25245
-
#8575 -
#8574 én is próbálkoztam fényképezni :D
-
#8573 pont kérdezni akartam, hol a darázs :D -
#8572 Szép rovarmakró -
#8571 Nem, kirepült ott ahol bejött ;) -
#8570 és megölted? :_D
szép -
#8569 Tegnap berepült egy darázs a szobámba :)
-
#8568 Nya ezt sosem értettem...mégis miért lennél önimádó, ha művészi szemmel nézel szét a világban és alany hiányában magadat fotózod le??? Én tudod hányszor fotóztam márle eddig akár a hasamat, akár a kezemet vagy akársaját magamat. Az biztos, hogy én magamnak modellt állok minden nélkül :) Szerintem ez nem önimádat, szimpla művészkedés :) -
Aspyrin #8567 nem ki hanem lekaptam :D a megfejtés pedig ablak :) igazándiból a fényképezőm makró funkciójával szórakoztam amikor előtört belőlem a hülyeség és kattintottam párat (az eredeti kép 4mp-es). Ma pedig feltettem a ps9-et és ezt dobta ki a gép :))) -
#8566 de utána visszaraktad? :)
szép szemed van, de ezzel megint az a helyzet, amiről már volt szó pár hete: a felirat nélkül üres kép lenne csupán, felirattal meg..... mondjuk a tükröződés egy pár másodpercre megfogja a tekintetet (mi az? ablak? monitor?) -
Aspyrin #8565 Nem vagyok önimádó de azért lekaptam a szemem :]
-
#8564 Aka VW Transporter mk2 :) -
#8563 Hát érdekes aktok -
#8562 Love Wagon :) -
#8561 olyan kocsink van mit az alsó2:) -
#8560 Két kép, ami még júliusban készült. Az első mozgó autóból lett fotozva, majdhogynem véletlen kép, persze jobb lenne, ha nem lenne ott a fehér furgon, de nem rendezhettem át gyorsban a terepet. :)
Legjobbakat! -
Aspyrin #8559 A virágok és a táblás kép valami fantasztikus -
#8558 :)
Mi lenne, ha a képek készítőjénél próbálkoznátok? :D
Szerintem amúgy polárszűrővel készültek, ez segített a kontrasztos égbolt megrajzolásában, az utómunka pedig sima színkeverés (CTRL+U) és élesítés (sharpen, unsharp mask). A kékek meg lettek kicsit mélyítve, a zöldek majdnem nullán stb stb (felső képnél). -
#8557 ÖÖÖ....nem tom ... -
#8556 joh, akkor csak szimplan hogy keszultek?:) -
#8555 szal hogykészültek ezek a fényképek ? :) -
#8554 :DD
Nos másgu, valóban nem én csináltam, de,ha még én csináltam volna akkor se mondj ilyet, hogy amatör kérdésed...szal az, hogy te nem tudsz egy bizonyos dolgot még nem vagy amatör, sose alázkodj meg senkinek, ha a kép eredeti készitője lehurrogna azért, mert te erre rákérdezel akkor az egy bunkó, f*sz lenne és egyáltalán nem érdemelné meg, hogy te egy ilyennel foglalkozz...idővel rájönnél te is! Szal sose alázkodj meg, légy tisztelettudó, de tartsd észben, hogy minden ember más, csak különböző adottságokkal így nincs se jobb, se rosszabb! -
#8553 Attol meg engem is erdekelne, hogy milyen technikaval keszulnek ezek a kepek...
Valaki leirna? -
OPM #8552 szvsz nem ő csinálta... -
#8551 lehet egy amator kerdesem? ezeken igy mit csinaltal hogy ilyenek lettek a szinei? -
#8550 az első qrva jó!!!:)
megvan eredeti méretben?
kellene WP-nek!:) -
#8549 első meg utsó -
#8548 Ezek ott vannak!!!!! -
#8547 Hááááát......ezek sem rosszak
Ezek fogtak meg eddig a legjobban. -
#8546 egy jól kiégett kipufogódob belseje -
#8545 autóalkatrész?sportlégszűrő? -
#8544 Vmi zárnak a bejárata? -
kitaláljátok mi ez ? -
2Bálint #8542 az a modell csaj nagyon szép.... -