Digitális és analóg fotográfia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Kilatogattunk szentlélektõl nemmessze a látókövekhez, mondván õsz van, gyönyrõ onnan az erdõ miegymás.
odaérve egy hegyikecske/muflon? csalad sütkérezett a köveken. ez kisebb csodával határos eset, mert a helyet elég sûrûn látogatják túristák. Igyekeztem is minél több képet csinálni amig oda nem ért 1 csapat ovodás és "elkergették" õket.
Nem sikerültek túl jól, egyrészt nemtudtam megközelíteni õket rendesen 6-7m es függõleges sziklafal + a fenyviszonyok se voltak jók. azert felteszem hatha nemlátott még valaki erdõben "nagyvadat". Nekem ez volt az elsõ. >😉
Tanácsok hogy legközelebb mit csináljak máshogy very wellcome! 😉
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Riszpekk
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
b.) 1 shot öregember kezében a hallal, aztán 1 foto ugyanonnan de öreg és hal nélkül. aztán a hátteret overlayelni a halra ps ben?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
enis ilyesmikkel akartam/akarnék kisérletezgetni, ha sikerülne végre azt a köcsög vakut elsüttetni a kamerával 😛
60 FT!!!! egy kis üveg/szín(eddig kék piros sárga zöld et találtam de lehet keverni is õket =>gyakorlatilag vegtelen szin 😉 )meg van hozzá pipetta => lehet csepegtetni vele akarmit,) ami kb 50 liter!!! vízhez elég.
Elõnye, hogy nem lesz tõle zavaros a víz, megmarad kristálytisztán átlátszónak, egyenletesen eloszlik benne stb.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Riszpekk
ez kesz
beállítod fél percre (vagy többre, ha megy) majd exponálsz és exponálsz és exponálsz, amíg be nem telik a kártya, ha minden expó egymás után történik, kicsi az esélye annak, hogy pont két expo között legyen villámlás, mondjuk 120 fotóval lefedtél egy teljes órát, és lesz rá 98% esélyed, hogy az ÖSSZES villámot megörökíted
Riszpekk
ha érdekel a véleményem, szerintem ez a kép egyszerûen ÜRES, semmi néznivaló nincs rajta, színei sincsenek, formái sincsenek, és még kompozíciót sem látok rajta (ellenben dõl, mint a picsa 😊
nem olyan nagy ördöngõsség keresni egy megfelelõ témát, szöget, beállítást, pillanatot stb stb stb
itt van ez: kikötött csónak hajnali ködben, esetleg izzó vörös naplementében, a háttérben a csillogó víztükör már kiesik a fókuszból, alul aranymetszetben a csónak, ha kell vakuval finoman derítve (esetleg - ha lehetséges - 1-2 mp-es záridõvel elmosva a vizet)
na arra már azt mondanám, igen, EZ a Tisza, a képnek hangulata, szerkezete, tartalma és esetleg története is van
amire szintén érdemes figyelni, hogy ilyen fényben fölösleges fotózni, a nap középsõ szakaszában a fény jellegtelen, színtelen, SZAR - lehetséges, hogy ugyanez a fotó este 7 körül gyönyörû tájkép lenne
próbálkozz sokat, és nyomasd be az elkészült képeket, kíváncsian várom!
Riszpekk
hosszu záridõvel és imádkozni, hogy pont akkor legyen 1-1 kisülés,/ vagy "elkapni" (<< ez szerintem majdnem lehetetlen)?
De akkor most fölöslegesen áztattam el magam?
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
és nemvagyunk/vagyok pr0fi/k 😄 najó van aki az 😄
A színek?
A beállítás?
A szép kék égbolt? :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"