek a minõségét, amit egy 1 megapixeles telefonnal készült képrõl nyomtatnak... Az pedig csak hab a tortán, hogy a képen ami kijön egy mûtermi fényekkel profin bevilágított fej látható, aminek nem sok köze van az "eredetihez", nade segáz. Marketing powwa.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Riszpekk

:-O http://www.ashes.hu O-:
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én a másik (digi) topikban válaszoltam a kérdésedre, csekkold le ha gondolod 😉
de egy bazi nagy vaku legyen nálad, beltéri képnél az kellhet 😊
Riszpekk
A3-ra elégnek kell lennie (nega vagy dia?)
Riszpekk
mert egy haveromnak lesz most szül napja, aztán gondoltuk a haverokkal, hogy összeállunk egy csoportképre, azt kinagyítjuk, bekereteztetjük, csak hát, egy profi fotós elég drága lehet, ezé gondoltam, hogy majd én, akinek van kicsit komolyabb gépe, majd megcsinálom, és akkor nem kell fotóst fizetni. vagy inkább fizessünk?

majd akkor mássz hegyet a képanyagért, ha tudsz is vele kezdeni valamit
Riszpekk
lehet kirpóbálom csakhét ahhoz kell valami olyan helyet is talalni, ahol kinez valahogy, nomeg fel kell jutni 😄
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.